Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Tök mindegy. A benne lévő cikk a fontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Te melyik címlapot választanád?Én a termiset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Én a Trafósat. Szerintem sokkal coolabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Nekem nem jön be különösebben egyik se de ha választani lehet akkor inkább a termis kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Ma megnéztem a Halálos irambant. Nekem kicsit jobban tetszett, mint az első része. Ami nagy szó, mert az első rész óta egyik epizód sem tetszett. Minden volt benne, ami abban jó volt (dögös nők, frankó verdák, tempós autóversenyek, kis nyomozgatásos körítés), és semmi, ami a többiben rossz (erőltetett lazaság, ciki autóversenyzősdi, erőltetett sztori). Plusz kicsit jobb a története is, és látványosabbak az autós afférok. És ami különösen tetszett, hogy egyszer sem következett be az, amire számítottam, pedig kétszer is mérget mertem volna venni rá, hogy a következő jelenet mi lesz. Spoiler: Az első, mikor Dom és O'Conner versenyeznek, és azt hittem, hogy végül egyszerre futnak be. A második, hogy Letty a végén megjelenik, és kiderül, hogy valójában csak eljátszották a halálát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. (szerkesztve) biztos volt már de akk lesz még1x Transforminators trailer. http://www.freevlog.hu/video/21368.html Szerkesztve: 2009. Május 27. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Te melyik címlapot választanád? Amelyiket majd kapom az újságosnál Na jó, inkább a Termiset, de meglátjuk, lehet-e választani, nálunk csak néhány db szokott jönni az újságból. Szerencsére időben szoktam menni, így jut is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Én is termi párti vagyok! pár kép shayamalan új filmjéből, ezt csak azok várják akik nézték a mesét Az utolsó légidomár: Sajna most még sztem is lehetne jobb, de azért várom szeretettel,ha nem cseszi el nagyon látványos lehet. http://farm4.static.flickr.com/3368/356968...b64bf6ec5_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3590/356887...e9b5f9da3_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3616/356968...78e8aa459_o.jpg Gigászi méretű képeket inkább linkelve tégy be - by Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Mekkora már a zene alatta. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/27/lesujt_a_baseball_uto Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Rájár a rúd a tiszt úrra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Az első képek Denzel világvége utáni filmjéből The Book of Eli képek 2 új TF2 fotó Sej de jó Sájának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Nem sokat árul el a kép róluk. Igy már jobb nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Nyami! Már csak a felsőrész hiányzik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Alakul, alakul, de azért mutathatnák a fülkét is. Valahol olvastam, hogy meglehet, ez nem más mint egy kis műanyag figura Jake kabinjában. No ez mekkora lenne má'! Mindenki itt Marauder szerű csatagépeket vár oszt egy feént. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. First Trailer for Star Wars Geek Drama '77' http://www.firstshowing.net/2009/05/26/mus...-geek-drama-77/ Jáj ezt a pihentagyú vigjátékot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Valahol olvastam, hogy meglehet, ez nem más mint egy kis műanyag figura Jake kabinjában. No ez mekkora lenne má'! Mindenki itt Marauder szerű csatagépeket vár oszt egy feént. Az is lehet hogy a tengerészek kicsi távirányítású robotokkal párbajt rendeznek egy asztalon úgy mint Csubiék a hologramokkal és ez az egyik olyan robot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Én egy bitang powersuitra szavazok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Én meg egy rakodógépre. Talán még a biológusnéni is igénybe veszi majd. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Valami szállítójármű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Legjobb sci-fi akció rendezők! 1. James Cameron ? 52.8% 2. Steven Spielberg ? 14.9% 3. The Wachowskis ? 8.1% 4. Paul Verhoeven ? 7.8% 5. George Lucas ? 5.6% 6. Luc Besson ? 3.4% 7. Michael Bay ? 2.8% 8. John McTiernan ? 1.9% 8. Jon Favreau 10. Paul W.S. Anderson ? 0.9% http://www.filmjunk.com/2009/05/27/weekly-...ci-fi-director/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Jake ez most mit bizonyít? Pár internetes suttyó szerint ez a sorrend, na és? Ebből remélem nem az következik, hogy az Avatar mekkora királyság lesz? Mellesleg Lucas még nem is rendezett akció-sci-fi -t. Ja de mégis. A THX -et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Ha sci-fi akció akkor Michael "Boom Boom" Bay. Meg még Paul "Bugs!!!!" Verhoeven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. (szerkesztve) Szerkesztve: 2009. Május 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Amikor kijött a teasere ennek a G.I. Joe-nak, eléggé felkeltette az érdeklődésemet, de most.. minden azóta kijött anyag a filmről csak azt bizonyítja hogy megkaptuk a Street Fighter utódját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Ennek csak örülni kell, több okból is. A rivális studiók mit látnak? Hogy a Star Trek hétre hétre toplistás a pénztáraknál, még Tom Hanksen is kifogott.Nosza, előkaparják ők is a szennyesből a jól bevált sci-fiket, és rebootolják, remakelik, netán folytatják, esetleg új dolgokat találnak ki űrhajós sci-fi kategóriában. És az meg öröm lesz és boldogság nemde? Én egy fantasy dömpingnek örülnék inkább, de talán ezek a sikerek megadják neki a lökést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Az Iron Man 2 stábja az Edwards légibázison forgatott Remélem J.F. újra eljátsza majd Tony sofőrjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. A Vox-os borítókat elnézve a Transformerseset választanám, mert trafópárti vagyok. A Pókember 4-ben egyre valószínűbb, hogy a Gyík mellett ott lesz a Morbius a vámpír is. A Marvelesek Fenegyerek újráját tervezik. Csak annyi biztos, hogy nem Ben Affleck lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Egy kis nosztalgia Hatalmas nagy film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Hatalmas nagy film Az biztos. Pár éve sikerült megvennem potom 300 Ft-ért (boltban, nem kínai piacon ). Nagyon nagy. Pláne tavaly volt jópofa A patkánygyilkos jelenet mindent visz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 27. Pár éve sikerült megvennem potom 300 Ft-ért (boltban, nem kínai piacon ).Nekem az egyik Fangoriával lett meg. Többe volt mint 300 forcsi de az újságot úgyis meg kellett tesómnak venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.