Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Nekem az SW meg az Alien is a szórakoztató, kikapcsolódást jelentő filmek között van.Elgondolkodni olyan filmeken szoktam aminek témája igen közel áll az élet valós dolgaihoz. Ezek lehetnek olykor fikció filmek is ( Pl. Harmadik tipusú találkozások, Mátrix) Hát a Mátrix meg az Harmadik típusú találkozás az biztos közelebb áll a valósághoz, mint az Alien... főleg, hogy az Alienben is harmadik típusú találkozás történik Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hát a Mátrix meg az Harmadik típusú találkozás az biztos közelebb áll a valósághoz, mint az Alien... főleg, hogy az Alienben is harmadik típusú találkozás történik Tény és való lehetnek olyan földönkívűliek is akik emberbe petéznek és tojásból kelnek ki......nade ennyire nem köll a szörszálat hasogatni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Amúgy biztos volt már olyan keleti film, ami Odynak is tetszett. Vagy nem? A legyőzhetetlen Wutang. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Inkább azoknak jön be jobban, akik a sötét hangulatra buknak Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Inkább azoknak jön be jobban, akik a sötét hangulatra buknak Ez így nem állja meg a helyét Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. A legyőzhetetlen Wutang. Van ilyen film egyáltalán? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. (szerkesztve) Elgondolkodni olyan filmeken szoktam aminek témája igen közel áll az élet valós dolgaihoz. Ezek lehetnek olykor fikció filmek is ( Pl. Harmadik tipusú találkozások, Mátrix) Nálam a Mátrix és a "Harmadik típusú találkozások" annyira közel áll a valósághoz hogy azt várom hogy bevehessem a piros bogyót és hogy hozzák már vissza Elvist. Szerkesztve: 2007. Augusztus 7. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Ej Rog. Filozófia fiam, filozófia Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Van ilyen film egyáltalán? Van. A nyolcvanas évek közepén láttam a helyi moziban. Persze a magyar címe volt legyőzhetetlen Wutang. Amúgy szerintem ez a film lehetett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. (szerkesztve) Ej Rog. Filozófia fiam, filozófia Filozófia, filozófia. Én még egy filmen se filóztam el egyszer se és nemigen áll szándékomban elkezdeni. Amik tetszenek azokat egy csomószor megnézem és szevasz. Szerkesztve: 2007. Augusztus 7. - Rog Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Van. A nyolcvanas évek közepén láttam a helyi moziban. Persze a magyar címe volt legyőzhetetlen Wutang. Amúgy szerintem ez a film lehetett. Nekem kimaradt. Ajánlod? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Nekem kimaradt. Ajánlod? Nem nagyon emlékszem már rá, de vérbeli Kung-Fu film. Sok Bruce Lee klónnal. Ajánlom! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Filozófia, filozófia. Én még egy filmen se filóztam el egyszer se és nemigen áll szándékomban elkezdeni.Amik tetszenek azokat egy csomószor megnézem és szevasz. Pedig a Matrix pont a valóságról szól.INkább úgy mondanám a tudat hatalmáról.Az egyik legjobb film. Ody: Én csak az amerikai filmekben láthjató szerelmet nem tartom sokra mert szerintem olyan nem létezik.A valóságban nem így működik.Persze én is megsírattam Capriot a Titanic végén, de az a szirupos nyálcsorgatás nagyon nem jön be.Inkább azt állítom, hogy a valóságban a párok csak azt hiszik, hogy szerelmesek a másikba.Én az "igazi" szerelemben hiszek, ami életünk végéig eltart.Ha pár év múlva szétmennek akkor akkor sem szerették egymást mikor megismerkedtek, csak azt hitték.A szerelem egy életre szól.Legalábbis szerintem.Mindig hülyének szoktak nézni amikor azt mondom, hogy én csak az igazival vagyok hajlandó együtt bármit is csinálni, mert azt mondják nem létezik.Pedig létezik.Pont ezért kaptam kedvet a Fountainhez mert nem az a csöpögős van benne, hanem tényleg mély. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. (szerkesztve) Nálam ami rendesen kiverte a biztosítékot érzelmek terén (és szerelmes filmnek is mondható) az a Számkivetett. A film vége igazi arconcsapó szívmardosás. Egy másik "szívműtétes" film (bár nem love story) szerintem a Mesterséges értelem. Ezek után napokig csak szédelegtem. Ja, és persze lehet rajtuk agyalni. Szerkesztve: 2007. Augusztus 8. - Lada Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Na a "Mestreséges értelem" alatt végig csak kínlódtam. Amíg néztem csak arra tudtam gondolni hogy mikor lesz már vége, utána meg arra gondoltam hogy soha többé nem nézem meg. Szóval az nálam tényleg egy elgondolkodtató film volt csak más értelemben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Na a "Mestreséges értelem" alatt végig csak kínlódtam. Amíg néztem csak arra tudtam gondolni hogy mikor lesz már vége, utána meg arra gondoltam hogy soha többé nem nézem meg. Szóval az nálam tényleg egy elgondolkodtató film volt csak más értelemben. Azzal a filmmel én is így voltam. Szerintem túlságosan is elgondolkodtatóvá akarták tenni, ami már az élvezhetőség rovására ment. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Filozófia, filozófia. Én még egy filmen se filóztam el egyszer se és nemigen áll szándékomban elkezdeni.Amik tetszenek azokat egy csomószor megnézem és szevasz. Hát nálam pedig akadnak ilyenek. Bár Ody szerintem most erősen kételkedik de tényleg így van Első nálam ilyen téren az Equilibrium. Egyszerűen fantasztikusan van tálalva az érzelemmentesség, majd a szer megvonása után az első érzelmek jelenléte. ( Lásd íróasztal) Ez a film amúgyis közel áll hozzám Amúgy én szeretem az A.I.-t is. A vége nagyon megható De ugyanilyen megható volt a Deep Impact is, pedig majdhogynem tucatfilmek közé sorolható. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Én is szeretem az A.I.-t. El is bőgtem magam a végén... Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Első nálam ilyen téren az Equilibrium. Egyszerűen fantasztikusan van tálalva az érzelemmentesség, majd a szer megvonása után az első érzelmek jelenléte. ( Lásd íróasztal) Ez a film amúgyis közel áll hozzám Ez hozzám is közel áll. Talán azért mert nem vagyok egy érzelemgazdag gyerek. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Ilyen téren a Forrest Gump is nyerő.Ez szerintem még a Számkivetettnél is jobb "Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get. " Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Ilyen téren a Forrest Gump is nyerő.Ez szerintem még a Számkivetettnél is jobb "Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get. " Sokkal jobb Én a Számkivetenél majdnem bealudtam, sőt, néhol már idegesítő volt a sztorit :S Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Nekem a Forrest csak attól a résztől jön be hogy a csákó eljut Vietbe vitézkedni, bár a narkós csajszis részek egy kicsit ugyan kizökkentenek belőle. Nekem az egész filmben Dan hadnagy a legszimpibb figura, nagyon bejön az örökös "hősi halált akar halni a harcmezőn" motivációja. Gary Sinise hatalmasat alakít. A Számkivetett meg teljesen bejön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Ilyen téren a Forrest Gump is nyerő. Számomra is, Tom Hanks legjobb alakítása. A második legjobb meg a Ryan közlegény megmentésében van. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 8. (szerkesztve) Nálam a Ryan az első, a Számkivetett a második, a Forrest meg a harmadik, de nagyon valószínű hogy az "Egyik kopó, másik eb" simán betolaxik a Forrest elé. Szerkesztve: 2007. Augusztus 8. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Ezek szerint a Philadelphiát nem láttátok Na nekem az a Ryan előtt van mindenképpen, nálam talán még a Forrest előtt is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Én csak egyszer láttam a Philit de nem hagyott mély nyomot bennem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Ezek szerint a Philadelphiát nem láttátok Na nekem az a Ryan előtt van mindenképpen, nálam talán még a Forrest előtt is. Részletekben láttam sajnos, az egész filmet egyben még nem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Én kétszer is láttam, de nem az a fajta film amit minden lelkiállapottal meglehet nézni.De a zenéje nagyon bejön. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 9. Most visszanézve látom, hogy kicsit félreérthetően írtam. A film nekem tetszett, de amit írtam, azt Tom Hanks filmbeli jelenlétére írtam, remek volt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 10. Azt hiszem megvan az év legrosszabb filmje! Már az 1is ott van a legrosszabb 100ban /az IMDb szerint/, de úgy nézem most rá akarnak még egyet kontrázni. Hajrá! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.