Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Nagyon jó a maszkja Ledgernek. Kíváncsi vagyok, hogy a kacajt mivel generálták. Kicsit Sidiousra emlékeztet, mert amikor vívott Yodával, pont ilyen kacajt hallatott. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Kíváncsi vagyok, hogy a kacajt mivel generálták. Felvették az egyik "Tom és Jerry"ből Tom eszeveszett röhögését és azt változtatták meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Mivel, hát szájjal. Az oks, de kinek a hangját kölcsönözték hozzá? Amúgy Rognak lehet igaza.....nagyon Tom-os a kacaj. Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hú megnéztem a Dark Kight Trailert! Baromi jónak igérkezik ez a film. Joker nagyon bejön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hú megnéztem a Dark Kight Trailert! Baromi jónak igérkezik ez a film. Joker nagyon bejön. Minél többször látom annál jobb! Hihetetlen milyen feeling van benne. Minden képnek súlya van (köszönhetően a zenének). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Egyébként már a trailerből is látszik, hogy ezt a filmet eredeti nyelven kell majd megnézni! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Már kezdek fellelkesedni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. (szerkesztve) Hat perces mozis TDK (nem a videókazi, CD vagy DVD ) részlet Jóki tiszta dili. http://www.movieweb.com/video/V07L13gorBJKOQ Szerkesztve: 2007. December 18. - Rog Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Egyébként már a trailerből is látszik, hogy ezt a filmet eredeti nyelven kell majd megnézni! Hát igen. Az tuti hogy én is úgyfogom. Kiváncsi leszek ennek a résznek a zenéjére. Biztos baromi jó lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hat perces mozis TDK (nem a videókazi, CD vagy DVD ) részletJóki tiszta dili. http://www.movieweb.com/video/V07L13gorBJKOQ És még Mahone ügynök is cameozik Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. És még Mahone ügynök is cameozik Ő is nagyot alakít. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Nolan ahogy hozzá nyúlt a Batmanhez....egyszerűen zseniális ez a faszi! Mondjuk én alapból nem bírok tíz percnél többet megnézni a Burton féle verzióból, de ez.... Ezt moziban kell majd megnézni! Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Nolan ahogy hozzá nyúlt a Batmanhez....egyszerűen zseniális ez a faszi! Mondjuk én alapból nem bírok tíz percnél többet megnézni a Burton féle verzióból, de ez.... Ezt moziban kell majd megnézni! Hát igen. A Begins simán bealázta a Burton-os Batmant. Bale pedig zseniálisan alakította Waynet meg Batmant is. Keaton az csak mindenkit jól lerúgott 1 tolóval aztán ő volt a nagy Batman. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Mahone mekkora már!!!!! Akarom ezt a filmet! Most! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Bale engem az Equilibriummal gyözött meg, hogy jó színész, de most nem is a Batmant várom tőle hanem a Terminátor négyet. John Connorként is lesz olyan jó szerintem mint Batmanként, de még valami gyilkos gépember szerepét is simán felvállalhatná. Mahone megformálójáról már nem is beszélek egyszerűen a Szökésben zseniális, kíváncsi vagyok hogy itt milyen szerepe lesz és remélem nem a bankrablásban kell kimúlnia. ( Itt gondolom életben marad a füstgránát után, aztán majd ő meséli el, hogy ki rabolta ki a bankot) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hát igen. A Begins simán bealázta a Burton-os Batmant. Bale pedig zseniálisan alakította Waynet meg Batmant is. Keaton az csak mindenkit jól lerúgott 1 tolóval aztán ő volt a nagy Batman. Nekem is a Nolan féle Batman az igazi szórakozás. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Csatlakozom Odyhoz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Szintén. Batman Begins az igazi, A hamisítatlan! Meg a valaha volt legjobb képregényadaptáció. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. (szerkesztve) Mahone megformálójáról már nem is beszélek egyszerűen a Szökésben zseniális, kíváncsi vagyok hogy itt milyen szerepe lesz és remélem nem a bankrablásban kell kimúlnia. ( Itt gondolom életben marad a füstgránát után, aztán majd ő meséli el, hogy ki rabolta ki a bankot) Itt Fichtner azt mondja hogy csak erre a pár percre kérték fel és meg is jegyezte Nolannek hogy a rendező meg fogja ölni és Jóki is arra utalgat hogy kinyírja amikor neki dumál. Valami mérges gáz lehet abban a gránátban. Szerkesztve: 2007. December 18. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. (szerkesztve) Nekem az nagyon tetszene ha benne lenne hogy Jóki kinyírja vagy majdnem kinyírja Gordon lányát mivel a képregényben van valami hasonló mert abban lelövi és a csaj meghal vagy bekómál már nemtom hogy volt. Lehet hogy először kómás lett és aztán patkolt el. Ha már benne van a csaj a filmben akkor valami hasonló is benne lehet. Nincs bajom a csajjal de egy ehhez hasonló utalás a képregényre nagyon bejönne. Szerkesztve: 2007. December 18. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Tudtok helyet, ahol még lehet kapni a Batman Begins DVD-t? Válasz
Geri_mester Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Tudtok helyet, ahol még lehet kapni a Batman Begins DVD-t? batman begins dvd Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Tudtok helyet, ahol még lehet kapni a Batman Begins DVD-t? Xpressen sajnos bizonytalan. Próbáld meg itt De most elég drága, pár havonta lemegy 2000 forintra az ára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. batman begins dvd Ha ilyen könnyű lenne... Náluk ugyanis nincs. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Hozzászólás ideje: 2007. December 18. A Netpiacon majdnem úgy van mint a dvdabc-n Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Holnap este Hellboy II trailer! Már alig várom! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Hozzászólás ideje: 2007. December 19. A New Line és Peter Jackson hivatalosan elásták a csatabárdot, így elgördültek az akadályok a Hobbit elkészítésének útjából. Jackson producerként biztos benne lesz, azt még nem tudni, hogy rendezni fog-e. De szerintem igen Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Na ezt tuti Pesten forgatták... Cuki a ruci. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Hozzászólás ideje: 2007. December 19. R.P. már megint többet napozott a kelleténél Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Will Smith jövőre újabb kaszarobbantásra készülődik, vámpíros mozi helyett azonban egy vígjátékkal jelentkezik. http://www.sg.hu/cikkek/56901/will_smith_k...zo_blockbustere Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.