Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Jó kis családi mozinak nézz ki, trailert már korábban bekóstoltam, de remek volt a spot is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Aranyos. Nem ez a kiscsaj játszott a Híd terabithia földjére című filmben (amit soha többé nem nézek meg)? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Lehet hogy sínre teszik az új Predator filmet, ami vagy reboot vagy remake...Robert Rodrigez produkciós cége hozná tető alá a Foxal.. Na majd kiderül, mi az igazság napokon belül talán.. Nagyon remélem, hogy Predator 3 lesz. Nem szeretnék egy remake-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Nagyon remélem, hogy Predator 3 lesz. Nem szeretnék egy remake-t. Nem is kellene az eredetinek remake. Az úgy tökéletes ahogy van. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Nemcsak a Predator 3-ban, de a 4-ben is reménykedek. Igazságtalan, hogy az Alien szériának 4 önálló filmje van, míg a Predator-nak csak 2. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Ha jó sztorit alakítanak ki mellé akkor tök mindegy hány részes, csak a gond ott adódik ha csökken a színvonal. Sajna az Alien-nél ez a nagyközönség számára bekövetkezett. Fene, olvasom, hogy csúnyán bukott odakint az Outlander. Én pedig nagyon várnám moziba. Egy jó kis fantasy-sci-fi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Fene, olvasom, hogy csúnyán bukott odakint az Outlander. Én pedig nagyon várnám moziba. Egy jó kis fantasy-sci-fi. Attól még hogy 'bukott' lehet jó. Ismered a mai közízlést. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Attól még hogy 'bukott' lehet jó. Ismered a mai közízlést. Persze, hogy ismerem és az átlag, filmhez rendesen közeledő emberektől elég jó kritikákat olvastam, szóval tuti nézős, csak ezt a filmet moziban szeretném megnézni. De mint tudjuk sokat számít a külföldi bevétel a hazai forgalmazónak. Amolyan viszonyítási alap, illetve kiinduló pont. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Drizzt Do'Urden-t kéne már megcsinálni filmben. Hozzáértő kezekben óriási siker lenne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Nemcsak a Predator 3-ban, de a 4-ben is reménykedek. Igazságtalan, hogy az Alien szériának 4 önálló filmje van, míg a Predator-nak csak 2. Mivel a két filmnek az alapoknál nincs köze egymáshoz, nem tudom, hol itt az igazságtalanság? Az Aliennek már a 3. részét forgatták, mire a Predator 2-ben feltűnt egy alien koponya, illetve, az Alien már két filmen volt túl, és tervezték a harmadikat, mire egyáltalán köztudatba került a Predator. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. (szerkesztve) Erről én kevésbé vagyok meggyőződve, de van esélye a sikerre Már amennyire a közönség szereti a sötét sztorikat Közben bekerült egy másik post, szóval itt a Drizzt sztorira gondoltam Szerkesztve: 2009. Január 30. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Néhány másodperc a G. I. Joe-ból. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Újabb hírek a Pókember 4-ről. Lehet, hogy Morbius a vámpír lesz póki következő ellenfele. Legalábbis Sam Raimi listáján rajta van. Másik esélyes jelölt Dr Curt Connors, azaz a Gyík. Ötletként felmerült még Elektró és Keselyű neve is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Vasember hírek. Vörös Dinamó és Justin Hammer mellé lehet, hogy bepakolják Fekete Özvegyet is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Azért ezeket inkább több részbe pakolják, valahogy nem csípem, ha egy részen belül sok az ellenfelek száma. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Darren Aronofsky rendezi a 2010-es Robotzsaru filmet. A furcsa az, hogy az összes magyar forrás remake-ként hivatkozik a filmre (remélem nem az lesz), míg egy angol forrás szerint folytatás lesz. Spoiler: Murphy-t, miután deaktiválták egy időre, a káoszba fulladt Los Angelesben kapcsolják be újra, hogy rendet teremtsen a város utcáin. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Azért ezeket inkább több részbe pakolják, valahogy nem csípem, ha egy részen belül sok az ellenfelek száma. Én pont azt csipázom, ha több ellenség van egy filmben. Pl: Pókember 2. Egy sokkal akciódúsabb folytatást vártam volna dupla gonosszal legalább, de csak az elsővel egyenértékű filmet kaptam. Ezért tetszett sokkal jobban a 3. De ha a TDK-t vesszük, akkor láthatjuk, hogy milyen jól meg lehet oldani, hogy több gonosz is legyen egy filmen belül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Aronofsky tud ilyet is? Érdekes lesz az biztos, főleg a Forrás után mert én csak azt láttam tőle. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Én azért nem csípem a több gonoszt, mert a negatív karakterek így elaprózódnak, és a jelentőségük csökken, no meg nem is lehet a sztorijukat igazán kibontani így. Főhősünk meg túlzottan is heroikussá válik, ami ugyebár egy ilyen sztori alapja, csak vigyázni kell az egyensúlyra. Legalább is szerintem TDK egy picit spéci eset, mert pl. Kétarc nem egy súlycsoport Jokerrel, mivel ő áldozat volt valójában, nem olyan igazi ellenfél, mint Joker, vagy az első rész Rash...izé nevű főnegatív karaktere. Persze az alvilág ott van a háttérben (ők a háttér egy sztorihoz, melyben egy Batman-féle igazságosztó tevékenykedhet, nélkülük ő sem lenne, az igaz, de közülük termelődik ki egy igazi főellenfél), mint legyőzendő ellen, de ők szimpla képességek, meg miegymás nélküli negatív karakterek, míg pl. a Pókemberben 3-ban három nem is hétköznapi ellen volt (meg a piti betörők, stb, hogy unalmas óráiban is legyen Pókinak dolga ) Bár szerintem mi máshonnan közelítjük meg ezeket a filmeket. Te inkább talán látvány meg hasonlók miatt, nálam viszont azért a látványfilm csak akkor jó, ha hozzá jó a történet is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Aronofsky tud ilyet is? Érdekes lesz az biztos, főleg a Forrás után mert én csak azt láttam tőle. Néztem is nagyot, mikor erről a hírről olvastam, ez annyira nem rá vall. Bár Nolanról sem gondoltam anno, hogy képregényfilmre adja a fejét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Néztem is nagyot, mikor erről a hírről olvastam, ez annyira nem rá vall. Bár Nolanról sem gondoltam anno, hogy képregényfilmre adja a fejét De Nolan legalább hasonló filmekben utazott. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. De Nolan legalább hasonló filmekben utazott. A Mementó szerintem elég egyedi volt más filmekhez képest Jó ez a Wolverine-plakát, de nem április 28-án lesz bemutató? Mintha valahol ezt olvastam volna. Hmm.. vagy más filmről? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Jó ez a Wolverine-plakát, de nem április 28-án lesz bemutató?Az IMDB május 1-et ír. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Aronofsky tud ilyet is? Érdekes lesz az biztos, főleg a Forrás után mert én csak azt láttam tőle. Én is kíváncsi leszek mit hoz ki belőle. Robo-ra is ráférne már egy erős visszatérés. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Néztem is nagyot, mikor erről a hírről olvastam, ez annyira nem rá vall. Bár Nolanról sem gondoltam anno, hogy képregényfilmre adja a fejét Így igaz. És már a 3. Batman-en dolgozik. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. (szerkesztve) Az IMDB május 1-et ír. Én úgy tudom április 30-án jön Mo-ra. Szerkesztve: 2009. Január 31. - Darth Revan9 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Erről én kevésbé vagyok meggyőződve, de van esélye a sikerre Már amennyire a közönség szereti a sötét sztorikat Közben bekerült egy másik post, szóval itt a Drizzt sztorira gondoltam Visszatérve Drizzt-re. Azt tudtad, hogy 2005 körül (ekkor volt legutoljára sínen a film) Wesley Snipes lett volna Drizzt? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. (szerkesztve) Én úgy tudom április 30-án jön Mo-ra.A hivatalos bemutató ideje május 1. Az ittenivel eddig még eszembe se jutott foglalkozni. Odébb van az még ahhoz. Szerkesztve: 2009. Január 31. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. G.I Joe superbowl tv spot! Remek kis látványmozi lesz ez Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.