Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Onnan, hogy általában 3-4 darabnál többet nem szokásuk egyszerre adni. Másrészről ha előre megbeszéljük, hogy hová rendeli mindenki a jegyet, nem hinném, hogy gond lenne belőle. A Palace moziknál neten egyszerre tényleg max. 4 jegyet lehet foglalni, de kiküszöbölhető a dolog azzal, hogy egymás után többször is rendelsz, azt engedi a rendszer. Egyébként ha még emlékeztek, akkor a TCW mozifilmre rendeltünk úgy együtt jegyet, ahogy Oldie mondja, este a gép előtt online megbeszélve, hogy a már foglaltaknak látszó helyek közül közül melyek is a mieink. Remekül működött az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. A Palace moziknál neten egyszerre tényleg max. 4 jegyet lehet foglalni, de kiküszöbölhető a dolog azzal, hogy egymás után többször is rendelsz, azt engedi a rendszer. Egyébként ha még emlékeztek, akkor a TCW mozifilmre rendeltünk úgy együtt jegyet, ahogy Oldie mondja, este a gép előtt online megbeszélve, hogy a már foglaltaknak látszó helyek közül közül melyek is a mieink. Remekül működött az is. Most is úgy kell majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Csak itt most kicsit más lesz a harci helyzet, mert hirtelen mindenki 3-án akarja majd megrendelni a jegyeket Még az sem biztos, hogy nekünk sikerülni fog. Ha a rendszer lefagy.... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Én már speciel nem emlékszem, de az SW EP 2 vagy 3-nál lehetett már hetekkel a premier előtt jegyeket rendelni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Az biztos, hogy előre kell megrendelni, mert késöbb szerintem már nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Csak itt most kicsit más lesz a harci helyzet, mert hirtelen mindenki 3-án akarja majd megrendelni a jegyeket Még az sem biztos, hogy nekünk sikerülni fog. Ha a rendszer lefagy.... :S Ez végül is igaz. Ha meg csak négyes blokkokban működik a foglalás, akkor sem történik nagy tragédia, hiszen film alatt nem hiszem, hogy beszélgetnénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Amint nézzem max egy fő, egyszerre itt tíz jegyet is rendelhet Szóval számoljuk össze, hogy innen hányan mennénk és mivel én úgyis akkor talán itthon vagyok még, megrendelem a jegyeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Amint nézzem max egy fő, egyszerre itt tíz jegyet is rendelhet Szóval számoljuk össze, hogy innen hányan mennénk és mivel én úgyis akkor talán itthon vagyok még, megrendelem a jegyeket Akkor ünnepélyesen bejelentem, hogy mennék a vasárnapi Avatar mozira. De ha sz*r lesz a film akkor meneküljön ki merre lát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. FOX Sport öreg műsorvezetője az Avatarban Ahogy ezeket a videókat elnéztem nekem mindig a Starcraft jut eszembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Amint nézzem max egy fő, egyszerre itt tíz jegyet is rendelhet Szóval számoljuk össze, hogy innen hányan mennénk és mivel én úgyis akkor talán itthon vagyok még, megrendelem a jegyeket Oldi. Nekem két jegy kéne első körben, Ortinak és nekem. 100% hogy megyünk! Előre is thx! De aznap én is itt leszek gép előtt, ha 10-nél több jegy köllene, segíthetek rendelni! :I Szerkesztve: 2009. November 30. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Jake Te nem is bírsz másban gondolkodni csak az Avatarban? Nem csak ő! :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Túl leszek a filmen, akkor már csak sikerülni fog Nem, utána sem fog pár napig, mert akkor jön majd a beszélgetés az állvisszapakolás után! Hjah, és megyünk forumtalira is férjecskével! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Csak itt most kicsit más lesz a harci helyzet, mert hirtelen mindenki 3-án akarja majd megrendelni a jegyeket Még az sem biztos, hogy nekünk sikerülni fog. Ha a rendszer lefagy.... :S Telefonon is lehet mozijegyet rendelni Bár kicsit neccesebb, de lehet Hjah, és megyünk forumtalira is férjecskével! Remek Én is megyek 20-án Szerkesztve: 2009. November 30. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Feliratam a neveket, van még négy hely a "B" középnek Nekem lehet, hogy a húgom is jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Feliratam a neveket, van még négy hely a "B" középnek Nekem lehet, hogy a húgom is jön. Én is megyek. Aztán remélem, nem üt ki a 3D. Még életemben nem jöttem ki filmről, nem épp most szeretném elkezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Viszünk zacsikat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Viszünk zacsikat Viszünk? Adjanak! ;-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Pildi, remélem, hogy bejön a 3D majd, és rendben meg tudod nézni a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nem csak ő! :P Nem csak ti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hali! Férjecském most regisztrált az oldalra. De nem tud írni, pedig már be van lépve. Valami ötlet? (elnézést, itt off, tudom...) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szerintem Ody vissza fogja előbb őt igazolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szerintem Ody vissza fogja előbb őt igazolni. Köszönöm, nekem is ez volt az ötletem Idecsábítottam, ha nem baj... Jó egy Ortis a háznál... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Viszünk zacsikat Jó ötlet! De ha van rá időm, inkább kimegyek. Pildi, remélem, hogy bejön a 3D majd, és rendben meg tudod nézni a filmet Köszi, azért van némi remény. És hát mit nézzek meg először 3D-ben, ha nem ezt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ehhez az Avatar őrületetekhez csak egy mondatot tennék hozzá... You have cross the line... ...ZAMEK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Ehhez az Avatar őrületetekhez csak egy mondatot tennék hozzá... You have cross the line... ...ZAMEK! Üdv a körünkben Ortis! Téged is megfertőzött az asszony ezzel a gagyi avatarral? Szerkesztve: 2009. November 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nyáron foroghat a Hobbit. "Peter Jackson egy német mozis oldalnak adott interjúban beszélt a Hobbitról, elárulta, hogy a film forgatásához csak 2010 nyarán foghatnak hozzá és még a forgatókönyvet se fejezték be. "Jelenleg is dolgozunk a második szkripten, reményeink szerint az év végére vagy a jövő év elején be tudjuk fejezni. Ha készen vagyunk vele, akkor kikalkuláljuk, hogy vajon mennyibe fog kerülni a produkció. Reméljük 2010 közepén elindulhat a forgatás, habár a stúdió még mindig nem adta meg a zöld utat nekünk." - mondta Jackson A Hobbitból két részt fog elkészülni, Guillermo del Toro rendezi mindkét produkciót. Az elképzelés korábban az volt, hogy az első rész lett volna a Hobbit, a második pedig egy átvezető rész a Hobbit és a Gyűrűk ura között, de ezt elvetették." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Én is megyek mindenképp.Nekem is ez lesz az első 3D élményem.Kolléga mondta, hogy az új Playboyban van egy nagyinterjú Cameronnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nos...eddig Tenel Ka, Ortis, Ody, Karrde, Pildi, Frenkie, én és a húgom jelentkeztünk. Ez nyó'c fő. Jake, te az avp-sekkel rendelsz jegyet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.