Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Nagyon durva azért, hogy hatodikáig full foglaltak az IMAX termek Még a Westendben lévő 3D-s termekben is elfogytak a műsorhétre a legjobb helyre szoló ülőhelyek. Én majd valamikor kilencedike után megyek megint a húgommal. Én mostanában szeretném megnézni még egyszer, így ott nézzük meg 3D-ben, ahová kapunk jegyet. Az IMAX lenne a legjobb, én elhiszem, de legalább meglátom, mi a különbség a Palace-mozik 3D-je és az IMAX között. Emlékeztek még az első Avatar concept artra? Így feelingesebb lett volna, vagy a filmes változat is okés? Én nem néztem a concept art-okat korábban, csak most, amit összehasonlításul beraktok, de szerintem is jobb lett a filmes, az élénkebb színeivel. Szerintem Eywa maga Pandora, az egész hold egy élőlény. Tetszik ez a gondolat. És erre a képre emlékeztek még? Miután megláttam, rögtön beugrott, hogy ezt láttuk először http://images.furry.com/sawyer/d/22355-1/avatar-Ney_Tiri.jpg Jobb lett a végleges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Tetszik ez a gondolat. Solaris 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Solaris 2. Nem baj, a jót nem szégyen másolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Nem baj, a jót nem szégyen másolni. Ezt azért durva lenne másolásnak hívni. Csupán emlékeztet rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Ezt azért durva lenne másolásnak hívni. Csupán emlékeztet rá. Igazad van, én is csak vicceltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Én mostanában szeretném megnézni még egyszer, így ott nézzük meg 3D-ben, ahová kapunk jegyet. Az IMAX lenne a legjobb, én elhiszem, de legalább meglátom, mi a különbség a Palace-mozik 3D-je és az IMAX között. Jobb lett a végleges. Családot szeretném majd elrángatni a filmre (inkább csak a húgit kéne rábeszélni, nincs oda a sci-fiért meg a fantasyért sem), de akkor már az IMAX-terembe. De ebből úgyis csak január lesz, akkor meg talán már kapunk oda jegyet Úgy látszik, ebben mindnyájan egyetértünk Egyébként ez a Pandora név olyan nem illő erre a holdra, tuti az emberek adták neki, és az ott lakók saját nyelvén a neve Eywa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Egyébként ez a Pandora név olyan nem illő erre a holdra, tuti az emberek adták neki, és az ott lakók saját nyelvén a neve Eywa. Több, mint valószínű, hogy az emberek adták neki, mivel nem hiszem, hogy a na'viknál is volt egy Pandora, aki szelencéket nyitogatott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hajsza a föld alatt... Nem sokat fűznék hozzá, nagyon jól sikerült film lett. Denzel Washington és John Travolta hozza a szokásos formáját. Érdemes megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Nagyon durva azért, hogy hatodikáig full foglaltak az IMAX termek Még a Westendben lévő 3D-s termekben is elfogytak a műsorhétre a legjobb helyre szoló ülőhelyek. Én majd valamikor kilencedike után megyek megint a húgommal. Íme annak a trükkje, hogy hogyan lehet 40+ hétig moziban tartani egy filmet. Ha jól számolom, Magyarországon egyetlen teremben lehet TELJESEN megnézni. Mire a teljes célközönség megnézi, az ugye idő Egy akárholmegnézem filmet azért ugyanannyi darab eladott jeggyel hamarabb le lehet vennni a műsorról. Egyébként már tervezem, hogy meg fogom nézni, ha olyanom lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Család agyal rajta, hogy megnézzék velem még egyszer az Avatart Mondjuk ez nem a következő két hétben lesz, mert akkor már az IMAXbe cipelném el őket, és oda egyelőre nem sok üres hely van, az is csak akkor, mikor munkanap van, és csak első két sorba. Megnéztem azért a saját szememmel, no de majd pár hét múlva hátha Csak én most mennék már vissza Krande, szerintem nézd meg, amikor tudod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. (szerkesztve) Én Oldie helyében szólnék orki hugijának is, tekintse meg ő is a filmet. Nyilazó, lovagló amazonok lehet bejönnek számára Szerkesztve: 2009. December 26. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Én Oldie helyében szólnék orki hugijának is, tekintse meg ő is a filmet. Nyilazó, lovagló amazonok lehet bejönnek számára Az tutti Aztán meg utána olvashatnám is a kisregényét amit belecsempész a turáni mondavilágba, sikeresen vegyítve a Csillagok Háborúja világával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Másnaposok... Háhááá... Nagyon ott van ez a film. Az elejétől a végéig. Nagy poén volt, amikor mondták, hogy... Spoiler: ...Hogy Alan olyan, mint egy háziállat. Csak egy valamire nem adott választ a film. Hogy került az a csirke a lakosztályukba? Rohadt jó film volt, sőt, még a stáblistába is belenéz az ember, hogy végignézze a fotókat. Néhány éve a Hancocknál volt úgy, hogy vége a filmnek, stáblista, mindenki felállt a moziban, aztán hirtelen bejött még egy rövidke kis jelenet, aztán mindenki visszaült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Szerintem a stáblista a legjobb az egész filmben Amúgy egész nézhető volt, de a fotók a legjobbak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. És erre a képre emlékeztek még? Miután megláttam, rögtön beugrott, hogy ezt láttuk először http://images.furry.com/sawyer/d/22355-1/avatar-Ney_Tiri.jpg Gondolom ezen a képen még Zuleika van. A filmes verzió jóval bejövősebb mint ez de a másik na'vi-tervezet jobban tetszik mint a végső változat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Gondolom ezen a képen még Zuleika van. A filmes verzió jóval bejövősebb mint ez de a másik na'vi-tervezet jobban tetszik mint a végső változat. Ez inkább az Outlanderbe lett volna jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ez inkább az Outlanderbe lett volna jó Ilyenek lehettek volna a Moorwen-ek ősi ellenségei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Januárban én is megnézem megint az Avatart moziban, amint tehetem. Ugyanis elsőre a 3D-s effektek meg a sohasem látott látványvilág miatt pl a csata részleteire nem is emlékszem. Meg úgy az egészet megint újra kell néznem, hogy tényleg az apróságokra is odafigyeljek. Meg persze ha kijön dvd-n, nekem eredetiben lesz meg Ugye nektek is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Most olvastam, hogy az ezredest alakító színész Stephen Lang magyar származású, ugyanis apja magyar. De hamarabb is leeshetett volna számomra, hiszen a Lang az magyar név... (Pl Lang Györgyi ugye) Szóval Quaritch barátunk egy tökös magyar katona Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. "Meg persze ha kijön dvd-n, nekem eredetiben lesz meg Ugye nektek is?" Nekem eredeti Blu-Ray-n! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Vagy Láng István Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. "Meg persze ha kijön dvd-n, nekem eredetiben lesz meg Ugye nektek is?" Nekem eredeti Blu-Ray-n! Nekem egyedi lesz Lehet, hogy nem borítós, de attól még egyedi Viccet félretéve, meglátjuk mennyire lesz baráti az ára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. A Predatorsban meg Bródy Adrián osztja majd a pofonokat meg a golyókat. Hiába na, a tökös harcosok szerepét a magyarokra írják Hollywoodban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Bródy Adrián? Csak nem ő is magyar? Ez (is) abszolút új infó. Az ezredest alakító színész magyar kötődéséről is jó tudni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Bródy Adrián? Csak nem ő is magyar? Ez (is) abszolút új infó. Az ezredest alakító színész magyar kötődéséről is jó tudni! Ő is magyar származású igen Az anyukája Pesten született. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. de a másik na'vi-tervezet jobban tetszik mint a végső változat. Nekem ez se olyan bejövős, a filmes az igazi. Meg persze ha kijön dvd-n, nekem eredetiben lesz meg Ugye nektek is? 99,99 %, hogy eredetiben lesz meg Azért nem 100, mert egy minimális esélyt adok annak, hogy valami nem látható ok miatt mégsem tudom megvenni Ő is magyar származású igen Az anyukája Pesten született. A család 56-ban menekült el Mo-ról, ha jól tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Jut eszembe, megnéztem én is a brigantikat, jó kis múvi volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. a filmes az igaziNézőpont kérdése. Teszem azt én a filmes Neytiribe sose bírnék belezúgni. Még akkor se ha olyan helyzetbe kerülnék mint Jake. Ezzel szemben emez bébit érzem hogy könnyebben el bírnám fogadni. De nincs mit tenni, a filmes van, azt kell szeretni. Vagy esetleg meg kell próbálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Nem tetszik mindenkinek ugyanaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Jake: Az Avatart bűn megvenni dvd-n.Minimum blue-ray-en.Az méltó hozzá. Természetesen az Avatar továbbra is forgott a fejemben, és boldog-boldogtalant próbáltam rávenni a családból, hogy nézze meg.Húgomék meg akarják nézni két ünnep között, bár az hogy nincs jegy januárig az érdekes lesz.Mindegy megoldjuk valahogy, nagyon vágyom újra látni.Bár lehet, hogy Oldie-ékhoz kéne csatlakoznom, hisz ott lesz a húga is. A Jake által bemásolt kritika nagyon tetszik, pontosan így gondolom én is.Olyan ez a film mintha az én gondolatvilágomat és értékrendemet filmesítették volna meg.Egy kis buddhizmust is érzek belőle(te is része vagy a nagy egésznek).Jake-et meg egyértelműen kiválasztotta Eyva, hogy mentse meg a nav'ikat.Az biztos, hogy ez a film az első 3-ban bent van nálam.A könyvet én is várom. Spoiler: Selfridge szerepe elég érdekes.Egy gátlástalan menedzser aki bármi áron teljesíti főnökei akaratát, de ugyanakkor, békés megoldásokra is hajlik, hisz adott Jake-nek egy órát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.