Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szerintem az egy év lehet a reális idő, mert Joker is ezt mondja, ami szerintem azt jelenti amikor Batman felbukkant. Rachel meg összejött az új államügyésszel ami gondolom nem két héttel azután volt, hogy smároltak Bruce -al. :)

Tényleg, a Beginsben még nem játszott a képbe Dent, itt meg már az eljegyzésig mennek, egy ilyen kapcsolat nem alakul ki pár hét alatt, Rachelnek is ki kellett hevernie egy picit Bruce-t.

Amúgy Bruce-szal a helyes írásmód :P

A bankokat én is úgy gondolom, mint Dzséjt, tudni tudta a rendőrség, hogy mi folyik, csak nem tudta bizonyítani.

Hozzászólás ideje:

Száll a kakukk a fészkére

Jópofa egy film, csak kár, hogy túl elkomorították a végére. :)

A banzáj hatalmas volt az intézetben :P De Vito nagyon hiteles volt. :P

Hozzászólás ideje:
Száll a kakukk a fészkére

Jópofa egy film, csak kár, hogy túl elkomorították a végére. :)

A banzáj hatalmas volt az intézetben :P De Vito nagyon hiteles volt. :P

A befejezés nélkül negyed annyira nem lett volna ilyen erőteljes a film szerintem.

És ne felejtsd ki Christopher Lloyd-ot se. Ratched nővér meg minden idők egyik legunszimpatikusabb karaktere.

De kösz hogy felhoztad, lehet hamarosan megnézem.

Hozzászólás ideje:
A befejezés nélkül negyed annyira nem lett volna ilyen erőteljes a film szerintem.

És ne felejtsd ki Christopher Lloyd-ot se. Ratched nővér meg minden idők egyik legunszimpatikusabb karaktere.

De kösz hogy felhoztad, lehet hamarosan megnézem.

Szerintem simán lehetett volna erőteljes Billy végső jelenete nélkül is. :P

Spoiler:

Nekem tökéletes lett volna a bulival lezárni az egészet amikor McMurphy rájön, hogy az ő helye itt van. Ennyi. De erre sajnos jött két "ostobaság". Billy és McMurphy halála. :)

Persze, jó volt Lloyd is meg az a pacák is azzal a nyújtott képével. :P Jó sok mellékszerepet játszott el már ő is azóta. :P

Hozzászólás ideje:
Rog te már úgy várod a Gamer filmet, mint a messiást :)
Ez elég erős megfogalmazása a dolognak mert simán csak nagyon érdekel amiből az következik hogy nagyon várom. Az a helyzet hogy nemcsak azért rakok be némely filmről képeket és videókat mert hejdenagyon érdekelnek hanem azért is mert vannak olyanok akiket esetleg érdekelnek. Kapásból itt van példának a [REC]2 ami engem totál hidegen hagy az első részével együtt amit nem is láttam még és nem is akarok egyelőre megnézni.

Akár a Surrogates-ről is írhattad volna nekem ugyanezt csak az az első tréler óta valahogy nem izgat különösebben.

Amúgy nem a Gamer az amit legjobban várok hanem a Daybreakers és a "The Book of Eli" ami érdekes mert a vámpíros és a posztapo filmek távol állnak tőlem. Nem is értem hogy miért érdekelnek jobban mint a Gamer mikor alig került felszínre belőlük valami.

Eddig csak egy film tudta elérni nálam azt hogy kis túlzással "úgy várjam mint a messiást" és az a TéDéKá. Talán épp a kövi Batman mozi fogja ugyanazt kiváltani újra belőlem.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Nem egy lányt kell megmentenie Mexicoban?

Szalonna maga mondta, hogy az kamu sztori és ez a változat fog menni.

Nem akarok borulátó lenni, de az ilyen amcsi sereg által kifejlesztett szuperkatonás filmek mennek a Film+-on is kb, meg kb ilyen volt a Tökéletes katona 1-2 stb filmek, amik videótékába mentek..

Jobban örültem volna, ha inkább sima emberek ellen megy háborúzni, nem az ilyen tenyésztett katonák ellen.

Hozzászólás ideje:
McG szerint az Ítélet Napja 2011-ben volt, ahogy ebben a sorozatban is említették.

Be ne dőlj már ennek. :) MCG lehet, hogy dívatmajmot akar magából faragni az egymást kiütő megjegyzéseivel, de azért annyira nem hót h*lye. :P

Hozzászólás ideje:

"A száll a kakukk fészkére"-t én színházban, pardon, színpadon, a Tihanyi szabadtéri színpadon láttam "Kakukkfészek" néven, Nemcsák Károly, Bujtor István, stb. alakításában, és nagyon-nagyon-nagyon tetszett! Mindenkinek csak ajánlani tudom. A történet pedig úgy kerek, ahogy van, a végén a csattanóval együtt.

Hozzászólás ideje:
-Engine, start!

-???

-Voice Control

Ez k*rva nagy! :P

Ezen én is röhögtem. :D

A kocsik mutatványa is nagyon ott van. :)

Hozzászólás ideje:
Ezen én is röhögtem. :D

A kocsik mutatványa is nagyon ott van. :)

Most nem tudom, hogy azokba már a többiek beszálltak e, vagy még előtte szabadult el a többi autó. De amúgy a jelenet piszok jó :P De szerintem a többi is az lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.