Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hát én jobban meglepődnék ha egy Jedivel találkoznék, mintsem egy kószával. Én már egyik esetben se lepődnék meg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Mondjuk tőlem a fantasy mint műfaj is idegen. Azt hiszem, alapvetően nálam is ez a baj, hiszen egyetlen egy fantasy mű van, ami teljes mértékben bejött és a mai napig szívesen veszem elő, ez pedig a Sárkányszív. Ezen kívül semmi. GyU, kétszer láttam, először nem tetszett, másodszorra, immár éberebb állapotban (először este néztem) már láttam benen fantáziát, de annyira továbbra sem fogott meg. Humort nem igazán találtam benne, a mászkáló fák, mezítlábas emberekék (alias hibbitok), kertitörpék, tündi-bündik meg nem vonzanak, legalábbis akkor nem, ha nem vágnak hozzájuk valami high-tech ketyerét. Mert ugye a Star Wars sem másabb, csak paci helyett hajó van, gyűrű helyett Sötét Oldal, szimpla kard helyett fénykard, ork sereg helyett meg droid és klón sereg. A realitást azonban mindkettő elég sajátosan kezeli. Szóval, nekem a high-tech-fantasy jön be, a szimpla nem. Ráadásul a GyU-nak még ott van az az írdatlan hossza is, amit nem tudok kibírni egy ültő helyembe. Nem visz rá a lélek (ugyan ez a King Konggal, tetszett, de a hosszúsága riaszt és a mozi óta csak egyszer néztem meg). Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hát akkor nézd meg harmadszor őket, talán mégjobban tetszenek majd. A könyvadaptáció volta miatt nem is lehetne rövidebb filmet csinálni, még így is sokak szerint túl sokat hagytak ki a filmekből. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. Hozzászólás ideje: 2007. Június 7. A könyvadaptáció volta miatt nem is lehetne rövidebb filmet csinálni, még így is sokak szerint túl sokat hagytak ki a filmekből. A Jurassic Park is könyvadaptáció, még is rövidebb. A Harry Potter filmek sem az örökkévalóságba nyúlnak terjedelmükben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Nem-e? A második Harry Potter film 161 perces, ami a gyerekfilmekhez mérten elég húzos. Az első Gyűrűk Ura mindössze 17 perccel hosszabb, de sokkal több mesélnivalója is akad Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. A második Harry Potter film 161 perces, ami a gyerekfilmekhez mérten elég húzos. Igen? Nekem két órának sem tűnt... jobban lekötött, mint gondoltam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Vagy lehet, hogy véletlenül megnyomtad menetközben a jelenet-átugró gombot Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Vagy lehet, hogy véletlenül megnyomtad menetközben a jelenet-átugró gombot Nem hiszem, mert havernál néztem és ő bitorolta a távzótávzót. Bár lehet, hogy ő nyomogatta és én észre sem vettem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hm. Nem rossz, nem rossz... http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/large.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hm. Nem rossz, nem rossz... http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/large.html Érdekesnek tűnik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Nagyon király az előzetes! Máris érdekel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Kiváncsi vagyok mit tudnak még kihozni egy vámpíros sztoriból. New York apokaliptikus látványa mindenesetre lenyűgöző Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Csak az a baj ebben, hogy nagyon hajaz egy angol filmre. Aszem 40 nap múlva, vagy valami hasonló címe van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Csak az a baj ebben, hogy nagyon hajaz egy angol filmre. Aszem 40 nap múlva, vagy valami hasonló címe van. 28 nappal később. Annak most lesz a következő része, a 28 héttel később. Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. nekem nem esett le hová lett mindenki Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/large.html Ezekszerint nem csak én használom néha a fürdőkádat alvásra Amúgy mi ez??? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Ezekszerint nem csak én használom néha a fürdőkádat alvásra Amúgy mi ez??? http://www.sg.hu/cikkek/52046/rekordkoltsegvetesu_vampirfilm Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Ezt ugyanott találtam: http://www.sg.hu/cikkek/52015/magneto_a_nacik_ellen Hát momentán annyi a véleményem róla, hogy brühühü. Bőven elég volt az X-men III-ban az a megjegyzése, hogy azóta tű nem ért a bőréhez. Meghagyta talányosnak, főleg azt a kérdést, hogy hogyan sikerült rátetoválni. Az X-men az általánosságban vett el nem fogadásról szól, nem pedig egy konkrét esetről. Mi több, pont az benne a jó, hogy nem konkrét. Arról nem is beszélve, hogy ha már belemegyünk hogy hol volt akkor Magneto, akkor jön a kérdés, hogy hol volt az összes korabeli mutáns. Ha nem voltak, akkor erőltetett, ha voltak, akkor meg belepancsolnak a filmesek a történelembe. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. http://www.sg.hu/cikkek/52046/rekordkoltsegvetesu_vampirfilm "A filmben mindössze pár másodpercnyi, mindössze flashback formájában felbukkanó részt hat éjszakán keresztül forgattak. Az 1000 statiszta és 25 stábtag mellett 14 állami szerv (például a Nemzeti Gárda) vett részt a forgatáson. A film bemutatója idén decemberben lesz." Mennyit megspóroltak volna egy CGI híddal és 1000 CGI statisztával... máris már csak 145 millióba kerülne Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Nekem tetszik, hogy visszatértek a valóság filmezéséhez a CGI helyett. Meg aztán a stúdiókért nem fogok krokodilkönnyezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Nekem tetszik, hogy visszatértek a valóság filmezéséhez a CGI helyett. Ahol van mit filmezni, pl. egy létező hidat, oda nem is kell a cgi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Érdekesnek tűnik.De a trailerben hol vannak vámpírok?A családja elment egy busszal.És hol a trailer elején látott sok ember? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. És hol a trailer elején látott sok ember? Megették a vármpírok Ez majd kiderül a filmből. Ilyen a jó trailer. Bemutat egy csomó mindet, aztán annyi kérdés lesz a fejedben, hogy beülsz a moziba, hátha választ kapsz (az a pech, ha kiderül, hogy kb annyiból áll a film, mint amennyit a trailerben láttán). Mondjuk, azt én sem szűrtem le a trailerből, hogy ez vámpírokról fog szólni. Azt hittem megint valami zimbes-zombis-ufós-vírusos film lesz, vagy ilyesmi. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hát én is az ufós receptre tippeltem, leginkább a Világok harca trailerére emlékeztetett. De legalább arra célozhattak volna, hogy vérszívók lesznek! Ne a melléolvasásból kelljen megtudni. Persze lökött reklám ellenére még lehet jó a film. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Persze lökött reklám ellenére még lehet jó a film. Nem lökött a reklám, de egy teaser trailerből még nem kell sok mindennek kiderülni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Nem lökött a reklám, de egy teaser trailerből még nem kell sok mindennek kiderülni. Úgy ahogy mondod. Ilyen egy jó trailer Hogy a film milyen lesz az már más kérdés Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. http://www.sg.hu/cikkek/52846/nem_lesz_bat..._galactica_film Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. http://www.sg.hu/cikkek/52846/nem_lesz_bat..._galactica_film Szimpatikus hír. Bár én mozifilm helyett csak DVD/TV filmről olvastam (Razor címmel). Szvsz a BSG-ből egyáltalán nem lehetne mozifilmet csinálni. Egyrészt, nagyon összefüggő, másrészt, nincs túl sok olyan téma benne, amely megélne a vásznon, harmadrészt, ez kifejezetten olyan sorozat, ahol az előzményeket igencsak kell ismerni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Nem is baj. Elnézve a harmadik évad ötlettelenségét, nem is kell mozifilm. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Eredetileg haverokkal a Halálbiztost akartuk megnézni, de végül a Vaskabátokra (Hot Fuzz) ültünk be. Rövid leszek igy az éjféli órán: az elmúlt években én még vigjátékon ennyit nem röhögtem. Tipikus sirva röhögös film... föleg a vége Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.