Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az Avatarról inkább nem írok véleményt, csak annyi, hogy lefoglaltam a film fordítását... :)

Magyarul mi lesz a címe? :o

Uh, amúgy még nemrég kapcsolatam, hogy a film után mennyi is lesz azon vélemények száma, mely szerint ez a tudatátültetés tök lenyúlása a Surrogatesnek. Ugye Willis papa filme előbb érkezik, hiába készült később. De az meg mennyire lenyúlta az A.I.-t. Piszok szép időszaka lesz ez megint a fikagépeknek :o

Hozzászólás ideje:

Öööö... miért fikáz szívesen egy CG filmet az ember? Sőt, miért fikáz EGYÁLTALÁN az ember? Sohasem értettem mire a nagy fikaözön, pl SW, Terminator Salvation, stb... esetében.

Komolyan kérem, aki tudja ossza meg velem, mert nem tudom megérteni!

Az Avatarról: Várós!

Hozzászólás ideje:

Hogy kötelességemnek eleget tegyek, lefordítom nektek a trailert: ( :o:) )

Spoiler:

DECEMBERBEN

– Tökéletes!

A TITANIC RENDEZŐJÉNEK

ÚJ FILMJE

AVATAR [de azért a filmben avatár lesz, ez csak a cím – a ford.]

DECEMBER 18.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Hogy kötelességemnek eleget tegyek, lefordítom nektek a trailert: ( :o:) )

Spoiler:

DECEMBERBEN

? Tökéletes!

A TITANIC RENDEZŐJÉNEK

ÚJ FILMJE

AVATAR [de azért a filmben avatár lesz, ez csak a cím ? a ford.]

DECEMBER 18.

Kolmilan, térdre borulok a tudásod előtt. :o :o

Hozzászólás ideje:

Ha nincs semmi jó ötlet akkor ott van a SZTAKI szótár. Az "Isteni természetü eszme földi (esetünkben pandorai) megtestesülése" cím nem is lenne rossz. :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként tényleg durva lesz 3D-ben a csatajelenet. Azok a hatalmas szárnyas jószágok, repkedő helikopterek , lebegő hegyek között tényleg olyan lesz, mintha részesei lennénk az egésznek. Hatalmas IMAX vászon tesz róla.

Legyen már december!!!

Hozzászólás ideje:

Minden attól függ, hogy a technika tud e kezdeni valamit a gyors oldalirányú elmozdulásokkal. Sajnos eddig ez az egyetlen gyenge pontja a 3D-s technológiának.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megnéztem én is. Donáthoz tudok csatlakozni: egyik fülemen be, másikon ki. Látványos lesz, nagy lesz. Hogy érdekes is lesz-e az még kérdéses. A megjelenités minőségén még nyilván sokat gyurnak (rá is fér) és a 3D-s megjelenités is sokat hozzátesz majd bizonnyal, de ennél még az egyébként minimálisra csökkentett elvárásaimmal is többet vártam volna egy Camerontól design terén. Mégiscsak ő találta ki az alien-királynőt vagy mifene... azt azért kinéztem volna belőle hogy a lények/gépek láttán elégedetten csettintek, hogy "jesus, ez az ember megint odatette magát". De most kék szamáremberek ugrabugrálnak ide-oda... még mindig ott a lehetőség hogy ez egy iszonyatosan ütős film lesz de ebből én még semmit nem látok. Azért az akciók majd tuti jók lesznek nagy vásznon.

Hozzászólás ideje:
Baszki. Na ne már! :)
Na ez is érdekes lesz. Lefogadom hogy nem fogja a sorit túlszárnyalni. Nézős lesz.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
:) Dzséjt, te a csajoknál első talikor hogy érzékeled a khm...domborulatokat?

Fogadjunk, hogy azt vágod rá, hogy tapintással. :o :o

Minek kérded, ha tudod választ? :o

Amúgy látni azért még látok, nem sétálok le az ötödikről, és egy nagy csöcsű csajnak is utána fordulok. Viszont a labdajátékokkal bajom van (akkor is, ha nézem, de ha játszom, na az a nem semmi).

Tetszik hogy nem elnagyoltak az űrhajók. Teljesen elhiszem hogy kb 100 év múlva már ilyesmi lesz.

Nekem főleg az űrhajók tetszenek. Hagyományosak, NASA terveken alapulnak, és kicsit az F-22 designja is benne van. A röpcsik is jól festenek, bár meglepett, hogy nem STOVL, hanem VTOL technológiát alkalmaztak (jelenleg az STOVL-nek van nagyobb jövője). Persze ez részletkérdés, és nem is negatívum, csak érdekesség. Amúgy tiszta ornitopterek.

többet vártam volna egy Camerontól design terén. Mégiscsak ő találta ki az alien-királynőt vagy mifene... azt azért kinéztem volna belőle hogy a lények/gépek láttán elégedetten csettintek, hogy "jesus, ez az ember megint odatette magát".

Ízlések és pofonok, nekem csak a na'vik nem jönnek be, de azokat meg lassan megszokom. Minden más szerintem baromi jól fest.

Hozzászólás ideje:

Ma megleptem magam egy Becstelen Brigantikkal.

Hát mit is mondjak, örülök hogy feliratosan láttam, sokat röhögtem és tipikus Tarantino volt.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Hm. :o Nem tudom, hogy akartam kifejezni, de azt tudom, hogy mit :)

Szóval nem látom értelmét, hogy az idegen "Avatar" (pl. a fórumos Avatarokra, ha gondolunk) szót egy ékezettel lássuk el, ezzel magyarosnak tekintve (avatár brrr... a hideg kiráz). Avatar az avatar, akár magyar, akár angol, kár egy ékezettel "nemesíteni".

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.