Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem az. Lehet róla véleményt formáli nyugodtan. Csak Cameron kíváncsi vagyok hogyan tálalja majd a távoli jövő környezeti problémáit. Talán normálisan és emészthetően nyomja elénk :)

Hozzászólás ideje:
Nem az. Lehet róla véleményt formáli nyugodtan. Csak Cameron kíváncsi vagyok hogyan tálalja majd a távoli jövő környezeti problémáit. Talán normálisan és emészthetően nyomja elénk :)

Szerintem a Wall-E is normális és élvezhető volt.

Hozzászólás ideje:
Még be sem mutatták a Terminator Salvation-t, de máris bejelentették a Terminátor 5-öt 2011.

Rozsomákot én is várom. Főleg, mert a filben ott lesz Holtbiztos és Gambit is.

Hozzászólás ideje:
Még be sem mutatták a Terminator Salvation-t, de máris bejelentették a Terminátor 5-öt 2011.

No igen, az előzetes tesztanyagok levetítésén fakadó pozitív kritikák meghozták a döntést. :clap:

Hozzászólás ideje:
No igen, az előzetes tesztanyagok levetítésén fakadó pozitív kritikák meghozták a döntést. :D

Hát, a tervek amúgy is megvoltak, Bale is eleve három részre írt alá szerződést, a Halcyon is már a legelején bejelentette, hogy siker esetén mindeképpen trilógia lesz. Végül is, most már minek megvárni a premiert. Láthatatlanba is látszik, hogy annyi ember fog betódulni a mozikba (terminator fanaticok, Bale fanaticok, sci-fi fanaticok :P ), hogy abból még három T film is kijönne :P

Mekkora blama lenne, ha mégis hasalna a film :clap:

Hozzászólás ideje:
terminator fanaticok, Bale fanaticok, sci-fi fanaticok
És MekDzsí fanaticok :clap:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Hát, a tervek amúgy is megvoltak, Bale is eleve három részre írt alá szerződést, a Halcyon is már a legelején bejelentette, hogy siker esetén mindeképpen trilógia lesz. Végül is, most már minek megvárni a premiert. Láthatatlanba is látszik, hogy annyi ember fog betódulni a mozikba (terminator fanaticok, Bale fanaticok, sci-fi fanaticok :D ), hogy abból még három T film is kijönne :P

Mekkora blama lenne, ha mégis hasalna a film :clap:

Csak azt nem tudom, hogy hogyan fogják összehozni 2011-re a T5-öt, amikor a The Caped Crusader is arra az évre van beígérve? :P

Hozzászólás ideje:
Csak azt nem tudom, hogy hogyan fogják összehozni 2011-re a T5-öt, amikor a The Caped Crusader is arra az évre van beígérve? :clap:

Hm... igaz, a mai világban lehetetlen, hogy 1-1,5 év alatt két film is elkészüljön ugyanazzal a szereplővel... ez szinte teljesen kizárt. Pláne, hogy a Batman harmadik felvonásáról még minden információ erősen túlzó pletyka csupán (a címe is). Sőt, hogy David Goyer ("társíró") idézzem: "Az egész baromság, úgy ahogy van."

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Álljunk meg. Egy filmet azért leforgatnak 3-4 hónap alatt.Utána már "csak" a számítógépes trükkök vannak, meg talán egy utóforgatás.

Statham is nyomja mostanában. Death race és transporter 3.

Simán meg lehet csinálni egy színésszel 3 filmet egy év alatt.

Hozzászólás ideje:
Álljunk meg. Egy filmet azért leforgatnak 3-4 hónap alatt.Utána már "csak" a számítógépes trükkök vannak, meg talán egy utóforgatás.

Statham is nyomja mostanában. Death race és transporter 3.

Igen, erre céloztam én is, csak kicsit gúnyosabb hangnemben :)

Statham filmjeit elnézve, ő akár évi 5-10-re is képes lenne :evil:

Hozzászólás ideje:
Igen, erre céloztam én is, csak kicsit gúnyosabb hangnemben :)

Stathman filmjeit elnézve, ő akár évi 5-10-re is képes lenne :evil:

Ja ebben igazad van.Bár én bírom a csávót.

Hozzászólás ideje:
Utána már "csak" a számítógépes trükkök vannak, meg talán egy utóforgatás.

Meg a vágás, a zene, a képi beállítások, a promóció, a hangok, az utószinkron, a besorolás (jobb esetben a film elkészülte után dől el), a tesztvetítések (ha van), az utángyártás és a terjesztés (de tuti kihagytam még valamit).

Hozzászólás ideje:
Meg a vágás, a zene, a képi beállítások, a promóció, a hangok, az utószinkron, a besorolás (jobb esetben a film elkészülte után dől el), a tesztvetítések (ha van), az utángyártás és a terjesztés (de tuti kihagytam még valamit).

Igen, de ezekhez már nem kell a színész.Forgathat már más filmet is.

Hozzászólás ideje:
Igen, de ezekhez már nem kell a színész.Forgathat már más filmet is.

A promócióhoz (sajtónak interjúk, világkörút kampánnyal) és az utószinkronhoz azért még kell. De ennek ellenére a lényeg, hogy még így is bőven lehet egy évben, két-három, sőt, még ennél is több filmet leforgatni (attól függően, milyen filmet forgatnak és abban kit kell eljátszani). Szóval egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Batman 3. része és a Terminator 5. része egyazon évben lenne bemutatva, de ennek annyi az esélye, mint, hogy hétvégén megnyerjem az 5-ös lottót :evil:

Hozzászólás ideje:
volt benne egy jó ötlet is
Melyik?

Spoiler:

Az hogy a debella küklopsz robisáskákból állt?

Hozzászólás ideje:
A promócióhoz (sajtónak interjúk, világkörút kampánnyal) és az utószinkronhoz azért még kell. De ennek ellenére a lényeg, hogy még így is bőven lehet egy évben, két-három, sőt, még ennél is több filmet leforgatni (attól függően, milyen filmet forgatnak és abban kit kell eljátszani). Szóval egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Batman 3. része és a Terminator 5. része egyazon évben lenne bemutatva, de ennek annyi az esélye, mint, hogy hétvégén megnyerjem az 5-ös lottót :evil:

Állítólag Nolan már jövő évben elkezdené forgatni a The Caped Crusadert. Akkor az talán már 2010-ben a mozikba kerülhet.

Hozzászólás ideje:
Állítólag Nolan már jövő évben elkezdené forgatni a The Caped Crusadert. Akkor az talán már 2010-ben a mozikba kerülhet.

A "jövő évben" elég tág fogalom, pláne, ha még egy "állítólag" is tartozik hozzá. 2009. december 31. is jövő évben lesz :evil: Meg mind a Beginst, mind a TDK-t három év alatt rakták össze, szóval nem hiszem, hogy majd a harmadik részre máséfl évet hagynának.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ennek nem szabad azért bedölni. Manapság ez az egyik legtöbbet használt marketing-húzás. Minden nagyobb filmnek azelött bejelentik a folytatását, meg hogy milyen csudára tetszik mindenkinek mielött bemutatnák, ezzel probálva pozitiv sajtóvisszhangot kelteni.

Hozzászólás ideje:
Ezek a szuper plakátok csak még jobban meghozzák a kedvemet a Rozsomák filmhez.

Logan mellett még ott lesz a filmben: Kardfogú, Haspók, Gambit, Holtbiztos!

Deadpool magyar neve a Holtbiztos? ;) még sosem hallottam.

Hozzászólás ideje:
Ennek nem szabad azért bedölni. Manapság ez az egyik legtöbbet használt marketing-húzás. Minden nagyobb filmnek azelött bejelentik a folytatását, meg hogy milyen csudára tetszik mindenkinek mielött bemutatnák, ezzel probálva pozitiv sajtóvisszhangot kelteni.

Már a Transformers 3-at is bejelentették 2011-re. Tényleg előre isznak a medve bőrére.

Hozzászólás ideje:
Deadpool magyar neve a Holtbiztos? ;) még sosem hallottam.

Az új Csodálatos Pókember (Ultimate Spider-Man) sorozat 63. és 64. számában szerepelt. Ott Holtbiztosnak fordították le. 2002 óta pedig a Marveles képregényfilmeknél úgy látszik figyelembe veszik a magyar fordítást. De majd meglátjuk jövőre.

Hozzászólás ideje:
volt benne egy jó ötlet is
Melyik?

Spoiler:

Az hogy a debella küklopsz robisáskákból állt?
Még mindig érdekel! ;)

Hozzászólás ideje:

Na mit olvastam a mozimagazin.hu-n.

A Sun Online értesülései szerint Eddie Murphy írta alá a szerződést Rébusz szerepére a Batman 3-ra.

Állítólag Gotham lesz a Batman 3 címe. 2010-ben kerül majd a mozikba. Batman Christian Bale, és most kapaszkodjatok... Robin Shia Labeouf lesz.

Erősen kacsaszagú.

Bár az Eddie Murphy-s Rébusz poszteren halálra röhögtem magam. ;)

Hozzászólás ideje:
Erősen kacsaszagú.
Hát jó nagy hülyeség. ;)

Ha Bálás Kriszen múlik akkor nem lesz Robin amíg ő játsza a bőrkomát. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.