JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ha lesz lehetőség megnézem jövőhéten a 2012-t, plusz az új Avatar előzetes is menni fog előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kiváncsi vagyok melyik fog nagyobbat ütni. Mármint a Képlet és a 2012 közül. A világváge hangulat eddig a Képletben csillagos ötös...bár a CGI hagyot kivetni valót maga után. Ugyan nem várok túl nagy sztorit a 2012-höz, de azért a Gyilkos Meteorok illetve a Föld bosszúja 2-ön azért magasabbra tegye a lécet. A látvány az tuti pazar lesz Ebben már az előzetesekben lekörözte a Képletet, bár ott amikor a repülő lezuhan..... Váááááá Örömlány jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ha lesz lehetőség megnézem jövőhéten a 2012-t, plusz az új Avatar előzetes is menni fog előtte. Attól függetlenül nem nézem meg a 2012-t moziban, marad az Avatar csak a mozira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Angyalok és Démonok Nem volt rossz film, bár néhol túlerőltették. Minden esetre jobb mint az első rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Angyalok és Démonok Nem volt rossz film, bár néhol túlerőltették. Minden esetre jobb mint az első rész. Nekem az első tetszett jobban. Hiába, Ian rajongó vagyok:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Azt hallottam lenne egy harmadik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Dzséjt megválaszolta az újságcikkes kérdést, itt az új: Ch 7 Hogyan üldözte Sam az autóját? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. A mama kerékpárjával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Most volt/van az Batman kezdődik és azt soha sem értettem, hogy mikor benyomja a lopakodó üzemmódot, hogy-hogy nem látják utána? Mi történik a járgánnyal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Most volt/van az Batman kezdődik és azt soha sem értettem, hogy mikor benyomja a lopakodó üzemmódot, hogy-hogy nem látják utána? Mi történik a járgánnyal? Az egy elég érdekes rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Nem volt érzékelhető motorhangja és ha nincs közúti világítás akkor észre sem venni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Johny épp most rakott helyre pár börtönőrt a TV2 -n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Jó kis film ez a Batman, ha nem ez lenne a szíme még kedvelném is A legjobb benne a vége, mikor Kate néni hmm... fázik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Tényleg szuper film, erre látom ki van írva iwiwen egyik"ismerősömnél", hogy mennyire gagyi...na mondom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Oldie: a sajátján is de a lényeg stimmt. Ch8 Kinek a telefonján sikerült végül a sivatagi csapatnak segítséget hívni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Eppsén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Eppsén. Inkább Mahfouz apjának, Akram telefonján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. A pontos koordináták megadása szerintem alapvetően kimeríti a végső segítség fogalmát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. A pontos koordináták megadása szerintem alapvetően kimeríti a végső segítség fogalmát. De attól az a telefon még nem volt az övé. Ha odaadom neked a telefonom, hogy telefonálj rajta, attól nem lesz a tiéd, mert te használod. A hitelkártya, amiről fizették a hívást, na az Eppsé volt, de, javíts ki, ha tévedek, a hitelkártyák nem alkalmasak távkommunikáció bonyolítására. És nem az volt a kérdés, ki használta, hanem hogy kié, ami ugye nem mindegy, kivétel, ha a magyar nyelvet nem ismered. Arról az egy elkerülhetetlen apróságról nem beszélve, hogy a pontos célt az UAV adta meg, és hadd áruljak el egy titkot: azokban nincsen telefon (nem mellesleg minek jelölik meg a katonák a célpontot, ha ott az UAV?). Epps semmiféle koordinátát nem adott meg, se végsőt, se kezdetit, csak kidobta a csapatot jelző narancs füstöt és elmondta, hogy oda ne lőjön senki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Oks, benéztem, Eppsnél tényleg csak a kártya volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. No már csak tényleg pár napot kell aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Melyik cég csinálta az effekteket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Melyik cég csinálta az effekteket? Wikin azt írják: Uncharted Territory, Digital Domain, Double Negative, Scanline, Sony Pictures Imageworks, meg még páran. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Dzséjt megválaszolta az újságcikkes kérdést, itt az új: Ch 7 Hogyan üldözte Sam az autóját? Biciklin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Most olvastam, hogy az Avatar költségvetése túllépte az 500 milliót! Vajon mennyit kéne kaszálnia, hogy ne legyen bukta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Most olvastam, hogy az Avatar költségvetése túllépte az 500 milliót! Vajon mennyit kéne kaszálnia, hogy ne legyen bukta? Amennyit szerintem úgysem tud. Legyen akármekkora istencsászár film, csak amcsi földön kéne 500 milliót keresnie, hogy ne legyen veszteséges, és erre még legalább 300 milliót szerintem, hogy sikeres legyen. Világszerte meg meg kéne haladnia az egymilliárdot. És azért az érdekes lenne, ha Cameron megint megcsinálná, amit megcsinált a Titaniccal (minden esetre egy biztos: az Avatar legalább egy Oscar-szobrocskát már nyert, ide a rozsdás bökőt, hogy a legjobb vizuális effektet elviszi). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Azért nem kis rizikó egy sci-fi -be ennyi pénzt ölni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. (szerkesztve) Hát nem tudom, Dzséjt.... Amit itt leírtál nem hiszem, hogy az Avatar meg tudná csinálni. A Titanic USA-ban 600 Milka, a TDK 533 Milkát hozott, 3. a Star Wars 461 Milkával. Tehát jobban kellene hoznia a Star Warsnál. Világszinten 1 Milliárd felett csak a Titanic, GYU3, Karib tenger 2 és a TDK volt... Szerkesztve: 2009. November 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 9. Azért nem kis rizikó egy sci-fi -be ennyi pénzt ölni. Pontosan. Furcsa is, hogy ezt felmerte vállalni a Fox (pláne ezekben az időkben). Bár lehet, emiatt az egy film miatt b*szarintott el annyit az elmúlt időkben, azokra nem maradt elég lé Minden esetre kíváncsi leszek. Azért, ahogy Phobos is leírta, a világ 1 milliárdot túllépő négy filmjéből három sf/fantasy (és mindháromnak volt előzménye, szóval erről a halvány reménysugárról ennyit...). Ez meg még James Cameron is, aki azért akármilyen figura is, a populáris filmekhez nagyon ért. Hát nem tudom, Dzséjt.... Amit itt leírtál nem hiszem, hogy az Avatar meg tudná csinálni. Én sem hiszem, legalábbis nagy hype és sok erény kell. A filmnek sokáig kell jól teljesítenie a kasszáknál (ezt egy hetes toplistás szereplés nem vinné sikerre), mert bár a hype az első héten meg merem kockáztatni, rekordot fog dönteni, de ha a filmben nincsen lélek, akkor nem fog sokáig kitartani és megy a süllyesztőbe. Majd elválik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 10. Elég bizakodó vagyok, szóval szerintem egy halvány remény van arra, hogy sikerül összeszednie ennyit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.