Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Kíváncsi vagyok, hogy a kacajt mivel generálták.

Felvették az egyik "Tom és Jerry"ből Tom eszeveszett röhögését és azt változtatták meg. :)

Hozzászólás ideje:
Egyébként már a trailerből is látszik, hogy ezt a filmet eredeti nyelven kell majd megnézni!

Hát igen. Az tuti hogy én is úgyfogom. Kiváncsi leszek ennek a résznek a zenéjére. Biztos baromi jó lesz. :)

Hozzászólás ideje:
Nolan ahogy hozzá nyúlt a Batmanhez....egyszerűen zseniális ez a faszi! Mondjuk én alapból nem bírok tíz percnél többet megnézni a Burton féle verzióból, de ez.... Ezt moziban kell majd megnézni!

Hát igen. A Begins simán bealázta a Burton-os Batmant. Bale pedig zseniálisan alakította Waynet meg Batmant is. Keaton az csak mindenkit jól lerúgott 1 tolóval aztán ő volt a nagy Batman.

Hozzászólás ideje:

Bale engem az Equilibriummal gyözött meg, hogy jó színész, de most nem is a Batmant várom tőle hanem a Terminátor négyet. :P John Connorként is lesz olyan jó szerintem mint Batmanként, de még valami gyilkos gépember szerepét is simán felvállalhatná. :)

Mahone megformálójáról már nem is beszélek :P egyszerűen a Szökésben zseniális, kíváncsi vagyok hogy itt milyen szerepe lesz és remélem nem a bankrablásban kell kimúlnia. :) ( Itt gondolom életben marad a füstgránát után, aztán majd ő meséli el, hogy ki rabolta ki a bankot)

Hozzászólás ideje:
Hát igen. A Begins simán bealázta a Burton-os Batmant. Bale pedig zseniálisan alakította Waynet meg Batmant is. Keaton az csak mindenkit jól lerúgott 1 tolóval aztán ő volt a nagy Batman.

Nekem is a Nolan féle Batman az igazi szórakozás.

Hozzászólás ideje:
Mahone megformálójáról már nem is beszélek :D egyszerűen a Szökésben zseniális, kíváncsi vagyok hogy itt milyen szerepe lesz és remélem nem a bankrablásban kell kimúlnia. :) ( Itt gondolom életben marad a füstgránát után, aztán majd ő meséli el, hogy ki rabolta ki a bankot)

Itt Fichtner azt mondja hogy csak erre a pár percre kérték fel és meg is jegyezte Nolannek hogy a rendező meg fogja ölni és Jóki is arra utalgat hogy kinyírja amikor neki dumál.

Valami mérges gáz lehet abban a gránátban.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nekem az nagyon tetszene ha benne lenne hogy Jóki kinyírja vagy majdnem kinyírja Gordon lányát mivel a képregényben van valami hasonló mert abban lelövi és a csaj meghal vagy bekómál már nemtom hogy volt. Lehet hogy először kómás lett és aztán patkolt el.

Ha már benne van a csaj a filmben akkor valami hasonló is benne lehet.

Nincs bajom a csajjal de egy ehhez hasonló utalás a képregényre nagyon bejönne.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Tudtok helyet, ahol még lehet kapni a Batman Begins DVD-t?

Xpressen sajnos bizonytalan.

Próbáld meg itt

De most elég drága, pár havonta lemegy 2000 forintra az ára.

Hozzászólás ideje:

A New Line és Peter Jackson hivatalosan elásták a csatabárdot, így elgördültek az akadályok a Hobbit elkészítésének útjából. Jackson producerként biztos benne lesz, azt még nem tudni, hogy rendezni fog-e.

De szerintem igen :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.