Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. De az a jó, hogy kb ez az egyetlen. Rottentomatoes-on 94%-os a film.91% és 3 negatív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hó nem lesz, mert már ezer éve nem volt karácsony környékén (én legalábbis nem emlékszem havas karácsonyra már egy jó ideje) - de egyébként az előrejelzés ígéri?80% az esély a fehér karácsonyra. Ezt jósolják. Persze az még vasárnaptól számítva pár nap. Bár itt már most esik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. 91% és 3 negatív. Jaja, de abból a 3-ból 2 60% fölötti, az pedig elvileg friss. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ami pedig az Avatart illeti, akármennyire is nem a kritikusok véleménye számít, de azért ennyire nem tévedhetnek. A kérdés már csak az, hogy mennyire lesz jó a film: nagyon-nagyon vagy csak egyes szempontokból. Én nagyon bizakodó vagyok, mert szeretnék megint egy olyan áll-leejtős filmet látni, mint az Ep3 volt elsőre. Jaja, ennyire csak nem tévednek Főleg egy ilyen volumenű filmnél. Nekem is rég volt már, hogy a moziban leesett az állam, és rohantam volna vissza, hogy újra lássam a filmet Az Avatar itthon 16-os karikát kapott.EZ meglepett, simán 12-esre számítottam..Mi alapján hatátoztak 16-os mellett, ki érti.. Szerintem a háborús téma ad alapot erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jaja, de abból a 3-ból 2 60% fölötti, az pedig elvileg friss. Jááá, pontosan! Egyébként örülök, mint macsek a farkának ezeknek a híreknek! É lassan látom az alagút végét, már csak 8 nap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jááá, pontosan! Egyébként örülök, mint macsek a farkának ezeknek a híreknek! É lassan látom az alagút végét, már csak 8 nap! Én nem tudok örülni annak, hogy másnak tetszik. Majd ha nekem is bejön akkor lesz oké. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Szerintem a háborús téma ad alapot erre. A Star Wars ep3 (társaitól eltérően) mégis korhatár nélkül megtekinthető (a Filmiroda szerint, az ORTT már máshogy vélekedik...) és abban már a címében is háborús alap van A többi rész meg II-es besorolású, azaz 12-es karikás. Teljesen értelmetlenek a besorolások, logika bennük: zéró. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Valaki please fordítsa le ezt az őrültet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Én nem tudok örülni annak, hogy másnak tetszik. Majd ha nekem is bejön akkor lesz oké., Ahh, én tudok. Persze a lényeg, hogy nekem is tessen, de az sem baj,. ha már másnak(is) tetszik! Pédául tessen neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Az a kecskés film, amit ide belinkelt valaki lesz valaha magyar mozikban? Csak mert egyelőre Debrecenben nem játsszák... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) Igen lesz. Kecskebűvölők a címe és Február 25-én jön a mozikba Szerkesztve: 2009. December 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Az a kecskés film, amit ide belinkelt valaki lesz valaha magyar mozikban? Csak mert egyelőre Debrecenben nem játsszák... Én valami január-februárt olvastam. Engem is érdekel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) Igen lesz. Kecskebűvölők a címe és Február 25-én jön a mozikba :D Szerkesztve: 2009. December 12. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Igen lesz. Kecskebűvölők a címe és Február 25-én jön a mozikba Origósok írták egyszer ezt a dátumot, reméljük, nem csak a pesti mozik fogják adni, m én is nagyon kiv vok rá. Ewan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. , Ahh, én tudok. Persze a lényeg, hogy nekem is tessen, de az sem baj,. ha már másnak(is) tetszik! Pédául tessen neked is! Remélem fog is. Egy biztos. Nem lila....akarom mondani kék köddel a szemem előtt fogok leülni a film elé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Remélem fog is. Egy biztos. Nem lila....akarom mondani kék köddel a szemem előtt fogok leülni a film elé. Én néha úgy érzem magam. De ha megnézem, csak akkor fogom azt mondani, h 100%, ha annyi is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) 80% az esély a fehér karácsonyra. Ezt jósolják. Persze az még vasárnaptól számítva pár nap. Bár itt már most esik... Ez jó hír! De azért kolmilan kedvéért várhatna a hó hétvégéig. Nálunk pl. semmi nem esik... Origósok írták egyszer ezt a dátumot, reméljük, nem csak a pesti mozik fogják adni, m én is nagyon kiv vok rá. Ewan Ewan is jöhet, meg már a címe is jó a filmnek, szóval én biztos megnézem. Szerkesztve: 2009. December 12. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. A Star Wars ep3 (társaitól eltérően) mégis korhatár nélkül megtekinthető (a Filmiroda szerint, az ORTT már máshogy vélekedik...) Tényleg, erről el is felejtkeztem Igen lesz. Kecskebűvölők a címe és Február 25-én jön a mozikba Olyan sokára? Hmm... akkor talán mégis lesz belőle mozis nézés. Vagyis hát lehetne egy héttel előbb is, akkor lenne a legjobb. Micsoda cím, de egész jó ferdítés Ez jó hír! De azért kolmilan kedvéért várhatna a hó hétvégéig. Nálunk pl. semmi nem esik... Ewan is jöhet, meg már a címe is jó a filmnek, szóval én biztos megnézem. Itt sem esik. Azért legyen fehér karácsony, úgy az igazi Jaja, a címe sem semmi, no meg a trailer is jó volt, a színészekről nem is beszélve, valahogyan mindenképpen megnézem én is Következő fórumtali keretében? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Becstelen Brigantik Hű, nem is tudom, hogy most ocsároljam a filmet, vagy magasztaljam. Az apróságaiban zseniális. A monológok, beállítások, apró mozzanatok tökéletesen Tarantinosak. Node a forgatókönyv.....hát az kukába való. Én bevallom másra számítottam. Egy ritmusos kis hentelésre ahol annak rendje és módja szrint vontatottan felépítik a végkifejletet. De itt csak építkeztek, henteltek, építkeztek, henteltek, megint építkeztek, megint henteltek. Elégé pocsék ritmusban. Egyszerre volt unalmas az egész és bizonyos jeleneteiben lenyügöző. Számomra eddig a legrosszabb Tarantino film. Az ezredes karaktere valóban zseniális volt És szerencsére senkiből se csináltak mártírt. Szóval lehetett volna jobb is. Bőven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Imdb-n 8.3-on áll a film. És sajna a nők szépen lerontották az átlagot, ha a statisztikát nézzük http://www.imdb.com/title/tt0499549/ratings Férfiak: 8.6 Nők: 5.6 Grrr :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Bosszú az Új Holdért :D Ezek a nők már csak ilyenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Imdb-n 8.3-on áll a film.És sajna a nők szépen lerontották az átlagot, ha a statisztikát nézzük http://www.imdb.com/title/tt0499549/ratings Férfiak: 8.6 Nők: 5.6 Grrr :D És még meg sem nézték, úgy... Gondolom legalábbis. És ez bosszant leginkább benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) Az egyik negatív kritikát is egy szőke nő írta a jobloról... :D Ejnye... Szerkesztve: 2009. December 12. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. A 8.3 -as kezdés elég gyenge, bőven nyolc alatt fog végezni a végén. Egyébként szerintem nem attól lesz jó egy film, hogy az imdb-n éppen 9 -es átlaga van. Amúgy a véleményekből jól leszűrhető, hogy az lesz amit vártunk. Káprázatos látvány, de a történet nem túl eredeti. Nálam ezen áll vagy bukik az egész. Remélem azért inkább áll majd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. A 8.3 -as kezdés elég gyenge, bőven nyolc alatt fog végezni a végén. Jah...de ha lemegy 6.4-ig az még azt jelenti, simán jó a film, hisz az SW EP1 is annyin ál az imdbn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jah...de ha lemegy 6.4-ig az még azt jelenti, simán jó a film, hisz az SW EP1 is annyin ál az imdbn Nem számít hol áll, ha neked tetszik. A többi kit érdeekl? Persze jó nézegetni, mert hát az ember kedvence legyen elöl mindenben, de ez nem mindig van így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Csak rá akartam világítani arra, hogy az ImDb-n a szavazást nem szabad komolyan venni. Habár a Remény Rabjai című film meg is érdemli a komoly helyezést. 2. vagy 3. ? Tényleg egy nagyon jó alkotás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. A port szerint 8.5-ös, tehát ez az értékelés elég reális lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. A port szerint 8.5-ös, tehát ez az értékelés elég reális lehet 39 szerencsés ember már látta a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Láttad a kijött részleteket? Az egyik hozzászóló betette őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.