Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egy picike tesztelés erejéig belehallagattam a kiírt DTS Ramboba. :)

Nos a lemezen majd egy gigát foglal le a hangsáv. Szerintetek milyen a minősége ilyen ráta mellett? :)

A szétförccsenő vércseppeket megszámolhatod bazz amint kilövelnek a húsból. :)

Hozzászólás ideje:

Én a Tropic Thunder várom már nagyon. :) Atyaúristen, az új Firefox meg aláhúzza, amit rosszul írok, vagyis csak a film címét. :)

(gépelés közben)

Hozzászólás ideje:
Egy picike tesztelés erejéig belehallagattam a kiírt DTS Ramboba. :rock:

Nos a lemezen majd egy gigát foglal le a hangsáv. Szerintetek milyen a minősége ilyen ráta mellett? :P

A szétförccsenő vércseppeket megszámolhatod bazz amint kilövelnek a húsból. :P

Végignéztem a Rambo-t détéesben. :P

Némi statisztika:

Összesen

2 536 879 db vércsepp hullott a földre, 458 555 125 db esőcsepp áztatta Burma talaját, Rambo a menekülési jelenetben 5698 zörgő-zizzenő falevélre taposott rá. Ja, és k*rva sok töltényt elhasználtak, de erről már nem tudok pontos számadatot mondani, mert volt hogy egyszerre értek földet a vége leszámolásnál a különböző töltények. :P

Hozzászólás ideje:
k*rva sok töltényt elhasználtak, de erről már nem tudok pontos számadatot mondani

Még néhányszor megnézed és menni fog. :rock:

Hozzászólás ideje:

Nem bírtam ki és névnapomra megleptem magam a Cloverfield fémtokos DVD-jével. :)

Nagyon pöpec a kiadás, tényleg "tartós" használatra tervezték és a rajta lévő horpadások marhára feelingessé teszik. ;)

A kép- és a hangminőség természetesen kiváló. Az extrákat majd a héten szemrevételezem. :)

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
Az imdb -sek szerint is csak 5.5/10

Pedig nagy reményeket fűztem hozzá.Miért rossz?Azért amit Oldie írt?

Hozzászólás ideje:

Válaszok vannak részben, de teljes megoldása nincs a problémának. A feszültségkeltés, mint az eddigi Shyamalan filmekben, vannak, csak itt úgy oda vannak dobálva, semmi logika nincs azokban a jelenetekben, hogy azok miért is vannak úgy. Akkor ugye mindig valami globális problémára akar mindig rávilágitani Shyamalan filmjei, az rendben is van, csak itt kicsit túlzásba esik, meg a szájába rágják szerencsétlen nézőknek. A színészi alakításokat meg hagyjuk... :)

Hozzászólás ideje:

The Bank Job

Szerintem ez Jason Statham , az utóbbi 3 évben forgatott filmjei közül a legjobb.Mondjuk én személy szerint kedvelem őt és minden filmjét megnézem.

A történet egy bankrablásról szól, ahol a trezorokban kínos anyagot tárolnak a királyi családról plussz a maffia is ott tárol egy listát.Ezt rabolják ki amatőrök(Statham + pár társa).A rablás után pedig jön az üldözés.Mindenmi másért akarja elkapni őket, de főleg a kompromittáló dolgokat akarják visszaszerezni.

A film '71-ben játszódik, nagyon jól sikerült áthozni a hangulatot.Stathamen kívűl mindegyik színész számomra ismeretlen, de jól játszák a szerepüket.

Ja igen és semmilyen logikai bakit nem találtam benne, ami nálam nem semmi.Jó kis nyári mozi, igazi angol krimi.A filmben látott esemény különben tényleg megtörtént.

Hozzászólás ideje:
Megnéztem a The Happening-et. Nagy csalódás volt. :)

Már szerettelek volna kérni, ha láttad, írj róla, de megelőztél ;) Hát marhára sajnálom, hogy nem lett jó film :)

Hozzászólás ideje:

Én valamelyik nap láttam az Eseményről egy Így készült...filmet. Abban a rendező elmondja az ő nézőpontját ahogy megközelítette a témát. Akkor mondta, hogy tartózkodott attól, hogy végleges választ adjon mindenre.

Hozzászólás ideje:

Némi instrukció a Cloverfield DVD rejtett extrái elérhetőségéhez:

1. SET UP - SUBTITLES - a helikopter ott van a szabadságszobor hasánál

2. SCENE SELECTION - 9-12 - menj a tizesre, de NE nyomj entert, hanem a

fel gombot és megjelenik egy piros X, na erre kattints

3. SCENE SELECTION - 13-16 - várj kb. 1 percet és megjelenik a 17-es,

erre katt. a 9 cuccból 3 működik, és azon belül is csak néhány (tessék

próbálkozni, melyik jó)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.