Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. ... vagy felvették PR-osnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nemrég Sztív Sóderbergh istenítette az Avatart szóval lett volna mit megosztani velünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nemrég Sztív Sóderbergh istenítette az Avatart szóval lett volna mit megosztani velünk. Hát akkor Jake bizony kiábrándult a filmből. ....vagy megunta a cukkolásainkat. Hú, pedig kapni fog még, főleg ahogy közeledik a mozipremier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. ....vagy megunta a cukkolásainkat. :DNem hiszem hogy nagyon magára veszi. Tudja ő hogy szeretjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Sztív Sóderbergh Nem Sóderhegyi István? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nem Sóderhegyi István? Mikor mi. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Roozsoomááák! Úgy bizony. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. X-men kezdetek: Rozsomák. Ez volt eddig a legjobb X-men film. Bőven felülmúlta a 3.-at, Sőt egy kicsit túl is tett a 2.-on. Eleinte attól tartotam, hogy 109 perces voltával nam lesz jó, de kellemeset csalódtam. Ebben a filmben mindent megkaptam amit vártam, volt drámaiság is és akciók is garmadával. Spoiler: Rozsomák eredettörténete nagyon jól meg lett kreálva. Sok ponton egyztek a dolgok a képregénnyel is. Kiderült, hogy Kardfogú Rozsomák testvére. A film végül is a kettejük konfliktusáról szól. Eggyütt léptek be az X-fegyver projektbe. Logan hamarosan kilépett, de aztán csellel rávették, hogy térjen vissza és vesse alá magát az adamantium kísérletnek. A készítők teljesen odafigyeltek az előző 3 filmre. Minden nagyon klasszul passzol: az adamantium beültetésének körülményei, Rozsomák emlékvesztése a film végén stb.. Szól nagyon jól passzol ez az előzményfilm a többihez. Holtbiztos nagyon kemény. Sajnos csak a film elején és végén kap főszerepet. Ahogy a végén kinéz az nagyon durva. Sajnos róla már nem lehet önálló film a vele történtek miatt. Gambit se volt túl nagy szerepe, de végre valahára szerepelt. Küklopsz és a professzor szerepeltetése állati jól meg lett oldva. Striker pedig éppolyan fanatikus, mint az X-men 2-ben volt. Szóval nagyon elégedett vagyok összeségében a filmmel. Csillagos 5-ös. Nem szokványos világmentős képregénymozi, épp ebben rejleik a varázsa. Ezek után már nagyon várom a másik 2 előzményfilmet: X-men kezdetek: Magnetót és X-men: Első osztályt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Azt elfelejtettem mondani, hogy sajnos nem volt Avatar előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Ez volt eddig a legjobb X-men film. Bőven felülmúlta a 3.-at, Sőt egy kicsit túl is tett a 2.-on. De az egyet nem? Akkor hogyan lehet a legjobb X-men film? Azt elfelejtettem mondani, hogy sajnos nem volt Avatar előzetes. Ha lenne a Farkas előtt Avatar traler, Jake már napok óta itt villogna örömében, mint a rendőrlámpa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) Úgy bizony. Sajna ezt a szinkrósok nem tudják. Mindenesetre ha a filmekről van szó én a Farkas elnevezést jobban csípem mint a Rozso-mákot mert utóbbit nem tartom filmbe illőnek. A képregénybe okés de filmbe szerintem hülyén jönne ki. Szerkesztve: 2009. Május 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Azt elfelejtettem mondani, hogy sajnos nem volt Avatar előzetes. Lehet, hogy Jake ettől borult ki és most valahol búsul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Eh, nem rossz moci. Faintosan áramvonalas, ahol kell csilivili és tökéletes letisztultság jellemzi a kasztnit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Oldie: Ha azon a képen te csak a motort veszed észre, akkor valami bajod lehet, javaslom menj el orvoshoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Milyen motor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Milyen motor? Hát amelyik ott térdepel azon az ízén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Hát amelyik ott térdepel azon az ízén. Jaaaaa... hogy az, amelyiknek olyan jó lökhárítója van. Hot-road Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Jaaaaa... hogy az, amelyiknek olyan jó lökhárítója van. Hot-road Jaja, az ergonomic spoileres. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) Nem tűntem el, csak szép csendben várom az én kis filmemet.. Plusz már írtam vagy 100 Avatart dicsérő hírt, már egyáltalán nem tartom újdonságnak a 101-iket, meg szerintem ti se Meg ugye miért tomboljam itt ki magam, míg ti egy rossz filmre számítotok, ami csak dvd-re jön ki :P Én, bár már leírtam anno, egyszerűen azért várom , mert elvárom tőle azt, mint a Star Wars. 1977-ben az emberek beültek valami csodára, ami teljesen megváltoztatta az életüket. Az Avatarnál is ez a helyzet, én is át akarom élni azt a csodát, amit 1977-ben az SW indított. Ugye itt sincs könyv, képregény, rajzfilm, stb, ami alapján el tudnánk képzelni miféle kiféle lesz ez a mozi. Mi is úgy ülünk be rá, mint anno a 77-es generáció. És nem feledjük, mindig az első élmények, az első sokk hatás , az első képkocka, az első történet teljes egészében a meghatározó egész életünkben. Hiába jöttek 99-től az SW részek, hiába ámult Dzséjt rajtuk, mint írta, mégis tudtuk az előzményeket, a háttérinfókat , már volt fogalmunk olyan dolgokról, amik itt nincsennek jelen az Avatarnál. És azt se szeretném feltételezni az itt jelenlévőktől, hogy itt ez a titokzatos valami, amit kikiáltottak a következő Star Warsnak, ezért megvetéssel fordulunk felé, nehogy már kedvencünknél jobb szülessen. Nem fog, ez nem akarja senkitől se elvenni rajongása tárgyát, ez csak tényleg azt akarja nyújtani, amit 77-ben a Star Wars nyújtott. Megdöbbenést, sokkot, szenzációt és új rajongók gyűjtését egy új univerzumhoz. Ez az én nagy álmom, meg persze gondolom Cameronnak és több ezer fős csapatának, akik 5 éve éjjel nappal küszködnek, hogy összehozzák a lehetetlent. Anno Lucas vért izzadva hozta össze az Sw-t a 70es években, Cameron meg azt mondta, a Titanic piknik volt, az Avatarhoz képest, tehát el lehet képzelni, itt is mehet a szenvedés rendesen.. Tényleg az utolsó megjegyzésem: Az Avatar még attól is lehet értékes az emberek számára, mert talán a fiatal generáció és a fogékony emberek a film megtekintése után jobban érdeklődnek a bolygók, a távoli naprendszerek, az idegen élet lehetőségei iránt. Ez egy tudományos fantasztikus sci-fi, ami a földönkívüli civilizációk lehetőségét boncolgatja. NASA emberek, tudósok és sok okos ember közreműködésével , kik segítettek Cameronnak. Ezt csak azért hoztam fel, mert emlékezzünk csak 1993-ban kijött a Jurassic Park, és hány meg hány gyerek és fiatal kezdett jobban érdeklődni a dinoszauruszok iránt, választották az őslénykutatást. Korábban is születtek dínós filmek, de ez volt az az alkotás, melyet olyan valósághűsen és hangulatosan tártak a nézőközönség elé, ami miatt bizony jópáran bűvöletébe estek. Remélem érzitek a párhuzamot az Avatarral kapcsolatban. Talán ez is egy kicsit megmozgatja az űrkutatást, talán ez a mozi is serkenti a fiatalokat eme tudományág iránt. Bocsánat a hosszú kommentért, de ez kikívánkozott belőlem Szerkesztve: 2009. Május 1. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Jake megint egy picit túlreagáltad a mi un. cukkolásunkat. Hidd el várjuk mi ezerrel, csak az az igazság, hogy irigykedünk, hogy így tudsz rajongani. :D De ugye nem fogsz a villanyborotváért nyúlni ha AVP2 féle végcsengés fog érni téged? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nem fogok nyugi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. az az igazság, hogy irigykedünk, hogy így tudsz rajongani. Én nem hiszem hogy irigykednék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Hidd el várjuk mi ezerrel, csak az az igazság, hogy irigykedünk, hogy így tudsz rajongani. Amikor az SW filmekre vártunk ennél durvább dolgok is voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Jaja már skaccok, csak nem akartam Jake lelkébe taposni Jake. Ne is törődj velük. Igenis irigykednek. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nem tudom nevezhetjük e ezt rajongásnak, csupán borzasztóan várom a filmet. A rajongás akkor kezdődik, amikor láttam és nagyon de nagyon tetszett, majd megveszem a könyveket hozzá, netán képregényeket, esetleg figurákat...na igen ez már rajongás, azaz itt kezdődik valamilyen szinten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. De az egyet nem? Akkor hogyan lehet a legjobb X-men film? Az elsőt is bőven felülmúlta. Az első olyan kis bevezető volt, már a 2. és 3. is messze felülmúlta, ezért nem vettem bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nekem az első jön be a legjobban a korábbiak közül emez meg jól el van magában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nem tudom nevezhetjük e ezt rajongásnak, csupán borzasztóan várom a filmet. A rajongás akkor kezdődik, amikor láttam és nagyon de nagyon tetszett, majd megveszem a könyveket hozzá, netán képregényeket, esetleg figurákat...na igen ez már rajongás, azaz itt kezdődik valamilyen szinten Te esetedben szerintem nyugodtan nevezhetjük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. X-men kezdetek: Rozsomák. Ez volt eddig a legjobb X-men film. Örülök, hogy jót hallok a filmről, bár meg tudnám nézni, de jön annyi más is, hogy már nem fér bele, csak majd valahogy Mindenesetre ha a filmekről van szó én a Farkas elnevezést jobban csípem mint a Rozso-mákot mert utóbbit nem tartom filmbe illőnek. Nálam is Farkas, de leginkább azért, mert csak filmből ismerem, képregényből nem, így megszoktam. Meg aztán jobb elnevezés Milyen motor? Nem tűntem el, csak szép csendben várom az én kis filmemet.. Plusz már írtam vagy 100 Avatart dicsérő hírt, már egyáltalán nem tartom újdonságnak a 101-iket, meg szerintem ti se Írhatsz még 1001-et is, én nem bánom, nyugodtan tombold ki magad Jó látni, hogy valaki így vár egy filmet. Valahogy szeretném én is, hogy úgy ámuljak a moziban majd, mint mások az SW-n 77-ben, ha már párhuzamról van szó. Én csak jóval később láttam, bár mint látszik, nem múlt el nyomtalanul az élmény felettem, de nem is lenne rossz valami forradalminak része lenni a moziban is Bár nekem a LOTR annak számít No meglátjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Örülök, hogy jót hallok a filmrőlErre már tegnapelőtt is lett volna alkalmad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.