Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Most nem tudom, hogy azokba már a többiek beszálltak e, vagy még előtte szabadult el a többi autó.
Én se. Az is lehet hogy ez a jelenet egy kicsit hosszabb formában kerül bele a filmbe.
Hozzászólás ideje:
Be ne dőlj már ennek. :) MCG lehet, hogy dívatmajmot akar magából faragni az egymást kiütő megjegyzéseivel, de azért annyira nem hót h*lye. :P

Hát erről sajnos nem vagyok meggyőződve. :D Talán majd ha napvilágra kerül valami épkézláb Terminator 5 sztori.

Hozzászólás ideje:
Én se. Az is lehet hogy ez a jelenet egy kicsit hosszabb formában kerül bele a filmbe.

Biztosan. :) Eddig az összes hasonszörű klipről kiderült a moziben, hogy nem folytonos.

Hozzászólás ideje:
Sajnos a Rambo 5 sztorija iszonyat gáz

http://www.slashfilm.com/2009/09/04/rambo-...hunt-confirmed/

A hadsereg kifejleszti a szuper katonákat, akik élvezettel ölnek, ezek ellen harcol most Rambo.

Ugyan már.. :)

részletesebben a cikkben...

A Rambo 4-re is azt hittük, hogy baromi rossz lesz.Aztán azóta a filmvégi írtás filmtörténeti esemény lett. :P .Várjuk ki a végét.

Hozzászólás ideje:

Első hallásra nem nagyon tetszett ez a Rambo-s sztori, de most így azt mondom hogy ebből jó is kisülhet még.

Hozzászólás ideje:
Amúgy a palace kitette a várható filmek listájára az Avatart. :D 160 perces lesz. :)

Azt írják, feliratos... :para:

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Tegnap meglestem a brigantikat. Ezelőtt csak a Kill Bill sztorit láttam Q.T.-tól teljesen és bár az is tetszett emez még jobban bejött.

A sztori tetszetős és az alternatív történelmi szemlélet csak még érdekesebbé teszi.

A színészek közül Valcer Kristófnak én Oscart adnék. Alázta a filmben megjelenő kollégáit. Minden jelenetében nagyon ott van.

Spoiler:

Nagyon ravasz húzás volt Landa bá'-tól hogy átváltott angolra hogy a bújkálók ne értsék azt amit a tehenésszel beszél.

Azon kész voltam amikor a moziban kiröhögte a csajt és az ál olaszokkal a nevük kiejtését gyakoroltatta. Szabályosan hülyét csinált belőlük. :para:

A felbukkanó filmes utalások közül hirtelen csak kettőt tudnék kiemelni (A hét mesterlövész, A holló), az innen-onnan összeválogatott zenei betétek közül pedig a "Tiger Tank" tetszett nagyon. Kelly hőseihez jobban passzol de az itteni jelenetében is frankón megállja a helyét.

Röviden nem lettem ettől a műtől a Q.T.-filmek rajongója de amúgy kellemesen telt el az a két és fél óra.

A film után ez ugrott be. :)

Hozzászólás ideje:

Film készül Loboról, egy DC képregénykarakterről.

Lobo a képregényekben egy földönkívüli, csillagközi fejvadász, több mint két méteres, kigyúrt, kék színű, kvázi sérthetetlen teremtményről van szó, aki felspécizett motorjával keres a Földön négy, gondjaira bízott szökevényt. A tipikus antihős egy kisvárosi lánnyal áll össze az eredeti sztoriban.

Szóval, ha jól megcsinálják, akkor lesz belőle egy cool akció-scifi.

Hozzászólás ideje:
Ez tényleg jó kis film volt. Egy csomót lehetett rajta röhögni. :):D
Én hasonlóképpen gondolom. Jó kis film és egy csomót lehet rajta röhögni. :D
Hozzászólás ideje:
Az Ebihal és a bálnák (Tadpole and the whale) c filmet látta esetléeg valaki? Gyáritól a személyesüzenetben megtárgyalandóig minden megoldás érdekel :)

Én nem láttam ,de kéne?

Hozzászólás ideje:

Annapolis

Nem volt egy rossz film, persze kirívó sem. Lúzer csávó, Haditengerészeti Akadémia, boxmeccs, belehabarodás a kiképzőcsajba.......The End. :)

Hozzászólás ideje:
Én nem láttam ,de kéne?

Nekem nagyon kéne :)

Kb 5000 Ft-ig mennék el vele.... a THX-1138 - ért ennyit fizettem.

Spoiler:

Az nCore - on -állítólag ott van. Meghívásos.

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

A guglival könnyen rá lehet akadni egy TV-Ripesnek a linkjeire csak be kell írni a film címét és az "addat" szócskát.

Ilyesmi minőségű.

Hozzászólás ideje:

Ez tök jónak tűnik! Sajnos híába mondod ezt a guglis dolgot, a gépemen momentán másfél gombostűnek van még hely :S

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Akkor ráférne egy kis takarítás. Vagy esetleg még leszedethetnéd mással. Egyéb tippem nincs.

Hozzászólás ideje:

Gerard Butler Gamer filmje leszerepelt a mozipénztáraknál, csak 4. helyen nyitott kevéske 9 milkával..

A 300 után nem képes jövedelmező filmeket készíteni, amit sajnálok.

Hozzászólás ideje:

Egy olyanfajta akcióhalmaznak nem is olyan rossz az a negyedik hely. Változhat még az állás. Mehet feljebb vagy lejjebb akár egy jojó.

Talán a "Law Abiding Citizen" majd jobban összejön Gery bá'-nak de az még odébb van.

Hozzászólás ideje:
Majd a rendezői változat talán lesz annyi.

Jaj, minek kéne rendezői változat? Manapság mindenből van, ahelyett, hogy a moziba küldenék be normálisan a filmeket. :)

Hozzászólás ideje:
Gerard Butler Gamer filmje leszerepelt a mozipénztáraknál, csak 4. helyen nyitott kevéske 9 milkával..

Hűűűűű de nagy tragédia, hívom is a New York Times-t! :D

Jaj, minek kéne rendezői változat? Manapság mindenből van, ahelyett, hogy a moziba küldenék be normálisan a filmeket. :)

Hát ez az. Unrated Special Extreme Edition Fincal Director's Cutokkal van tele a mozivilág, ahelyett, hogy lenne egy verzió és azt adnák a mozikban. Aztán meg döntse el a jóember, hogy most akkor mit is akart elmesélni a rendező...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.