Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kösz. ;)

Végtére is, akinek eddig nem volt világos, hogy mi a sztori az előzetesek alapján, az magára vessen. A lényegnek annak kéne lennie, hogy ennek a "kliséhalmaznak" mennyire tud megfelelni a film, ami egy ilyen fajta sztorit jellemez.

Hozzászólás ideje:

Ilyen fantasztikus társasággal én is ott lennék egy éjféli premieren, de tök egyedül egy tök új frencsájsz bemutatkozó filmjére nem vonszolom fel magam..

Saját szememnek hiszek, nem a kritikusoknak! Avatar ? Pah...Hiszem ha látom, mennyire jó is ez a film..

Hozzászólás ideje:
Én szeretem a Halászkirály legendáját is! :)
Ahhoz még nem volt szerencsém.

Sajnos nagyon meg kell válogatnom, hogy mit nézzek meg moziban ;) És mikor.
Mire megjelenik a honi mozikban addigra lehet hogy már felkerül egy kalózfeliratos DVDR-verzió a közösségi szolgáltatókra. :o
Hozzászólás ideje:
Mire megjelenik a honi mozikban addigra lehet hogy már felkerül egy kalózfeliratos DVDR-verzió a közösségi szolgáltatókra. :)

Remélem is :o Köszi a biztatást ;)

Hozzászólás ideje:

Én ott leszek a premieren. És eldöntöttem, hogy viszem a fényképezőt, mert azt a csávót, aki az első sor közepén egyedül foglalt helyet, meg kell örökítenem. Mekkora elmebeteg lehet már! ;)

Egy kis bizsergés elfogott már.

Hozzászólás ideje:
Jake, kolmilan várunk fényképeket :)

Csak az a jó, hogy én az Arénába megyek, ha megyek... :o :o Viszont még az se biztos, minden attól függ, hogy havazik-e aznap, vagy nem. ;)

Hozzászólás ideje:

Ja, azt nem is figyeltem, hogy hol lesz. Azt hittem az Arénában ;)

Hát akkor kolmilan se tud pezsgőzni. Mondjuk ő még fiatalkorú, ki se szolgálnák :o

Szerencsére nem megy Oldie se akkor, meginná az egész raktárkészletet :)

Hozzászólás ideje:

Én már mindkét oldalról fedhető és fedhetetlen is vagyok egyszerre :) Mindazonáltal simán mehetnék reklámarcnak egy májtranszplantációs figyelmeztető kisfilmbe ;)

Hozzászólás ideje:

Hó nem lesz, mert már ezer éve nem volt karácsony környékén (én legalábbis nem emlékszem havas karácsonyra már egy jó ideje) - de egyébként az előrejelzés ígéri?

Ami pedig az Avatart illeti, akármennyire is nem a kritikusok véleménye számít, de azért ennyire nem tévedhetnek. :o A kérdés már csak az, hogy mennyire lesz jó a film: nagyon-nagyon vagy csak egyes szempontokból. Én nagyon bizakodó vagyok, mert szeretnék megint egy olyan áll-leejtős filmet látni, mint az Ep3 volt elsőre. ;) Ez más műfaj, meg más rendező, meg nem ismert franchise, stb. - de akkor is...

Hasonló sokkoló élmény otthoni mozizáson ért nemrég egyébként. Most láttam először Spielberg Mesterséges értelemjét, valahogy kimaradt eddig, és teljesen lenyűgözött a történet, a zene, a minden... Valami ilyesmi hatásút látni moziban, pláne 3D-ben (remélve persze, hogy hányinger nélkül) olyan jó lenne. :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

Nálam eddig igazán áll-leejtős film a Watchmen és a District 9 volt. ;) Mondjuk ezek is visszafogott változatban, mert azért egy film nem okoz akkora élményt mint pl egy villanyszámla. Na azok az igazi áll-leejtős dolgok :)

Hozzászólás ideje:
Nálam eddig igazán áll-leejtős film a Watchmen és a District 9 volt. :) Mondjuk ezek is visszafogott változatban, mert azért egy film nem okoz akkora élményt mint pl egy villanyszámla. Na azok az igazi áll-leejtős dolgok :o
De azért járunk moziba, hogy ott legalább ne az ilyen dolgok miatt essen le az állunk. ;)
Hozzászólás ideje:
Nálam eddig igazán áll-leejtős film a Watchmen és a District 9 volt. ;) Mondjuk ezek is visszafogott változatban, mert azért egy film nem okoz akkora élményt mint pl egy villanyszámla. Na azok az igazi áll-leejtős dolgok :)

Első álleejtős egyértelműen EP4. Aztán jött pár, pl Aliens, Terminátor2, Jurassic park - imádtam - ID4 - szintén megnézős nekem mai napig.

Avatartól most nagyon várom - de lehet említettem itt már, vagy egyszer-kétszer, óránként, mindennaop - Jó kritikáknak örülök, különösen hogy Langot dícsérik, a karakterétől sokat várok! :o Má csak 9 nap, lassan 8. És végre talizunk! :o

Hozzászólás ideje:
Az Avatar itthon 16-os karikát kapott.

EZ meglepett, simán 12-esre számítottam..Mi alapján hatátoztak 16-os mellett, ki érti..

Amíg nincs kint a Filmiroda honlapján, számomra nem biztos semmi... ;) Lehet, hogy csak biztosra akartak menni a Palace-osok, ki tudja... Elég hülye döntés lenne a 16-os karika....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.