Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Valamikor olvastam hogy öt énekest vont be a melóba.

Valami ilyesmit én is, valamint azt, hogy egy ismert népzenekutató segítségével alkotja meg a na'vik zenéjét. Ja és Cameron megbízta, hogy egy teljes éven át tökéletesítse a filmzenét. Azért az durva.

Manapság 2-3 hónap alatt összedobják egy-egy mozi zenéjét.

Hozzászólás ideje:

Cami aztán mindent belead. A film mozikba kerülésekor majd ő is mondogathatja azt amit John Hammond: "Nem spóroltam semmin!" :)

Hozzászólás ideje:

Oh ne, a hinduk bojkottálni akarják az Avatart, mert az "Avatar" szó a vallásukban szent és sérthetetlen, és nem lehet csak úgy felhasználni... :)

http://www.latinoreview.com/news/hindus-te...r-religion-6183

A True Lies forgatásán meg az arabok akarták a film vesztét, remélem itt se jön össze ez..

Hozzászólás ideje:
A Titanic zenéje nekem is bejött, bár most hirtelen semmi más nem jut eszembe Hornertől :hmm:

Szerintem a Bravehearthoz írt zenéje is világszerte népszerű és ismert. Az egyik legszebb számomra. ;)

Hozzászólás ideje:
Húpsz. :) Tényleg már felkerült. Bocsi. Sajnos elkerülte a figyelmemet. Azt hittem a régebbire gondoltok.
Engem nem zavar hogy belinkelted. Csak úgy jeleztem hogy már bekerült. :)

Jöhetnének már a HD verziók.

Hozzászólás ideje:

Múmia 3 Sárkánycsászár sírja

Rossz, rossz, nagyon rossz!! Pocsék forgatókönyv, gagyi effektek, gagyi semmilyen zene, karakterek unalmasak és a poénok se jók, a yetik megjelenésén kínomban a földön akartam fetrengeni, Brendan Freasert korábban egész jónak tartottam, ma már színészkedni se tud, a fiát játszó valaki szintén pocsék, Jet Lee semmi pluszt nem ad hozzá, kiszámíłtható, erőltetett. Szóval nem is szidom tovább

10/2

A bakancslista

Gyönyörű film, teljesen a hatása alatt vagyok most is. Egyszerre humoros, kalandos és nagyon is drámai. Két öregúr a halála előtt elhatározza, hogy körbeutazza a világot és 100%osan jól érzik magukat. Erről a két színészóriás gondoskodik Jack Nicholson és Morgan Freeman. Hihetetlen a két fazon. Ismételten le kell borulnom tehetségük előtt. A magyar szinkron is végre a régi szép időket idézi. Nagyon jó beszólások kísérték végig a filmet, és a vége....Hát igen, kicsordult pár könnycsepp :) :)

Az év egyik legjobb filmje amit eddig láttam.

10/10-es simán :P Mindenkinek nagyon ajánlom aki szép filmet akar látni. Nicholson papa...you are the best

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Szerintem a Bravehearthoz írt zenéje is világszerte népszerű és ismert. Az egyik legszebb számomra. :)

Nem is tudtam, hogy a Braveheart is Horner-zene :) , pedig a mozi után kazettára felvettem egy kölcsön CD-ről (még nem volt lejátszóm...), és pár évvel ezelőtt rengeteget hallgattam, annyira tetszett. :P Elő is veszem majd újra.

Hozzászólás ideje:

Megnztem a 28 héttel később című filmet. Wow, lehet csak azért tetszett, mert az előzménye miatt lerúgtam a lecet a béka popója alá, de a kis breki átugrotta. Jó volt, tetszett, bár ilyen lett volna az első epizód is. Mondjuk, azért volt néhány furcsaság (Apache-csal nem tudnak eltalálni egy autót... lol...), de hatványozottabban jobban bejött, mint a 28 nappal később. Bár a vége baromira nem jött be, mivel nagyon adta magát.

Előtte meg a 2008-as Holtak napja remake-t sasoltam meg... no, azt ne nézzétek meg... hatalmas baromságok vannak benne.

Hozzászólás ideje:
Megnztem a 28 héttel később című filmet. Wow, lehet csak azért tetszett, mert az előzménye miatt lerúgtam a lecet a béka popója alá, de a kis breki átugrotta. Jó volt, tetszett, bár ilyen lett volna az első epizód is. Mondjuk, azért volt néhány furcsaság (Apache-csal nem tudnak eltalálni egy autót... lol...), de hatványozottabban jobban bejött, mint a 28 nappal később. Bár a vége baromira nem jött be, mivel nagyon adta magát.

Előtte meg a 2008-as Holtak napja remake-t sasoltam meg... no, azt ne nézzétek meg... hatalmas baromságok vannak benne.

Lesz majd 28 hónappal később is. :)

Hozzászólás ideje:
A bakancslista

10/10-es simán :) Mindenkinek nagyon ajánlom aki szép filmet akar látni. Nicholson papa...you are the best

Nem rég láttam én is, és nagyon tetszett, igazán szórakoztató volt :P Jó volt a két öreg együtt :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.