Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Ez borzadály! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Ez borzadály! Neked való oldie! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Neked való oldie! Ennél azért több "társadalmi üzenetet" várok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Idő urai digipakkos csomag rendel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Uh, nem sok rémlik már ebből a rajzfilmből pedig a kiskölök azzal a tojásizével ismerős. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Idő urai digipakkos csomag rendel Pincér! Nekem is hozhat egyet! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Hozzászólás ideje: 2007. Július 27. Ha nem tévedek, ez a Dark Knight teaser: Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Ez itt a Dark Knight teaser jobb minőségben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Ennél sz*rabb teasert még nem láttam. Reméljük a film annál jobb lesz. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. (szerkesztve) Ennél sz*rabb teasert még nem láttam. Reméljük a film annál jobb lesz. A filmre vonatkozóan nehéz is lenne ebből a teaserből bármilyen következtetést levonni, ugyanis egy kockát sem látunk belőle. Ami számomra nem túl meglepő, hiszen a filmet még forgatják, amit leforgattak az pedig még csak nyersanyag, nincs kész. Ami viszont van benne: jó mondatok, eltalált Joker-hang. Jó lesz ez. A teasert meg el kell felejteni, ez csak azoknak szól akik nem tudják, hogy jön a film. Szerkesztve: 2007. Július 28. - yodamester Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Van pár hasonló sz*r kedvcsináló a youtube-on. Persze azoknál se láttunk egyetlenegy kockát sem a filmből :S Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Skaccok, jövő nyáron,vagyis egy év múlva jön a film, ne akarjuk már a kész film felét most látni egy emlékeztetőben (mert nekem ezek a nagyon előre vetített trailerek csupán azok) Türelem, kedveszkéim, türelem Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hát az a Joker szövegelés meg vinnyogás úgy sz*r ahogy van. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Szerintem meg nagyon eltalált! Olyan, amilyet vártam Na de majd a film elválik, hogy alátámasztja-e az álláspontom Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Szerencsére én nem vártam és nem várok semmit se az egésztől. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Lassan, nagyon lassan itt van ez is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Ami viszont van benne: jó mondatok, eltalált Joker-hang. Jó lesz ez. A teasert meg el kell felejteni, ez csak azoknak szól akik nem tudják, hogy jön a film. Tehát nem nekünk szól. A film biztos jó lesz, csak ettől az 'előzetestől' valahogy többet vártam. Úgy érzem, ebben a formában ezzel kijönni, felesleges volt. Akit úgyse érdekel mélyebben a Batman, az már holnapra elfelejti ezt az emlékeztetőt. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Úgy érzem, ebben a formában ezzel kijönni, felesleges volt. Akit úgyse érdekel mélyebben a Batman, az már holnapra elfelejti ezt az emlékeztetőt. Azok a marketing-guruk a Warnernél biztos tudják, miért kellett ezzel kijönni ilyenkor... Velük ellentétben engem azonban nem az izgat, hogy mennyi lesz a film bevétele a nyitóhétvégén (meg összes többi kib.ottul semmitmondó idiótaság), hanem hogy jó legyen a film, ez a teaser meg ebben az irányban nem sok infót ad. Tehát ha eddig bizakodó voltam, ezután is az maradok Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Erre tuti vevő leszek. Remélem disznómód jól fog kinézni, megérdemelne végre egy jó kiadást ez a klasszikus. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Memento Én elvből rühellem, ha egy filmet szétkáromkodnak. Úgyhogy nehezen ment a figyelés. Viszont tényleg nem egy szokványos film. Nolan toronymagasan vezeti a rendezők listáját. Elképesztő az ötlet és mennyire működik. Viszont a végére nem értettem, hogy akkor most mi is van? Valaki help? Pontosan mire vagy kiváncsi? Egyébként a Mementót nyugodt szívvel ajánlom többszöri nézésre is, úgy az igazi, mert tényleg a helyére kerül minden. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Skaccok, jövő nyáron,vagyis egy év múlva jön a film, ne akarjuk már a kész film felét most látni egy emlékeztetőben (mert nekem ezek a nagyon előre vetített trailerek csupán azok) Türelem, kedveszkéim, türelem Ezt csak neked. Tony Leung http://www.apple.com/trailers/focus_features/lustcaution/ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. Hozzászólás ideje: 2007. Július 28. (szerkesztve) Most néztem meg kábé negyedjére az "X-Men 3"-at és rájöttem vmire amire már korábban is gondolhattam volna. Biztos sokan vannak akiknek ez már korábban leesett de beírom mert más filmes dolog amúgy se ugrik be amiről írhatnék. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Mindig amikor eszembe jutott az hogy a prof hogy került a film végére mikor közben annyi lett neki és mindig arra jutottam hogy a főnixcsajban még maradt Jeanből annyi hogy elteleportálja az öreget máshová miután széttrancsírozta és szerintem képes is lett volna rá. Most erre már azt mondom hogy "Francokat.".Amikor a prof órát tart a nebulóknak megmutat egy kis vidiót nekik amiben a dokicsaj egy kómás vagy agyhalott vagy mittoménmilyen hapit mutogat és erre a prof azt fejtegeti a skacoknak hogy mi történne ha egy másik ember tudatát át lehetne vinni egy olyan manuszba. Az öreg meg a kinyuvasztása után fogta magát és áttranszportálta a tudatát abba a kómás ürgébe. A lényeg hogy rájöttem, jobb később mint soha. Szerkesztve: 2008. Június 30. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Új joker kép: jolly Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Erre tuti vevő leszek. Remélem disznómód jól fog kinézni, megérdemelne végre egy jó kiadást ez a klasszikus. Nekem megvan az első kiadás, ami enyhén szólva is méltatlan a filmhez. Azonnal rendelem, amint lehet. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Nekem megvan az első kiadás, ami enyhén szólva is méltatlan a filmhez. Azonnal rendelem, amint lehet. Nekem is megvan. És tényleg méltatlan Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Új joker kép Ez a fazon olyan amilyennek lennie kell: totál pszichopata. És mint akit kihánytak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Nekem is megvan. És tényleg méltatlan Még csak 5.1-es hang sincs rajta... Rog: Jó pofa. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. (szerkesztve) Még csak 5.1-es hang sincs rajta... Én meg még sehogy se láttam. Talán majd egyszer bepótolom. Rog: Jó pofa. Az lenne nálam is ha az a rengeteg rúzs nem lenne a képén. Az nekem már túl sok. Szerkesztve: 2007. Július 29. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Hozzászólás ideje: 2007. Július 29. Ezt csak neked. Tony Leung Köszi, örök hála Megnézendők listájára gyorsan felraktam Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.