Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Star Trek teve szpot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Érdekes és akciódús. Még mindig nem tudom, hogy ez vajon be fog-e jönni a rajongóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megsasoltuk a Hét mesterlövészt a klasszikus szinkronnal. Nálam örökös No.1 a western filmek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Mi az, lefújták az Avatart? Három napja semmi hír róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Mi az, lefújták az Avatart? Három napja semmi hír róla. Úgy hirlik, hogy az egyik készitője szerint botrányosan gyenge. És most annyira lefoglalja a stábot és a stúdiót, hogy elhallgattassák, hogy senki nem ér rá a marketinget tovább vinni. De állitolag napok kérdése és megoldodik az ügy. Még csak az nincs eldöntve hogy eztán egy diszletes vagy egy CGI-s szakember nevezze az évezred filmjének... állitolag kő-papir-ollóval döntenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Mondjuk újdonság nem nagyon van bennük. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Áh, Bomarr, le vagy maradva. Eddig valóban így volt, de megváltoztatták: holnap hamis képkockákat fognak szétterjeszteni a neten, ha már igazit nem tudnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. De az is lehet, hogy Cameron az előző éjszaka megálmodta a 4D-s kamerát. Most újraforgat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 5. Nagyon jók a TS spotok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Banki meló Hatalmasat csalódtam a filmben. Pozitív értelemben. Statham újabb remekműve a Halál Futam előtt/ nekem után. Mondjuk nem tartom nagy színésznek, de ezek a karakterek jól állnak neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Mi az, lefújták az Avatart? Három napja semmi hír róla. Vannak hírek, de csak a szokásos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Vannak hírek, de csak a szokásos. Szóval csak simán istenítik továbbra is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Szóval csak simán istenítik továbbra is. Ahogy mondod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Nem mintha rossz hírt várnánk, de a hiányérzet az bizony hiányérzet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. (szerkesztve) Nem mintha rossz hírt várnánk, de a hiányérzet az bizony hiányérzet Még egyetlen rossz hírt nem hallottam róla senkitől se. És már rég nem olyanok istenítik, akik dolgoztak a filmen, tehát nem fizetik őket, hogy szépeket mondjanak, mint filmes szakemberek, egytől egyik Avatar fanatikus lett fél Hollywood. Legeslegfrisebb hír meg az, hogy David Fincher (Alien3, Hetedik, Harcosok Klubja, Benjamin Button) az Avatar forgatásán járt ,és tetszett neki, amit látott. Pont ő, akinek ha jól tudom Cameron anno beszólt, mert szerinte elcseszte az Alien 3-at.. Tehát ha már neki is tetszik, aki innentől nincs miről beszélni... Az Avatar tényleg jó film lesz Szerkesztve: 2009. Április 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Legeslegfrisebb hír meg az, hogy David Fincher (Alien3, Hetedik, Harcosok Klubja, Benjamin Button) az Avatar forgatásán járt ,és tetszett neki, amit látott. Még forgatják a filmet? Az elég nagy baj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Még forgatják a filmet? Az elég nagy baj... Gondolom nem most történt ez a látogatás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. (szerkesztve) Banki meló Hatalmasat csalódtam a filmben. Pozitív értelemben. Statham újabb remekműve a Halál Futam előtt/ nekem után. Mondjuk nem tartom nagy színésznek, de ezek a karakterek jól állnak neki. Ugyanígy vagyok Statham-el én is.Baromi bírom a karaktereit és egyben filmjeit is.A mai Van Damme. Szerkesztve: 2009. Április 6. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 6. Hoppá. Kezdik forgatni a Red Tailst! Producerek: Rick McCallum és Charles Floyd Johnson Rendező: Anthony Hemingway (The Wire, Battlestar Galactica) Író: John Ridley szereplők: Cuba Gooding Jr. , Terrence Howard, Bryan Cranston, Nate Parker, David Oyelowo (The Last King of Scotland)... Várjuk szeretettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Hunter prey teaser http://www.freevlog.hu/video/20279.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Hoppá. Kezdik forgatni a Red Tailst! Van egy-két jó név a készítők között, jó is lehet, meglátjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Van egy-két jó név a készítők között, jó is lehet, meglátjuk Én úgy emlékeztem hogy 4-5 éve még olyasmiről volt szó hogy Lucas lesz a rendező. Most akkor ő csak a sztorit adja? Akkor ehhez se sok köze lesz, kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Ne szórakozz Zohannal Ritkán adok pontszámot filmnek de ennek tízből százat adok. Hatalmas Kár, hogy sokan lehúzzák, de én azt mondom sznob ne ilyen filmet nézzen. A Trópusi vihar után a következő zseniális vígjáték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Ne szórakozz Zohannal Ritkán adok pontszámot filmnek de ennek tízből százat adok. Hatalmas Kár, hogy sokan lehúzzák, de én azt mondom sznob ne ilyen filmet nézzen. A Trópusi vihar után a következő zseniális vígjáték. Miért lenne sznobság nem szeretni ezt a Zohant? Neked a sznobok a mániáid.. Én 20 perc után kikapcsoltam, pedig a Trópusi vihart dvd-n is megvettem. Nem kicsit jobb az utóbbi szerintem, sokkal jobban bejön a humora. Ha langyos fodrász akkor Brüno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Kár, hogy sokan lehúzzák, de én azt mondom sznob ne ilyen filmet nézzen. A Trópusi vihar után a következő zseniális vígjáték. Akkor ez nem az én filmem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Sajnos az új Terminator film PG-13 as besorolást kapott. Semmi vér, erőszakos halál, szenvedés és durvulás, na meg csúnyaszavak is mellőzve. Most képzeljük el ezt egy háborús helyzetben ami a jövőben játszódik a gépek ellen. Vicc kategória sajna. Kár érte. Eddig az összes Terminator film 18-as besorolást kapott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Miért lenne sznobság nem szeretni ezt a Zohant? Neked a sznobok a mániáid..Én 20 perc után kikapcsoltam, pedig a Trópusi vihart dvd-n is megvettem. Nem kicsit jobb az utóbbi szerintem, sokkal jobban bejön a humora. Ha langyos fodrász akkor Brüno. A filmhez tartozó fórumokon olvastam el néhány véleményt és nekem tökéletesen az a benyomásom támadt, hogy a sznobok egész egyszerűen kifogásolják a poénokat, vagy egész egyszerűen nem is értik, mint paródiát. Ez számomra szánalmas kategória egy ilyen filmnél amit még csak magyarázni sem kéne. Sőt, viccet magyarázni az maga a szánalom. Az értőbb közönség persze vágja a szitut. "HAMASZ tudakozó" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Akkor ez nem az én filmem Aki fapofával képes végigülni egy remek vígjátékot az ne is nézzen ilyen filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Sajnos az új Terminator film PG-13 as besorolást kapott. Semmi vér, erőszakos halál, szenvedés és durvulás, na meg csúnyaszavak is mellőzve. Most képzeljük el ezt egy háborús helyzetben ami a jövőben játszódik a gépek ellen. Vicc kategória sajna. Kár érte. Eddig az összes Terminator film 18-as besorolást kapott... Ez mennyire száz százalék? De akkor ezek szerint a Skynetet se felrobbantani fogják hanem csak simán kihúzzák a konnektort. (?) :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 7. (szerkesztve) Ez mennyire száz százalék? De akkor ezek szerint a Skynetet se felrobbantani fogják hanem csak simán kihúzzák a konnektort. (?) :S itt írják hogy hivatalos Bezzeg még az első részben úgy köszönt a nézőknek a T-800-as, hogy kitépte egy punk szívét. Most majd elfenekeli őket max Szerkesztve: 2009. Április 7. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.