Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Most nem tudom, hogy azokba már a többiek beszálltak e, vagy még előtte szabadult el a többi autó.Én se. Az is lehet hogy ez a jelenet egy kicsit hosszabb formában kerül bele a filmbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Be ne dőlj már ennek. MCG lehet, hogy dívatmajmot akar magából faragni az egymást kiütő megjegyzéseivel, de azért annyira nem hót h*lye. Hát erről sajnos nem vagyok meggyőződve. Talán majd ha napvilágra kerül valami épkézláb Terminator 5 sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Én se. Az is lehet hogy ez a jelenet egy kicsit hosszabb formában kerül bele a filmbe. Biztosan. Eddig az összes hasonszörű klipről kiderült a moziben, hogy nem folytonos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Sajnos a Rambo 5 sztorija iszonyat gázhttp://www.slashfilm.com/2009/09/04/rambo-...hunt-confirmed/ A hadsereg kifejleszti a szuper katonákat, akik élvezettel ölnek, ezek ellen harcol most Rambo. Ugyan már.. részletesebben a cikkben... A Rambo 4-re is azt hittük, hogy baromi rossz lesz.Aztán azóta a filmvégi írtás filmtörténeti esemény lett. .Várjuk ki a végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Első hallásra nem nagyon tetszett ez a Rambo-s sztori, de most így azt mondom hogy ebből jó is kisülhet még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Elsőre Ahsoka is elég SW-idegen húzásnak tűnt, aztán mi lett belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Egy csápos fejű csajt nehogymá" John Rambohoz hasonlítsunk Amúgy a palace kitette a várható filmek listájára az Avatart. 160 perces lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. (szerkesztve) Amúgy a palace kitette a várható filmek listájára az Avatart. 160 perces lesz. Azt írják, feliratos... Szerkesztve: 2009. Szeptember 5. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Biztos kiteszik majd a szinkronos változatot is. A 2012-nél is előbb jött a "feliratos". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Amúgy a palace kitette a várható filmek listájára az Avatart. 160 perces lesz. Szép hosszú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 5. (szerkesztve) 160 perc azt mondom okés. Bár egy 3 órás epikus műnek jobban örülnék Szerkesztve: 2009. Szeptember 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Tegnap meglestem a brigantikat. Ezelőtt csak a Kill Bill sztorit láttam Q.T.-tól teljesen és bár az is tetszett emez még jobban bejött. A sztori tetszetős és az alternatív történelmi szemlélet csak még érdekesebbé teszi. A színészek közül Valcer Kristófnak én Oscart adnék. Alázta a filmben megjelenő kollégáit. Minden jelenetében nagyon ott van. Spoiler: Nagyon ravasz húzás volt Landa bá'-tól hogy átváltott angolra hogy a bújkálók ne értsék azt amit a tehenésszel beszél.Azon kész voltam amikor a moziban kiröhögte a csajt és az ál olaszokkal a nevük kiejtését gyakoroltatta. Szabályosan hülyét csinált belőlük. A felbukkanó filmes utalások közül hirtelen csak kettőt tudnék kiemelni (A hét mesterlövész, A holló), az innen-onnan összeválogatott zenei betétek közül pedig a "Tiger Tank" tetszett nagyon. Kelly hőseihez jobban passzol de az itteni jelenetében is frankón megállja a helyét. Röviden nem lettem ettől a műtől a Q.T.-filmek rajongója de amúgy kellemesen telt el az a két és fél óra. A film után ez ugrott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. 160 perc azt mondom okés. Bár egy 3 órás epikus műnek jobban örülnék Majd a rendezői változat talán lesz annyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Egy kis kiruccanás. Ez tényleg jó kis film volt. Egy csomót lehetett rajta röhögni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Film készül Loboról, egy DC képregénykarakterről. Lobo a képregényekben egy földönkívüli, csillagközi fejvadász, több mint két méteres, kigyúrt, kék színű, kvázi sérthetetlen teremtményről van szó, aki felspécizett motorjával keres a Földön négy, gondjaira bízott szökevényt. A tipikus antihős egy kisvárosi lánnyal áll össze az eredeti sztoriban. Szóval, ha jól megcsinálják, akkor lesz belőle egy cool akció-scifi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Ez tényleg jó kis film volt. Egy csomót lehetett rajta röhögni. Én hasonlóképpen gondolom. Jó kis film és egy csomót lehet rajta röhögni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Az Ebihal és a bálnák (Tadpole and the whale) c filmet látta esetléeg valaki? Gyáritól a személyesüzenetben megtárgyalandóig minden megoldás érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Az Ebihal és a bálnák (Tadpole and the whale) c filmet látta esetléeg valaki? Gyáritól a személyesüzenetben megtárgyalandóig minden megoldás érdekel Én nem láttam ,de kéne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Annapolis Nem volt egy rossz film, persze kirívó sem. Lúzer csávó, Haditengerészeti Akadémia, boxmeccs, belehabarodás a kiképzőcsajba.......The End. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Én nem láttam ,de kéne? Nekem nagyon kéne Kb 5000 Ft-ig mennék el vele.... a THX-1138 - ért ennyit fizettem. Spoiler: Az nCore - on -állítólag ott van. Meghívásos. Szerkesztve: 2009. Szeptember 6. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. A guglival könnyen rá lehet akadni egy TV-Ripesnek a linkjeire csak be kell írni a film címét és az "addat" szócskát. Ilyesmi minőségű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. (szerkesztve) Ez tök jónak tűnik! Sajnos híába mondod ezt a guglis dolgot, a gépemen momentán másfél gombostűnek van még hely :S Szerkesztve: 2009. Szeptember 6. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Akkor ráférne egy kis takarítás. Vagy esetleg még leszedethetnéd mással. Egyéb tippem nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Gerard Butler Gamer filmje leszerepelt a mozipénztáraknál, csak 4. helyen nyitott kevéske 9 milkával.. A 300 után nem képes jövedelmező filmeket készíteni, amit sajnálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Egy olyanfajta akcióhalmaznak nem is olyan rossz az a negyedik hely. Változhat még az állás. Mehet feljebb vagy lejjebb akár egy jojó. Talán a "Law Abiding Citizen" majd jobban összejön Gery bá'-nak de az még odébb van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Majd a rendezői változat talán lesz annyi. Jaj, minek kéne rendezői változat? Manapság mindenből van, ahelyett, hogy a moziba küldenék be normálisan a filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Egy kis betekintés a hegy gyomrába. 6 "Under the Mountain" részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Gerard Butler Gamer filmje leszerepelt a mozipénztáraknál, csak 4. helyen nyitott kevéske 9 milkával.. Hűűűűű de nagy tragédia, hívom is a New York Times-t! Jaj, minek kéne rendezői változat? Manapság mindenből van, ahelyett, hogy a moziba küldenék be normálisan a filmeket. Hát ez az. Unrated Special Extreme Edition Fincal Director's Cutokkal van tele a mozivilág, ahelyett, hogy lenne egy verzió és azt adnák a mozikban. Aztán meg döntse el a jóember, hogy most akkor mit is akart elmesélni a rendező... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 6. Egy kis betekintés a hegy gyomrába. 6 "Under the Mountain" részlet Szerintem nem kellett volna ehhez a sztorihoz hozzányúlniuk. A sorozat jó volt, meg is volt anno a hatása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.