Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Keresztapa: Túl régen láttam, ahhoz, hogy érdemben nyilatkozzak. Még ez évben újra akarom nézni őket, akkor majd bővebben... arra viszont még igy távolból is emlékszem, hogy az első kettő sokkal jobban működött, a trilógia záró-darabjánál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 18. Talán a Media Playered nem elég friss... Az lehet. Bár nálam a Real Playerrel akarta elindítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Szintén régen láttam, újra kell néznem őket. A 3.rész valóban nem éri el a másik kettő színvonalát, ennyi nekem is rémlik róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Nem láttam a Keresztapát és nem lelem sehol. Elég sok filmben utalnak rá. Egész pontosan azóta hajtom, hogy Tom Hanks azt mondta "A Keresztapa olyan mint az Ji Csing (I ching)". Mindig elfelejtem mi a címe, de mivel itt a háló kinyomoztam a Szerelem hálójában (You've got mail). S mivel én "nagy" Ji King-es vagyok, (inkább így vagy A Változások könyvének hívom), szeretném ellenőrizni ezen állítást. :26: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Na majd megszerzem neked ezt a filmet szisz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Na majd megszerzem neked ezt a filmet szisz. Talán csak a tékákban kellene jobban körülnézni...a mi környékünkön nincs meg. :60: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Én se láttam még.Max nagyon régen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Talán csak a tékákban kellene jobban körülnézni...a mi környékünkön nincs meg. :60: Meglesz, ne aggódj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Ez a klasszikus eddig nálam is kimaradt... Lassan ideje lenne pótolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 19. Pár hónapja vetődött fel bennem a gondolat, hogy végre meg kéne nézni a Keresztapa trilógiát, mert az addig kimaradt az életemből. Aztán megnéztem egymás után a 3 részt, aztán mégegyszer és mégegyszer. Már régóta nem volt rám ekkora hatással film az SW-n kívűl. A harmadik résszel nekem nincs semmi bajom, de azért az első két rész színvonalát nem éri el. Az a jelenet, amikor meggyónja a bűneit, az nagyon tetszett. Az első két részből a lófejes "meggyőzés" a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Kicsit off, de nem tudom, hol lenne jó helyen. Szavaztatok már az epIII-ra azon az oldalon, amit az sw.hu ajánlott? A Hollywood Film Festivalon adják át a közönségdíjat október végén Hollywood Movie Of The Year néven. EpIII vezet 33%-kal, utána Batman Begins 22-vel, majd WOTW 11-el követi. Vagyis mikor szavaztam, így állt a dobogó. Külön összeválogatott filmekre lehet csak szavazni, kb 10-12 filmről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Én már szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Már én is szavaztam, találjátok ki, mire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Ezen most erősen gondolkodnom kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Keresztapát (illetve a 3 filmet) én kétszer láttam. Egyszer régebben Anyámmal, akkor viszonylag értettem, hogy ki mit miért csinál, mert amikor valami nem volt világos magyarázott Anyám. Nemrég kb egy éve megnéztem mégegyszer és zavaros volt, nem szórakoztatott, nem is borzasztott el(azt szeretem a maffiás filmekben, ha elborzaszt a könyörtelen bosszú, meg a leszámolások), mert inkább tekergettem, hogy ez most mi volt. Legjobban a filmek eleje és vége tetszett, a közepe nekem kissé vontatott. Az esküvő, lófejes incidens és a film végi leszámolások(ha jól emlékszem mindnek leszámolás a vége, legalábbis sok halál) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Már én is szavaztam, találjátok ki, mire Batman? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Énis szavaztam.Bár még korai az ilyen szavazás, mert van még az év végéig pár film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Október 24-én lesz a díjátadó, tehát már csak napok kérdése. Fura, mert az év vége még messze van. Lehet, hogy nem akarják az év elejei díjátadó dömpingkor tartani, ezért veszik előbbre. Az év végi filmeket meg jövőre hozzácsapják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Már én is szavaztam, találjátok ki, mire Batman? Hogy találtad ki??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Én is a Batmanre szavaztam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Én is a Batmanre szavaztam... Is? Szerintem az itt lévők közül csak te Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Én is a Batmanre szavaztam... Is? Szerintem az itt lévők közül csak te Hm? Ja igen, ez lemaradt a postomról: Amúgy nem szavazok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Meet the Feebles (1989, Peter Jackson) Jó volt látni, hogy mivel foglalkozott Jackson 89-ben... Ez a film legjobban talán egy Muppet Show paródiának lenne nevezhető, persze PJ beteg fekete humorával megspékelve. Én mondjuk kiröhögtem rajta a belem Aki vevő a beteges humorra, az ne hagyja ki... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Meet the Feebles (1989, Peter Jackson) Jó volt látni, hogy mivel foglalkozott Jackson 89-ben... Ez a film legjobban talán egy Muppet Show paródiának lenne nevezhető, persze PJ beteg fekete humorával megspékelve. Én mondjuk kiröhögtem rajta a belem Aki vevő a beteges humorra, az ne hagyja ki... Én csak a Harvesteres kritikát olvastam erről, de már azon is nagyokat röhögtem, pedig csak röviden ismertették a story-t. Te honnan szerezted be? Letöltötted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Peter Jacksontól én egy filmet láttam még, az az egyik kedvencem A címe Hullajó. Hát beteg humor, morbid és annyi vér még nem volt vásznon egyszerre, mint abban... de a humora oltári, mélységes fekete humor... ahogy az elvárható egy horrorparódiától Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Peter Jacksontól én egy filmet láttam még, az az egyik kedvencem A címe Hullajó. Hát beteg humor, morbid és annyi vér még nem volt vásznon egyszerre, mint abban... de a humora oltári, mélységes fekete humor... ahogy az elvárható egy horrorparódiától Valóban óriási film! Ha az tetszett, akkor érdemes meglesned az első filmjét a Bad Taste-et (nálunk asszem Ízlésficam cimen jött ki). Nagyjából ugyanaz a lényeg, mint a Hullajóban csak valamivel amatőrebb az egész, viszont ha lehet, még betegebb (persze összességében azért a Hullajó a jobb) Egy kis "izelitő" : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Guszta kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 20. Meet the Feebles (1989, Peter Jackson) Jó volt látni, hogy mivel foglalkozott Jackson 89-ben... Ez a film legjobban talán egy Muppet Show paródiának lenne nevezhető, persze PJ beteg fekete humorával megspékelve. Én mondjuk kiröhögtem rajta a belem Aki vevő a beteges humorra, az ne hagyja ki... Én csak a Harvesteres kritikát olvastam erről, de már azon is nagyokat röhögtem, pedig csak röviden ismertették a story-t. Te honnan szerezted be? Letöltötted? Yep Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Egyik este láttam az HBO-n a Trükkös fiúk című filmet. Vajon miért találtam ki, hogy a kiscsaj és a pszichologus átverés? Ennyire kiszámíthatóak a filmek? Pedig nem is egy rosszabb filmről van szó, mert nézhető volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. http://movies.yahoo.com/feature/underworld...devolution.html Végre van trailere az Underworld második részének!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.