Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ez kicsit álszent szöveg úy, hogy nem is nézed meg a moziban a trailert.

Én csak a ROTS trailer miatt ültem be a Hihetetlen családra, majd a trailer leadása után már jöttem is ki. Nekem megért akkor 800 Ft-ot a trailer, neked ingyen lenne, szóval ilyeneket ne írj, hogy várod, de nem adod meg a módját... :clap:

Te vagy az álszent! Nekem a Hihetetlen családot is végig kellett ülnöm!!! :P

Hozzászólás ideje:
Nekem megért akkor 800 Ft-ot a trailer, neked ingyen lenne, szóval ilyeneket ne írj, hogy várod, de nem adod meg a módját... :clap:

Már párszor elhangzott lentebb, hogy messze lakik, szóval ne cse*tess senkit amiatt, mert nem tud megnézni egy 150 km-re leadott trailert :P

Bryan Singer nagyjátékfilmet készít a BSG-ből. Valami különálló történet lesz, egyenlőre ennyi a biztos.

Hmm... érdekes hír, meglátjuk, mi lesz.

Hozzászólás ideje:

Új infók a Pókember filmekről.

Júliusban Gary Rosst kérték fel, hogy írja újra a David Lindsay Abaire által összehozott szkriptjét a Pókember negyedik felvonásával kapcsolatban. A Sony ma új forgatókönyvírót hozott a Pókember hálójába, James Vanderbiltre hárul a feladat, hogy két filmre elegendő forgatókönyvet hozzon össze, azaz neki kell megírnia a Pókember 5 és a Pókember 6 forgatókönyvét.

A Sony választása azért esett Vanderbiltre, mivel nagyon tetszett az író azon ötlete, hogy legyen egy olyan sztorivonal, ami két részen ível át, ezeket a filmeket pedig egybe lehetne leforgatni. Az elgondolás ugyanez volt hónapokkal ezelőtt, akkor a negyedik rész megírását szintén Vanderblitre bízták és a terv szerint együtt forgatták volna le az ötödikkel, azonban ez végül meghiúsult.

A negyedik részt szintén Sam Raimi dirigálhatja, az első csapó 2010 elején csattanhat el és 2011 május 6.-án érkezik a Falmászó negyedik mozis kalandja a mozikba.

Hozzászólás ideje:
Magyar Avatar teaser plakát

Hát ez is haladás magyar részről... Remélem lesz majd olyan is, ami sokkal többet mutat.

Megnéztem a District 9-et! Az eleje olyan lassú volt számomra, de amikor elkezdtek fokozódni a dolgok, akkor állati lett. Nekem tetszett, kicsit furcsa lett a vége, de megbocsátható. Az ufókat sajnáltam nagyon.

7.5/10

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Az Avatar hivatalos oldalán lehett kiváltani a jegyeket amcsiországban ottani idő szerint délután 3-tól, azt rá 10 percre lefagyott a rendszer túljelentkezés miatt.

Durva a hájp a film körül :)

Hozzászólás ideje:
Az Avatar hivatalos oldalán lehett kiváltani a jegyeket amcsiországban ottani idő szerint délután 3-tól, azt rá 10 percre lefagyott a rendszer túljelentkezés miatt.

Durva a hájp a film körül :)

Hááát.....sok múltbéli nagyágyúhoz képest ez lepkef*ng. :)

Hozzászólás ideje:

Az emberek szeretik a space fantasy filmeket, legalább is, úgy tűnik, ez jó dolog.

Ilyen filmekből nem bánnám ha több készülne..Persze igényes fajtából.

Hozzászólás ideje:

A neten pár napja kering egy kép, amin Hugh Grant nézi az Avatart. Most sikerült megszereznem: http://media.port-network.com/picture/instance_1/70780_1.jpg

MA megnéztem az Underworld trilógiát. Hát nem egy egetrengető film, Kate Beckinsale egy eyecandy benne (főleg a 2.-ben :) ) meg Budapest is jó, nem beszélve a magyarul beszélő rendőrökről.

Maguk a filmek egyben 5000-t nem érnének meg (haver adta kölcsön, ő megvette most az egybecsomagolást) mert nem egy extra dús filmek, 3 ilyen filmért meg nem fizetnék ennyit. Végülis egy jó kis akciófilmnek felfogható.

Hozzászólás ideje:

Ha valakit nem érdekelne az Avatar

December 18.-án mutatják be a sokak által nagyon várt Avatart. Ha esetleg valakit mégse érdekelne James Cameron műve, akkor e helyett választhatja a Did You Hear About the Morgan? filmet, melyben Hugh Grant és Sarah Jessica Parker játszik.

A történetben New Yorkban egy egymástól elhidegült páros (Grant, Parker) tanúja lesz lesz egy gyilkosságnak és egy tanúvédelmi program keretein belül egy wyoming-i kisvárosba kerülnek.

http://filmdroid.blog.hu/2009/08/14/ha_val...kelne_az_avatar

Hozzászólás ideje:
Ha valakit nem érdekelne az Avatar
Vagy más alternatíva az, hogy Dec. 3 környékén megnézzük Adam Sandler új filmjét. :)

Ha el is megyek decemberben moziba, biztosan azt nézem meg :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem is inkább az Adam Sandleres filmet nézd meg az Avatar helyett decemberben, jó lesz az neked :):)
Az Avatart majd megszerzem kamerás felvételként, adjuk meg a módját a nézésének :)
Hozzászólás ideje:
Az Avatart majd megszerzem kamerás felvételként, adjuk meg a módját a nézésének :)

Most ez komoly, tényleg úgy akarod megnézni a filmet? :) :)

Hozzászólás ideje:
Most ez komoly, tényleg úgy akarod megnézni a filmet? :) :)
A kamerás felvételek nem nagy méretüek, nehogy rontson az arányomon ez a film :)

Előbb veszem le inkább Zimov Zimovenko romantikus életéről szóló filmet HD-ben mint az Avatart :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.