Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Azta. jó büd....az eddigi legdurvább tv spot...Szép kis epikus csata lesz a film végén Nyammm! Tényleg jóóó! És már csak 12 nap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Beszéltem haverommal, akivel anno (kb. 5 éve) megnéztük a filmeket. A 3. részre gondoltam, mert a 4. részt nem néztük meg. Majd odaadja a filmeket valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Valami olyanra emlékszem, hogy Ripleyt meg akarja győzni a robot és a végén meghalnak mindketten. Hát nemegészen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Nem tudom mit szólnának a Lumičre tesók ha látnák ezt az avatar trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) 24-én leadja a TV a Végtelen történetet a TV-ben. Nap közben Ez plusz az ET a nagybetűs Horror számomra. Máig nem tudom egyrészt feldolgozni, másrészt megnézni őket, annyira féltem tőlük kicsi koromban. A kisgyerekes anyukákat (Pildi + Tenel Ka) kérdem, ti hogy álltok ezekhez a filmekhez? A kis srácokkal megnézettetitek? Kíváncsi lennék a reakciójukra, hogy nekik hogyan tetszik, mert én rettegek Szerkesztve: 2009. December 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. A kisgyerekes anyukákat (Pildi + Tenel Ka) kérdem, ti hogy álltok ezekhez a filmekhez? A kis srácokkal megnézettetitek?Kíváncsi lennék a reakciójukra, hogy nekik hogyan tetszik, mert én rettegek Hát ET necces, végtelen történet nekem nem annyira. Ami engem felzaklatott, az pl a Feketefülü fehér Bim. ahol a kutyi a végén meghal. Nekem az ilyenektől voltak rossz éjszakáim. Egyedül semmiképpen nem nézi meg egyiket sem, csak velem, vagy apjával. Ugyanis már most látszik, ő is nagyon érzékeny. Ha valaki szomorú a mesében, már kétségbeesetten szól : Szóóu, szóóu, és csak néz, hogy baj van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Ok, bár én a kutyától féltem a legjobban. Szerencsére csak 1x láttam és sokat felejtettem belőle, de a kutyára emlékszek, hogy az nagyon félelmetes volt számomra. Emiatt is van az állatoktól való félelmem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) Ok, bár én a kutyától féltem a legjobban. Szerencsére csak 1x láttam és sokat felejtettem belőle, de a kutyára emlékszek, hogy az nagyon félelmetes volt számomra. Emiatt is van az állatoktól való félelmem... Pedig az egy sárkány ráadásul! Én azt szerettem! - Igaz, én sosem féltem állatoktól, kivéve a darazsat. (de lehet, te a farkasra gondolsz a végén. Az tényleg ijesztő!) Szerkesztve: 2009. December 8. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) Avatar kép Predator kommandó bal szélen Szerkesztve: 2009. December 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Dzséjt baromi népszerű lett az Avataros videód, az imdbn is róla beszél mindenki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Ha Arnoldot tették volna be főszereplőnek, azt hiszem nem maradna Na'vi a második részre. Hatalmas a videód Dzséjt, ha belinkeled pár helyre biztos nézett lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 8. (szerkesztve) 24-én leadja a TV a Végtelen történetet a TV-ben. Nap közben Ez plusz az ET a nagybetűs Horror számomra. Máig nem tudom egyrészt feldolgozni, másrészt megnézni őket, annyira féltem tőlük kicsi koromban. A kisgyerekes anyukákat (Pildi + Tenel Ka) kérdem, ti hogy álltok ezekhez a filmekhez? A kis srácokkal megnézettetitek? Kíváncsi lennék a reakciójukra, hogy nekik hogyan tetszik, mert én rettegek Bár én nem vagyok kisgyerekes anyuka, de 1983 decemberében mégpedig szilveszter napján láttam az E.t-t moziban.Akkor még én is kisgyermek voltam és nagyon aranyos storynak tartottam.Semmi félelmetes nem volt benne.Nyugodtan nézhetik gyerekek is. Dzséjt: Jól kitoltál velem. Holnap nézhetem meg az Alienst, annyira vágyat ébresztett bennem a klipped, hogy újra megnézzem. Valaki elmagyarázná nekem a nem éppen Kenzesz mondat honna ered, és mi a poén benne? Szerkesztve: 2009. December 8. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Valaki elmagyarázná nekem a nem éppen Kenzesz mondat honna ered, és mi a poén benne? "Ladies and gentleman! Thread You are not in Kansas anymore... You are on Pandora!" - Quaritch ezredes Dzséjt baromi népszerű lett az Avataros videód, az imdbn is róla beszél mindenki Hol? Bár szó se róla, alig négy óra alatt 270-en tekintették meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. "Ladies and gentleman! Thread You are not in Kansas anymore... You are on Pandora!" - Quaritch ezredes Hol? Bár szó se róla, alig négy óra alatt 270-en tekintették meg Ja, hogy ez az Avatarban van?Ok, köszi, így már értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. John Rambo avatarja is feltűnik a filmben Lenti képen Swarci most meg Stallone...Mi lesz itt? Pandorának befellegzett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Én arra a sárkány-kutya félére gondolok, amin utazott a kissrác Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Ez így nem ér! Elrontottad a meglepetést Nem volt szándékomban, de tényleg nem tudtam már este megnézni Ma megnézem attól függetlenül, mert ezek után piszok kíváncsi lettem rá 1-es, leülhetsz! Ezek után kész szerencse, hogy évtizedes távolból még nagyjából emlékszem a filmekre Nem szeretem a szörnyes és ijesztős horrorokat, de ezeket a filmeket még én is láttam Tizenévesen a hármat valamikor, aztán a negyediket nem sokkal a mozi után. Bár azóta sem volt hozzájuk szerencsém. Az alienek még szoktak kísérteni a sötétben, szóval nem is fogok próbálkozni velük Nekem az ilyenektől voltak rossz éjszakáim. Nekem az emlegetett alienektől, a Hegy gyomrában sorozat masszáitól voltak, még ma is kísértenek a sötétben Amitől sokáig a frászt kaptam kölökként, az a Tom és Jerry azon része volt, amiben volt egy gonosz boszorka. Nekem az a rész olyan félelmetes volt, hogy évekig élénken élt bennem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Én arra a sárkány-kutya félére gondolok, amin utazott a kissrác Nekem az volt a kedvencem, egyáltalán nem láttam félelmetesnek. Talán mert felismertem, hogy amolyan kecske-birka feje van. Sajnálom, hogy lyen élményed volt a flmtől De épp ezért jogos valahol, hogy az ember szülevel, vagy felnőttel nézzen meg egy-egy filmet. Soha nem tudhatjuk, mi hat ijesztően rájuk. A Miss által emlegetett Aliensek rám is frászt hoztak, bár akkor már 13 voltam, mikor a Bolygó nevét néztem meg, és még így is hetekig csak égő lámpa mellett aludtam. Akkor is csak éjfélig, utána fent voltam pirkadatig Most már nyugodtan megnézem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Most már nyugodtan megnézem... A negyedik részt már én is nyugodtan néztem meg, de azért a sötétben mászkálva jobb, ha nem gondolok rájuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. (szerkesztve) A negyedik részt már én is nyugodtan néztem meg, de azért a sötétben mászkálva jobb, ha nem gondolok rájuk A másik ilyen az volt, mikor 14 évesen osztálytárs utolsó sulinapra horrort hozott be. akkor nem jegyeztem meg a címét, ma már tudom: Re-animátor.(ezután azért már tudtam alukálni) De ha nem szeretem ennyire a DS9-t, talán sosem tudom meg, hogy Jeffrey Combs(Brunt, Weyoun, Shran) rengeteg horrorban játszik. Az említett Re-animátornak több részében, sőt 2010-ben új rész készül belőle. De nem fogom megnézni! Szerkesztve: 2009. December 9. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. A Rambo-s Avatar kép hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Aki kiváncsi lesz az Avatarban az elején a jövős földi jelenetekre, az Spoiler: ne számítson rá, Cameron ugyanis kivágta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Én az Alienektől nem féltem, mert úgy ahogy ismertem őket az AvP játékból Bár ahogy egyik nagyon kedves ismerősöm régebben megjegyezte én fordítva működök. Az aranyos dolgoktól félek (ET meg a kutya-sárkány) a gonosz dolgoktól meg nem (Vader, Freddy Krueger (na azt egyáltalán nem tartottam félelmetesnek 7-8 éves koromban)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Aki kiváncsi lesz az Avatarban az elején a jövős földi jelenetekre, az Spoiler: ne számítson rá, Cameron ugyanis kivágta... Igen, olvastam, és sajnálom nagyon. Viszont - virágnyelven kifejezve - a másik fórumon az a spoileres dolog, nos én azt alig várom. Tudod, akik nem kávéznak a végén! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Én az Alienektől nem féltem, mert úgy ahogy ismertem őket az AvP játékból Bár ahogy egyik nagyon kedves ismerősöm régebben megjegyezte én fordítva működök. Az aranyos dolgoktól félek (ET meg a kutya-sárkány) a gonosz dolgoktól meg nem (Vader, Freddy Krueger (na azt egyáltalán nem tartottam félelmetesnek 7-8 éves koromban)) Freddytől most is Fosok! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Aki kiváncsi lesz az Avatarban az elején a jövős földi jelenetekre, az Spoiler: ne számítson rá, Cameron ugyanis kivágta... Csatlakozom az előttem szólóhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. 24-én leadja a TV a Végtelen történetet a TV-ben. Nap közben Ez plusz az ET a nagybetűs Horror számomra. Máig nem tudom egyrészt feldolgozni, másrészt megnézni őket, annyira féltem tőlük kicsi koromban. A kisgyerekes anyukákat (Pildi + Tenel Ka) kérdem, ti hogy álltok ezekhez a filmekhez? A kis srácokkal megnézettetitek? Kíváncsi lennék a reakciójukra, hogy nekik hogyan tetszik, mert én rettegek Én mindkét filmet bőven tizenévesen láttam, az ET-t hamarabb, de a Végtelen történetet már biztosan középiskolás koromban, és egyiket sem találtam félelmetesnek. Az ET-n nagyon meghatódtam, azt most is imádom, a Végtelen történet viszont egyáltalán nem fogott meg. ET-ügyben van viszont gyerek-referencia, mert azt idén februárban, amikor az egész család otthon volt betegen, együtt megnéztük, és vegyes volt a fogadtatás a kicsik részéről. Zsófi elsőre is nagyon kedvesnek találta a kis űrlényt, és együtt szorított velem a végén, hogy ne haljon meg, Marci viszont félt tőle az elején, és nehezen barátkozott meg vele, viszont a végén, mikor látta, hogy rossz neki, elmúlt az idegenkedése, és ő is örült, amikor minden jóra fordult. És aztán egyikük sem mondta, hogy rosszat álmodott volna róla, pedig mindig elmesélik, ha valami gond volt éjjel. De hozzáteszem, hogy végig hozzám bújtak a filmnézés közben, és én azért magyaráztam pár dolgot, hogy értsék. Lehet, hogy ez sokat számított. Pannit nem említem, mert ő már HP-t fogyaszt 4 éve, és semmitől sem fél. Egyébként szerintem általánosan jó, ha a gyerekek egy filmet először felnőtt társaságban látnak, mert akkor meg tudják kérdezni, ha valamit nem értenek vagy zavarja őket valami, és akkor nem lesz azzal a filmmel többet gond. Ha meg így is nagyon félelmetes, akkor közben is ki lehet kapcsolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Egyébként szerintem általánosan jó, ha a gyerekek egy filmet először felnőtt társaságban látnak, mert akkor meg tudják kérdezni, ha valamit nem értenek vagy zavarja őket valami, és akkor nem lesz azzal a filmmel többet gond. Ha meg így is nagyon félelmetes, akkor közben is ki lehet kapcsolni. Teljesen egyetértek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Én az Alienektől nem féltem, mert úgy ahogy ismertem őket az AvP játékból No de te amúgy is horror-szerető ember vagy Tényleg jó ötlet, ha gyerek először felnőttel néz meg így egy filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 9. Freddytől most is Fosok! :D Jövőre újra jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.