Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én még nem is láttam ilyen kicsavartan ötletes vámpír filmet. Ezzel biztos nem rekesztünk Dunát. :)

Nem tudom, hogy ezt mennyire fogják csavarni, de pár példa: Penge, Underworld, Alkonyat, Van Helsig, Alkonyattól pirkadatig......no majd Dzséjt fojtatja :)

Hozzászólás ideje:

Torrentről le lehet tölteni a Battle of Terra animációs sci-fit dvd minőségben. Én ezt holnap meg is nézem. A sztorija ugye emberek háborúznak űrlények ellen, múltkor be is linkeltem egy részletet a filmből, még Odynak is nagyon tetszett.

Szóval holnap vélemény, ha minden igaz lesz :)

Hozzászólás ideje:
Ráfizetés volt vagy nem jó a film?

Nem tudom...Nem bíztak benne a készítők, ki tudja..Lehet a Planet 51 is erre a sorsa jut. Az a baj, hogy ha 3D-s animáció, akkor csak a Pixar, Dreamworks netán Fox lehet a befutó manapság. A többi studió csak küszködik.

Hozzászólás ideje:
Nem tudom, hogy ezt mennyire fogják csavarni, de pár példa: Penge, Underworld, Alkonyat, Van Helsig, Alkonyattól pirkadatig......no majd Dzséjt fojtatja :)

Az Alkonyatot most olvasom könyvben, filmen nem láttam, de a könyvről annyit áradoztak már, hogy elkezdtem, hogy majd utána jöhet a film is, ha jó a könyv. Eddig annyira nem vágott a földhöz, bár még csak a közepén tartok, az igazi történések valószínűleg csak ezután jönnek. :)

Hozzászólás ideje:
Az Alkonyatot most olvasom könyvben, filmen nem láttam, de a könyvről annyit áradoztak már, hogy elkezdtem, hogy majd utána jöhet a film is, ha jó a könyv. Eddig annyira nem vágott a földhöz, bár még csak a közepén tartok, az igazi történések valószínűleg csak ezután jönnek. :)

Szerintem inkább ad oda lányodnak. :) Kamaszkorában majd zabálni fogja :)

Hozzászólás ideje:
Egyébként a G.I.Joe-t szándékozik megnézni valaki moziba?

Én biztos nem, de még más módon sem.

Jake, csak akkor tudja meg az ember, ha saját szemmel látja, ez igaz :)

Hozzászólás ideje:
Most már én is kíváncsi vagyok az Alkonyatra, meg a New Moon folytatásra. Mi lehet ez a nagy hiszti körülötte. Látnom kell a filmeket :) :) :)

Ha a Harry Potter hét-nyolc éveseknek készült legfőképp, akkor ez 15-16 éveseknek. Sorold be magad valahová. :P

Itt is egy frappáns borító a könyvről, hogy mire számíts. :P

http://filmdroid.blog.hu/2009/06/26/uj_ujhold_borito

Hozzászólás ideje:
Ha a Harry Potter hét-nyolc éveseknek készült legfőképp, akkor ez 15-16 éveseknek. Sorold be magad valahová. :)

Mivel a Transformers 2 a hét év alattiaknak készült, asszem ezen filmeket megtudom majd emészteni :):)

Hozzászólás ideje:
Mivel a Transformers 2 a hét év alattiaknak készült, asszem ezen filmeket megtudom majd emészteni :):)

Helyes. Ha nekem harmincon túl se okozott lelki megrázkódtatást, te is túléled. :)

Hozzászólás ideje:
Csak külföldin találtam meg egyenlőre, mert nagyon friss még. mininovás pl.

Kösz.Akkor még várok.Felirat azért kell hozzá.

Hozzászólás ideje:
A HP nem hét-nyolc éveseknek készült...

Hát az első 1-2 rész még eléggé. :)

Mondjuk az utána lévő filmeket se mondanám éppen annyira.. érettnek, ami nem is baj, de az biztos hogy nem mutogatnám őket 7-8 éveseknek.

Hozzászólás ideje:

Hát szerintem meg kezdetben igenis a hét évesek voltak megcélozva. Aztán szépen ahogy nőttek úgy készültek a folytatások. Annyira nem brutális, hogy egy tizenéves ne kajálja be a sötétebb hangulatát. :)

Hozzászólás ideje:

AKi nem olvasta az nem tudja milyen a HP. Lehet h a filmek gyerekesek, és most csak az első 2re gondolok, de azért utána már látszik, hogy egyre darkosabb, egyre inkább felnőtteknek szól. A 6. 7.ben már kifejezetten sok durva és morbid dolog van...illetve halálnem. :)

SZóval az h a HP gyerekeknek készült, max az első 2 részre lehet mondani. (akár könyv akár film.) BÁr már a 2. filmnél is mondták a szülők h a baziliskus mennyire félelmetes volt.:)

A TF2től meg nem tudom ki mit várt. Ez látványfilm, ahogy az első is. A másodikkal sem lesz másképp. Ha olyan története lenne mint a TDKnak akkor valszeg az év egyik filmje lenne...de hát hogy is várhatnánk el ezt:D

Szerkesztve: - kudar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.