Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hó nem lesz, mert már ezer éve nem volt karácsony környékén (én legalábbis nem emlékszem havas karácsonyra már egy jó ideje) - de egyébként az előrejelzés ígéri?
80% az esély a fehér karácsonyra. Ezt jósolják. Persze az még vasárnaptól számítva pár nap. Bár itt már most esik...
Hozzászólás ideje:
Ami pedig az Avatart illeti, akármennyire is nem a kritikusok véleménye számít, de azért ennyire nem tévedhetnek. :) A kérdés már csak az, hogy mennyire lesz jó a film: nagyon-nagyon vagy csak egyes szempontokból. Én nagyon bizakodó vagyok, mert szeretnék megint egy olyan áll-leejtős filmet látni, mint az Ep3 volt elsőre. :o

Jaja, ennyire csak nem tévednek :o Főleg egy ilyen volumenű filmnél. Nekem is rég volt már, hogy a moziban leesett az állam, és rohantam volna vissza, hogy újra lássam a filmet ;)

Az Avatar itthon 16-os karikát kapott.

EZ meglepett, simán 12-esre számítottam..Mi alapján hatátoztak 16-os mellett, ki érti..

Szerintem a háborús téma ad alapot erre.

Hozzászólás ideje:
Jaja, de abból a 3-ból 2 60% fölötti, az pedig elvileg friss. :)

Jááá, pontosan! ;) Egyébként örülök, mint macsek a farkának ezeknek a híreknek! :o É lassan látom az alagút végét, már csak 8 nap! :o

Hozzászólás ideje:
Szerintem a háborús téma ad alapot erre.

A Star Wars ep3 (társaitól eltérően) mégis korhatár nélkül megtekinthető (a Filmiroda szerint, az ORTT már máshogy vélekedik...) és abban már a címében is háborús alap van ;) A többi rész meg II-es besorolású, azaz 12-es karikás. Teljesen értelmetlenek a besorolások, logika bennük: zéró.

Hozzászólás ideje:
Én nem tudok örülni annak, hogy másnak tetszik. :) Majd ha nekem is bejön akkor lesz oké.
, Ahh, én tudok. Persze a lényeg, hogy nekem is tessen, de az sem baj,. ha már másnak(is) tetszik! ;)

Pédául tessen neked is! :o

Hozzászólás ideje:
Az a kecskés film, amit ide belinkelt valaki lesz valaha magyar mozikban? Csak mert egyelőre Debrecenben nem játsszák...

Én valami január-februárt olvastam. Engem is érdekel! :D

Hozzászólás ideje:
Igen lesz. Kecskebűvölők a címe és Február 25-én jön a mozikba

Origósok írták egyszer ezt a dátumot, reméljük, nem csak a pesti mozik fogják adni, m én is nagyon kiv vok rá. Ewan :D

Hozzászólás ideje:
Remélem fog is. Egy biztos. Nem lila....akarom mondani kék köddel a szemem előtt fogok leülni a film elé. :D

Én néha úgy érzem magam. De ha megnézem, csak akkor fogom azt mondani, h 100%, ha annyi is. :D

Hozzászólás ideje:
80% az esély a fehér karácsonyra. Ezt jósolják. Persze az még vasárnaptól számítva pár nap. Bár itt már most esik...
Ez jó hír! De azért kolmilan kedvéért várhatna a hó hétvégéig. :D Nálunk pl. semmi nem esik...

Origósok írták egyszer ezt a dátumot, reméljük, nem csak a pesti mozik fogják adni, m én is nagyon kiv vok rá. Ewan :D
Ewan is jöhet, meg már a címe is jó a filmnek, szóval én biztos megnézem. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
A Star Wars ep3 (társaitól eltérően) mégis korhatár nélkül megtekinthető (a Filmiroda szerint, az ORTT már máshogy vélekedik...)

Tényleg, erről el is felejtkeztem :D

Igen lesz. Kecskebűvölők a címe és Február 25-én jön a mozikba

Olyan sokára? Hmm... akkor talán mégis lesz belőle mozis nézés. Vagyis hát lehetne egy héttel előbb is, akkor lenne a legjobb. Micsoda cím, de egész jó ferdítés :D

Ez jó hír! De azért kolmilan kedvéért várhatna a hó hétvégéig. :D Nálunk pl. semmi nem esik...

Ewan is jöhet, meg már a címe is jó a filmnek, szóval én biztos megnézem. :D

Itt sem esik. Azért legyen fehér karácsony, úgy az igazi :D

Jaja, a címe sem semmi, no meg a trailer is jó volt, a színészekről nem is beszélve, valahogyan mindenképpen megnézem én is :D Következő fórumtali keretében? :D

Hozzászólás ideje:

Becstelen Brigantik

Hű, nem is tudom, hogy most ocsároljam a filmet, vagy magasztaljam. Az apróságaiban zseniális. A monológok, beállítások, apró mozzanatok tökéletesen Tarantinosak. Node a forgatókönyv.....hát az kukába való. Én bevallom másra számítottam. Egy ritmusos kis hentelésre ahol annak rendje és módja szrint vontatottan felépítik a végkifejletet. De itt csak építkeztek, henteltek, építkeztek, henteltek, megint építkeztek, megint henteltek. Elégé pocsék ritmusban. Egyszerre volt unalmas az egész és bizonyos jeleneteiben lenyügöző. Számomra eddig a legrosszabb Tarantino film.

Az ezredes karaktere valóban zseniális volt :D És szerencsére senkiből se csináltak mártírt. :D

Szóval lehetett volna jobb is. Bőven. :D

Hozzászólás ideje:

A 8.3 -as kezdés elég gyenge, bőven nyolc alatt fog végezni a végén. Egyébként szerintem nem attól lesz jó egy film, hogy az imdb-n éppen 9 -es átlaga van. :D Amúgy a véleményekből jól leszűrhető, hogy az lesz amit vártunk. Káprázatos látvány, de a történet nem túl eredeti. Nálam ezen áll vagy bukik az egész. Remélem azért inkább áll majd...

Hozzászólás ideje:
A 8.3 -as kezdés elég gyenge, bőven nyolc alatt fog végezni a végén.

Jah...de ha lemegy 6.4-ig az még azt jelenti, simán jó a film, hisz az SW EP1 is annyin ál az imdbn :D

Hozzászólás ideje:
Jah...de ha lemegy 6.4-ig az még azt jelenti, simán jó a film, hisz az SW EP1 is annyin ál az imdbn :D
Nem számít hol áll, ha neked tetszik. A többi kit érdeekl? Persze jó nézegetni, mert hát az ember kedvence legyen elöl mindenben, de ez nem mindig van így. :D
Hozzászólás ideje:

Csak rá akartam világítani arra, hogy az ImDb-n a szavazást nem szabad komolyan venni. :D

Habár a Remény Rabjai című film meg is érdemli a komoly helyezést. 2. vagy 3. ? Tényleg egy nagyon jó alkotás.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.