Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. http://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/..._lesz_szalonna/ Phobos, nem késő még "férfinak" lenni és nem-et mondani. :D Szerintem jobban jártok ha tényleg valami színvonalasabbat néztek meg. Ez a film írtó gagyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 17. http://videa.hu/videok/film-animacio/kozel...vXxYZv8kC6VSR2Y Közellenségek feliratos trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Szombaton jött, látott, győzött. Transformers két és fél perc sírás-rívás meg aztán zúzás, de nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jóóóó lesz ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jelentem nem lesz Álom.net nézés, mert egyrészt szörnyű gagyi a film (eddig ez hogy nem tünt fel neki?) másrészt pedig van egyéb gondunk is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ody, megnéztem az armored előzetesét és tényleg jónak igérkezik, kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet. És milyen szereplőket tudott megkapni Mr. Nimród Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jelentem nem lesz Álom.net nézés, mert egyrészt szörnyű gagyi a film (eddig ez hogy nem tünt fel neki?) másrészt pedig van egyéb gondunk is... Alig akarom elhinni, hogy Minát érdekli ez a szemét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ody, megnéztem az armored előzetesét és tényleg jónak igérkezik, kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet. És milyen szereplőket tudott megkapni Mr. Nimród Szívesen! Engem is nagyon meglepett. Meg kell majd nézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jelentem nem lesz Álom.net nézés, mert egyrészt szörnyű gagyi a film (eddig ez hogy nem tünt fel neki?) másrészt pedig van egyéb gondunk is... Remek, hogy mégse mentek rá Remélem, nem valami maradandó és súlyos gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Úgy tűnik nincs trafó-film poénkodásra erőltetett bádogdobozok nélkül. Robotata viszi eddig a pálmát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Úgy tűnik nincs trafó-film poénkodásra erőltetett bádogdobozok nélkül. Robotata viszi eddig a pálmát. Nekem tökéletesen bejönnek így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Nekem tökéletesen bejönnek így. Bár én is így lennék velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Russell Hood Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Karrde: súlyosnak súlyos, remélhetőleg nem maradandó Más: Tegnap megnéztem a Pillangó hatás 3-at és tetszett. A 2-nél mindenképp jobb volt, az egy szintjén van kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Az új Transformers videó nagyon állati! A zúzós rész a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Wolvie részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Ez nagyon klassz részlet. Már csak 1 hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jake, a frászt hozod rám. Napok óta semmi Avatar istenítés. Biztos vagy te benne, hogy jó lesz a film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Jake, a frászt hozod rám. Napok óta semmi Avatar istenítés. Biztos vagy te benne, hogy jó lesz a film? Kb négy napja nem tudtam fellépni az oldalra, ezért nem tudtam isteníteni nektek az AVATAR-t. Nade majd a héten bepótolom az elmaradt istenítéseket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Az Úristen az istenítőket bálványimádónak bélyegezte és lesújtott rájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. nagyméretű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 20. Kb négy napja nem tudtam fellépni az oldalra, ezért nem tudtam isteníteni nektek az AVATAR-t.Nade majd a héten bepótolom az elmaradt istenítéseket Ámen De oszt meggyőző erejűek legyenek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megtorló Egyszemé.....ízé, Háborús övezet. AZTA K**VA ! AZTA K**VA ! AZTA K**VA ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) Michael Bay is izgatottan várja az AVATAR-t, derült ki egy friss interjúból. Nagyon kíváncsi, mit hozott össze Cameron . De ugye.. ki nem? Mondjuk még vannak itt a fórumon emberkék, akiket sajna hidegen hagy totálisan :D Szerkesztve: 2009. Április 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Én már azt várom amikor Özv. Slasztner Mihályné, Mucsajröcsögéről nyilatkozik a filmről. No az ő véleményét kicsit emberközelibbnek vélném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Én már azt várom amikor Özv. Slasztner Mihályné, Mucsajröcsögéről nyilatkozik a filmről. No az ő véleményét kicsit emberközelibbnek vélném. Ez év december végén az ilyen kisemberek is nyilatkozhatnak a filmről, mikor itthon bemutatják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. (szerkesztve) Na akkor egy kis aprócska AVATAR- Star Wars párhuzam Na'vik kontra Jedik Mindketten védelmezők, bölcsek és a békét részesítik előnyben. A jedik a galaxis védelmezői, a na'vik a Pandora bolygójét. A jedikkel az erő van, a na'vik is bírnak valami földöntúli képességben, ami legyen meglepetés És persze a na'vik is megelégelik a dolgokat, és a csúnya rossz embereket kikergetik a bolygóról. Neytiri na'vi hercegnő a bolygóján (anyja Moha a na'vik királynője), SW-ben ott van Leia hercegnő. Mindkettő harcias, talpraesett Jake Sully kontra Han Solo. Mindketten a hercegnőt akarják, és a vonzalmuk miatt (plusz egyéb okok) átállnak a lázadók/na'vik oldalára. Szerkesztve: 2009. Április 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Azért érzek néhol némi erőlködő izomszagot De elfeljtetted a gonosz Birodalom - gonosz kormány és rohamosztag - tengerészgyalogság párhuzamot. De jó ilyet attól olvasni, aki egyszer egy másik fórumon megpróbált rácáfolni azon kijelentésemre, hogy James Cameron nem alkotott még túl sok eredeti dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Mondjuk még vannak itt a fórumon emberkék, akiket sajna hidegen hagy totálisan :D Nyugi, én is várom, csak nem mutatom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 21. Wolvie részlet+karakterklipek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.