JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. (szerkesztve) Nemrég jöttem meg meg a HP moziból, és láttam Jake Avatar-avatarját plakáton a Lurdy Házban. Oh my god És volt valami magyar felirat rajta nem tudod? De jó, már a mozikban az Avatar plakát Szerkesztve: 2009. Július 31. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Olyan nagyon nem vizsgáltam meg közelről, de szerintem épp olyan volt, mint az avatarod tényleg, semmilyen felirat nem volt rajta. Hozzáteszem, hogy nem a pénztárnál volt kirakva, igaz nagy plakát formátumban, hanem a mozitermekhez vezető folyosón a falon volt világító kép formájában. De lesz ez még nagyobb szabású is, ebben bízhatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Jake már pakolja a feszítővasat a nyúlcipőt. De amúgy egyszerűbb az üveget betörni, tapasztalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Jake már pakolja a feszítővasat a nyúlcipőt.De amúgy egyszerűbb az üveget betörni, tapasztalat. Ojjé, a Lurdiban jobb ha szereznek egy kommandót, meg egy jó túsztárgyalót. Bár még jobb, ha ellenállás nélkül átadják a plakátot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Uwe Boll sose adja fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Uwe Boll sose adja fel Már a trailerből látszik, hogy 2009-ben ez lesz az év filmje De most komolyan honnan szerez ez a fickó pénzt a filmjeire? Sorra a világ legrosszabb filmjeit rendzei, de Dan Clark még mindig adagolja neki a pénzt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. (szerkesztve) Nemrég jöttem meg meg a HP moziból, és láttam Jake Avatar-avatarját plakáton a Lurdy Házban. Abban viszont egyetértek Krandéval, hogy a Félvér Herceg-szálat túl kurtán-furcsán intézték el, ezt illett volna kicsit jobban végigvezetni a nagy titok kiderüléséig, lévén ez a könyv/film címe. Nocsak, szóval már plakátot raknak ki Remek Meg ugye azért is baj, hogy így kurtán elintézték, mert igazán megérdemelt volna az illető egy remekbe szabott nagyjelenetet, és még az is kimaradt, nem hogy a megfelelő felvezetés De amúgy egyszerűbb az üveget betörni, tapasztalat. Kíváncsi lennék én az ilyen tapasztalatra Egyébként részemről el tudnék képzelni egy ilyen plakátot otthon Szerkesztve: 2009. Augusztus 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Egyébként részemről el tudnék képzelni egy ilyen plakátot otthon Gondolom miért Sam Worthington kékben ott virítana a szobádban hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Nem kell betörni az üveget. Egyszerűen, ha lement a film el kell kérni a plakátot. Ha rendesek, akkort odaadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Gondolom miért Sam Worthington kékben ott virítana a szobádban hehe No akkor már mindjárt kettő kellene, egy kék meg egy olyan igazi dögös Sames, a színészről minden filmes kecmes nélkül Phobos, a szomszéd városból régebben úgy kértem, mert volt nekik több pluszban, de ott csak egy százasért adták oda, nem igazán rendességből De azért így lett pár De vettem is néhányat üzletben, ahol lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. (szerkesztve) Van amikor én is fizettem a plakátokért, de a Klónok plakátja volt a legdrágább egy 1000-st. A klasszikus trilógia plakátját elhozta suttyomba az egyik barátom a mozi raktárából, a Baljóst ingyen odaadták a Corvinból, a Sith-ek hivatalos plakátja nincs meg, mert az nem jött be, csak a teaser poszter van meg, ami egy újságban volt. Szerkesztve: 2009. Augusztus 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Látom Uwe Boll újabb mesterművet készít. Azt hiszem tényleg szerncsés, hogy nem ő rendezi a Warcraftot. De a Diablo és a Starcraft még szabad préda. Az Erő óvja őket Bolltól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. A Blizzardnál azért okos srácok ülnek, nem hiszem hogy odaadják neki az engedélyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Úgy legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. James Cameron átkonvertálja a Titanicot és a Terminator 2-t 3D-be 2010 után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Tron Jó kis múltidézés volt most, hogy pár napja kijött a Legacy előzetese. Annak idején sose tudtam végig megnézni bizonyos okok miatt, de most sikerült megszereznem. Azért gyerekfejjel a nyolcvanas években jobban tetszett. Tény, hogy korának effektorgiája benne van, de a forgatókönyv sajna olyan foghíjas, hogy na. Remélem a folytatás azért ütni fog, mert az előzetes bezony hasított ezerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. James Cameron átkonvertálja a Titanicot és a Terminator 2-t 3D-be 2010 után. És némileg pár effekt is fel lesz turbózva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Én TDK-s poszter mindig is akartam kérni a Westendtől vagy valami mozitól, de addig halogattam a dolgot míg nem volt már nekik. Kíváncsi lennék én az ilyen tapasztalatra Egyébként részemről el tudnék képzelni egy ilyen plakátot otthon Történt úgy hogy megláttam egy Lost plakátot a Margitszigeten egy buszmegállóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Én a Half Life mozimat akarom, valami szakértő rendezőtől. Mondjuk a District 9 fiatal tehetségének oda adnám így láthatatlanban a rendezés jogát A világ egyik legkirályabb PC játéka, micsoda jó sci-fi születne belőle. Mondjuk én trilógiába gondolkodnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. De ha Cameron most ezekkel az átkonvertálásokkal fog foglalkozni, ez azt jelenti, hogy az Avatar 2-höz nem fog hozzányúlni egy darabig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Ki tudja, hogy nincs e már kész a trilógia. A forgatás legalábbis. Utómunkálatokra meg neki nem kell mindig ott lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. vazze.. http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...nt&id=25963 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. A klasszikus trilógia plakátját elhozta suttyomba az egyik barátom a mozi raktárából, a Baljóst ingyen odaadták a Corvinból, a Sith-ek hivatalos plakátja nincs meg, mert az nem jött be, csak a teaser poszter van meg, ami egy újságban volt. Sajna nekem is hiányos a SW-plakát gyűjteményem. Lent leírt módon van egy ep1-es, az ep3-as teaser, és még két másik régi trilógiás, de azok nem moziposzterek. Attól még jól mutatnak a falon LOTR-ból csak a harmadik moziposztere hiányzik, de van másik harmadik részes, ami sokkal jobb, és ilyen is volt kirakva a moziknál James Cameron átkonvertálja a Titanicot és a Terminator 2-t 3D-be 2010 után. Nocsak, meg is nézném őket így Történt úgy hogy megláttam egy Lost plakátot a Margitszigeten egy buszmegállóban. Jah, így könnyű Nem az egész mozi szeme előtt kellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Haver most szólt, hogy van neki egy felesleges HP moziplakátja, amin Hermione és Lumpsluck van. Mivel tudja, hogy szeretem Emma Watsont, odaadja. Most nagyon gondolkozok, hova tegyem ki. Lehet, hogy a 2005 elején drága pénzem megvett Fall of the Jedi poszter helyére teszem ki. (bocsi Zoli, de már kicsit csípi a szemem a cím) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Nekem semmilyen moziplakátom nincsen. SW-st vettem volna az Ep3 bemutatója után, de mivel saját szobám már nincsen, máshol meg nem lehetett diszkréten elhelyezni a falon, így letettem róla. Az viszont eszembe sem jutott, hogy moziktól lehet kérni plakátokat - ez az infó még a jövő nemzedékének jól jöhet, ha netalán rajongani fognak valamilyen filmért. Az üvegtörésre, meg hasonlókra remélem nem kell majd fanyalodniuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. vazze.. http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...nt&id=25963 Nocsak, hivatalos karakter. Érdekes személyiségnek néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Az az Avatar fazon Chuck Norris alteregója. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Haver most szólt, hogy van neki egy felesleges HP moziplakátja, amin Hermione és Lumpsluck van. Mivel tudja, hogy szeretem Emma Watsont, odaadja. Ez rendes tőle Mondjuk nekem nem pont róluk kéne, ha kéne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Ez rendes tőle Mondjuk nekem nem pont róluk kéne, ha kéne Hehe! Valahogy sejtettem. De velem van az Erő... Lássuk mire megyek vele! A sorrended: Lucius, Draco, Perselus, Sirius...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Pandorum pószter Surrogates pószterek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.