MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. A plakát csini Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. http://nhnext.hvod.nefficient.co.kr/nhnext...0002938_700.wmv Egy bővebb trailer. Van a youtube-on egy öt perces rész is. Hát nem is tudom. Elégé gagyinak tűnik...látszik...vagy valami Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Ha annyira gagyi minek nyomod ennyire? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. Hozzászólás ideje: 2007. Június 14. A Fűrésznek lesz ötödik része is, nemcsak 4.Pár éve ez már hagyomány, hogy ősszel újabb Fűrész film.Azért csinálják őket, mert naygon alacsony költségvetésből vannak csinálva, és anyagilag sikerese filmek.Amíg pénz van benne ,addig csinálni is fogják.Amúgy szerintem is beteg film.A mai napig vallom, hogy aki ezt kitalálta(és élvezi), azt beküldeném elmeorvosi vizsgálatra.Persze a 4.-et is meg fogom nézni, mert már kiváncsi vagyok mi lesz a kislánnyal.A nyomorult már megdöglött, csak a gyerek lehet a story. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Ha annyira gagyi minek nyomod ennyire? A kérdés eszenciáját sikerült megfogonod. Amúgy egy lyukast garast nem adnék érte. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. naygon alacsony költségvetésből vannak csinálva Magyarul a filmesek csak nyerhetnek vele, veszteni nem... ebben az esetben én is osztogatnám a forgatási engedélyt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. (szerkesztve) Új Batman ruci. Szerkesztve: 2007. Június 15. - kudarmubat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Elég durva. Mondjuk ez még nem hozza meg a kedvem a filmhez. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Nagyon coool Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Frenki. Van aki még egy büdös részt se látott a Fűrészből, szóval minimum a hasznos infókat légyszíves Spoiler mögé halmozni Köszi Bár momentán nem hinném, hogy egyszeris kedvet kapnék a filmhez De vannak itt mások akik talán igen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Ha annyira gagyi minek nyomod ennyire? Elrettentésnek, hogy mégcsak véletlenül se nézze meg senki se Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Nagyon zsír az új Bat-ruha. Így tovább! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hát ahogy elnézem, nagyjából, ha nem pont ugyan olyan, mint az első részben lévő. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hm. Talán két karistolással van több rajta. De amúgy semmi több... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Tényleg nem sok az eltérés: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Jó a Batman ruha, nagyon technós. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Persze a 4.-et is meg fogom nézni, mert már kiváncsi vagyok mi lesz a kislánnyal.A nyomorult már megdöglött, csak a gyerek lehet a story. Pár nappal ezelőttig azt sem tudtam, hogy lesz folytatás, de hasonló okokból annak is nekiugrom majd. Talán azt is áthozza barátosném, és majd együtt nézzük Végül is igen, a gyerek ottmaradt, és még olyan nem volt, hogy nem derült ki mindenkiről, mi történt vele. Legalább is az rémlik Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Frenki. Van aki még egy büdös részt se látott a Fűrészből, szóval minimum a hasznos infókat légyszíves Spoiler mögé halmozni Köszi Bár momentán nem hinném, hogy egyszeris kedvet kapnék a filmhez De vannak itt mások akik talán igen. Ok bocs.Azt hittem már mindenki látta akit érdekelt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. http://www.sg.hu/cikkek/53029/10_percnyi_die_hard_4_a_neten Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. http://www.sg.hu/cikkek/53029/10_percnyi_die_hard_4_a_neten Ez nagyon jó film lesz.Bár szerintem gyors az eleji tempó.Túl hamar megbénítják az internetet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Ezt a f*st...komolyan mondom. Nem tudnak mit kitalálni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Ütősnek tűnik a film és jó a lövöldözés is Hozza az előzőek "életszagát". Nade majd az egész film megtekintése után kiderül mennyire is követte a hagyományokat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Ez szerintem inkább nevetséges, mint ütős. Komolykodni akar, ezért eleve bukásra van ítélve. Bruce Willis amúgy meg nagyobb gáz, mint Stallone a Rambo szerepben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Látta már valaki közületek a forrást? Vélemény róla? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Látta már valaki közületek a forrást? Vélemény róla? Én láttam. Azt hiszem ide is írtam róla vmikor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. (szerkesztve) Én láttam. Azt hiszem ide is írtam róla vmikor. Vaktában előrendeltem. Nekem nagyon bejönnek ezek a melankólikus romantikus filmek (lásd. Solaris 2002). Nem találom. Megkeresnéd yoda? Szerkesztve: 2007. Június 15. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Na, megnéztem a 300-t. Kellemesen csalódtam. A forg. könyv mondjuk lehetett 5 oldal, az is csak dupla/tripla sorközzel, de kellemes kis hent-múvi. Agyzsibbasztónak remek. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. Hozzászólás ideje: 2007. Június 15. The Fountain Felemás érzéseim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban. Mert ugyan ez egy szépen, tisztességesen megvalósított, eredeti elképzelés, de mégis végig az volt az érzésem, hogy valami hiányzik belőle a nagysághoz. Aronofsky -az eddigi filmjeihez hasonlóan- most sem áll be a sorba, mert bár tagadhatatlanul ízig-vérig hollywoodi mozi a The Fountain, azért észrevehetően másféleképpen közelít a dolgokhoz. Ezen felül a filmet rogyásig pakolta gyönyörű képekkel - ami egy ideig valóban csodálatra méltó, aztán egy idő után már fárasztó a rengeteg erőltetett szimmetrikus kompozíció. Ugyanolyan sulykoló hatása van a képeknek, mint a filmben található nem kevés melodrámának. Valahogy mindig ez a bajom Aronofsky filmjeivel. A Requiem for a Dream is egy technikai szempontból hibátlan mozi, azonban hiányzik belőle az elegancia, mindent erőből akar belesulykolni a nézőbe - a The Fountain ugyanez, csak a Requiemmel ellentétben nem sokkolni akar, hanem az érzelmekre hatni - de ezt kiszámítható és erőltetett módon próbálja tenni. Számomra Aronofsky még mindig nem tartozik a nagyok közé. Azért egy 6/10-et így is megér. Itt van Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. (lásd. Solaris 2002). Talán már beszéltünk róla, de mindenképpen ajánlom az eredeti Solarist is. Szerintem nézd meg azt is alkalomadtán Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Ez szerintem inkább nevetséges, mint ütős. Komolykodni akar, ezért eleve bukásra van ítélve. Bruce Willis amúgy meg nagyobb gáz, mint Stallone a Rambo szerepben. Nekem tetszett a 10 perc, remélem egy jó kis eksön múvit kapunk, különben meg ez a kedvec akció sorozatom, ne merjék elszúrni A többivel sem értek egyet Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.