JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 22. Érdekes mert az összes többi történetben sikerült megoldani azzal, hogy beültették...ennyi. Így volt az eredeti történetben, Logannak sosem volt csontkarma. Egyetlen képessége a regenerálódás. De hogyan ültetsz be valakinek a testébe ilyen szerkezet (már pedig elég bonyolult szerkezet lehet, ha a csontba ültetve képes valahogy mozgatni ki-be), ha egyszer pillanatok alatt regenerálódik? A csontkarom filmben sokkal logikusabb, a másik megoldás meg csak képregénybe működik. "Szociális ellátóhelyeken" hozzáférhető a ma megjelent, szinkronos Star Trek film. Nézze a fene szinkronosan Na jó, apám miatt letöltöm, ha hamarosan nem kapok pénzt, hogy megvegyem (aminek nem kifejezetten örülnék... ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Megnéztem az Avatar trailert kamerásan..Vagy 50-szer...Az évszázad filmje lesz SZÁMOMRA, úgy érzem. James Cameron, a Mesterem visszatért wáá... Szerkesztve: 2009. Október 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nofene, November 24-én már jön is a HP6 DVD-n és BD-n a Pro Video-tól. Remélhetőleg hamar beindulnak és végre megjelenik az Odaát és a TCW is Nem sokára részletesebb listát is kapunk elvileg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nézze a fene szinkronosan Na jó, apám miatt letöltöm, ha hamarosan nem kapok pénzt, hogy megvegyem (aminek nem kifejezetten örülnék... ). Én is inkább szülő miatt szedem le szinkronosan, de egyelőre csak aviban, hogy meg tudjuk ma nézni anyámmal, a többi nap ugyanis melózik, így hamarabb megvan. Aztán majd lesz valahogy Nekem tetszik ez az Avatar-kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Az Avatar tréler nálam is ütött. http://www.indavideo.hu/video/Avatar_trl_2 Legalább spécin teszi? Lehet valami a dologban mert Django nagyon határozottan tiltakozott. Ez a The road már érdekel egy idejeDetto. Szerkesztve: 2009. Október 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) This is our Land! Leonidas Jake Sully üvölti a végén, az nagyon feelinges Szerkesztve: 2009. Október 23. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. This is our Land!Leonidas Jake Sully üvölti a végén, az nagyon feelinges Áruló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ez IMAX-ban iszonyat jó lehet majd, már rendelném elő a jegyem valahol középre a hátsó sorok valamelyikébe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ebből az Avatar trailerből nem látni semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Az nagyon brutál amikor a powercuccos szúrkálódni készül. Lefogadom hogy Pscycho ezredes van benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Meg az a brutális bányász jármű 1:56-nál se semmi. A film végi csata 3D-ben forradalmi lesz, a kamerakezelésnek hála. Ahogy a helikopterek pörögnek a képernyőn, iszonyat jó a koreográfia. Cameron tud valamit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Meg az a brutális bányász jármű 1:56-nál se semmi.Kicsit eljátszadoztam a gondolattal hogy milyen lenne ha a na'vi-k a kidőlő fák elől rohannának meg az ha Jake és a dokinő avatarja összefutna utána egy na'vi-val.dokinő: - Ez meg kicsoda? Jake: - Egy helybéli. Tűnjünk el mielőtt még több bányász jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Youtubeon van egy fokkal világosabb változat. No nem lesz ez rossz, de félek, hogy a gyors kameramozgások miatt a 3D-s élmény csorbát szenved. Bár ne lenne igazam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Én megvárom a HD-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Youtubeon van egy fokkal világosabb változat.Az is onnan van amit én beraktam. Ha ugyanaz akkor lehet hogy az indás feltöltés árthatott meg neki. Szerkesztve: 2009. Október 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Cameron még üzenget is a nézőknek a filmen keresztül: "You should see your faces." Előre tudja az öreg hogy milyen képet fognak vágni a népek amikor a filmjét nézik. Szerkesztve: 2009. Október 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Iszonyat kidolgozott CGI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ez IMAX-ban iszonyat jó lehet majd, már rendelném elő a jegyem valahol középre a hátsó sorok valamelyikébe :D Szerintem közép középre érdemesebb jegyet venni bármilyen moziban (max egy-két sorral feljebb) A hanghatások jobban kijönnek, és a vászon is úgy van a legjobb távolságban, legalább is szerintem. Tényleg nagyon sötét az indás trailer, de a HD-ig megtette egyszeri nézésre Annyi látszik belőle, hogy iszonyú jó lesz ez Ez a zene nagyon jól passzolt hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ebből az Avatar trailerből nem látni semmit.Felénél kinyomtam....ezt nem fogom megnézni, csak ha a TV -ben adják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Lassan szerintem körvonalozhatna, hogy kinek van kedve majd egy közös mozizáshoz. Ugyan még van másfél hónap.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Lassan szerintem körvonalozhatna, hogy kinek van kedve majd egy közös mozizáshoz. Ugyan még van másfél hónap....Engem kihúzhattok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Tényleg nagyon sötét az indás trailerUnalmamban felraktam a világosabb trélert is az indára és beraktam a setét helyére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. A ruszkik a mesterek könyvére hajtanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Pókember 4. "Dylan Baker újra eljátszhatja Dr. Kurt Connor szerepét a Pókember negyedik részében. Még nem lehet tudni, hogy ki lesz a Hálószövő ellenfele, de Raimi elmondta, hogy szeretné, ha majd egyszer a Gyíkkal csapna össze a Pókfej. A képregényekben Connor alakult át Gyíkká." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hát, ez a 2. trailer sem győzött meg arról, hogy látni kell az Avatart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ez IMAX-ban iszonyat jó lehet majd, már rendelném elő a jegyem valahol középre a hátsó sorok valamelyikébe Hátsó sor? Én a felétől az első harmadig terjedő sorokat ajánlom neked... Ez tényleg fantasztikus volt, még így is! Várom a 29-ét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (Stallone a Tele5 Germany-nek beszélt arról a tervéről, hogy tető alá szeretné hozni mindenképp a Rocky hetedik részét, annak ellenére, hogy a felesége és a gyerekei már kínosnak fogják érezni magukat emiatt. "Tudom, hogy miután már elmúltam 60 valószínűleg hülyét csinálok magamból, ha elkészítek még egy Rocky filmet. Azt is tudom, hogy sok kritika fog érni ezzel kapcsolatban. Még a feleségem is ez mondta: "Ne csináld. Csak kínos helyzetbe hozod a gyerekeid." De én azt mondtam neki: "Ha nem próbálnám meg, akkor nem lennék igazán boldog ember". Tudom, hogy ez vicces és mindenki nevetni fog ezen. Nevetnék én is rajta, de azt is tudom, csak akkor lehetek sikeres, ha még így öregen is el tudom játszani Rocky-t" -mondta Stallone. Utoljára 2006-ban láthattuk Rockyt a vásznakon, a 24 millióba került alkotás 155 milliót hozott világszerte. ) Hát szerintem nem lesz vicces. Eastwood se vicces nyolcvanon túl. Így tovább Sly! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Cage jött, látott, forgatott és ez lett belőle Indul a Mandela, avagy master Eastwood új filmjének első pósztere Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.