Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na akkor, Norm csak váll-lövést kapott, azaz az avatarja nem purcant ki. De elég nagy marhaság lett volna egy sérült avatarban maradni, bajlódni a fájdalommal. Ha az avatar tropára ment volna, akkor Spellman is meghalt volna ("A test nem létezhet tudat nélkül."). Nem is csoda, hogy "felébredt" és még úgy is eléggé fájlalta a karját. A film végén viszont avatar nélkül, a saját testében volt jelen, a fegyveres pólós egy másik tudós lehetett (100%, megnéztem).

De amúgy Cameron durván kinyírta a fél szereplőgárdát. :D

Nagyon helyes. Nem tudom, minek ezen problémázni. Az Alienben 7-ből 6 főszereplő felfordult, az Aliensben ketten úszták meg sértetlenül, az Alien3-ban még a legfőbb főszereplő is megmurdált, mégis képesek voltak folytatni. A T1-ben is meghalt a főszereplők kétharmada, mégis tudták folytatni (sőt, mindhárom főszereplő visszatért a T2-ben). A Star Wars ep3-ban sem úszták meg túlságosan a hősök, mégis van folytatása (igaz, kicsit korábban készült el :) ). Tovább is van, mondjam még? Azért mert kinyírták az itteni főbb mellékszereplőket, nyugodtan lehetnek a következőben helyettük még jobbak is.

De ki légyen a karizmatikus főgonosz aki mind a 3 részben jelen van?

Mondjuk az RDA? Tudtommal az Alien szériában is egy arctalan cég volt végig a gonosz (igaz, a negyedikben kicserélték arctalan hadseregre), akinek csak csatlósai voltak (Ash, Burke, Michael Bishop). Szauronról sem mondhatjuk el, hogy karizmatikus főgonosz lenne (ennyit a Gyűrűk Ura hasonlatról), már csak azért sem, mert az alapműben a szem nem világít ott fenn a torony tetején mindenki szeme láttára. Csak Frodó látja, ő is csak lelki szemeivel. De a Terminator szériáról sem mondhatjuk el, hogy Skynet olyan marha karizmatikus vagy sokat mutogatott főgonosz lenne... Emlékeim szerint a TS-ig nem is volt arca. Tovább is van, mondjam még?

Hozzászólás ideje:
Fene, kétszer láttam, de igazából nekem is úgy rémlik, h Norm emberi testben van ott, nem Naviban. Mármint a végén. Tényleg meg kell nézni mégegyszer.
Én is azt mondom hogy avatar testben virít ottan. Puskával feszít a piros pólójában és a barnás nadrágjában.
Hozzászólás ideje:
Egyszer meg lehet nézni, de nekem csalódás volt.

Akikkel eddig beszéltem mindenki ezt mondta. Szal meg se nézem...pedig depp és Bale...hát majd legközelebb. :D

Hozzászólás ideje:

Náluk már elvárható lenne, hogy kantoni szinkronnal és mandarin felirattal már javában a DVD-t stiröljék odahaza :D Nem is értem ezt a kilométeres sorbanállást. :D

Hozzászólás ideje:
Nagy az Isten állatkertje. Konzervativok magyarázák az Avatart. ( Amerikában!)

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/...uz_az_avatarra/

Nálunk miért van éppen fordítva a hozzáállás, mégha nem is az Avatarral szemben? Rögtön nem itt tartanánk.

Erről beszélt ma kolléga.Rettenetes ostobaság az egész amit írnak.És ezek komoly lapokban írhatnak.Röhej.

Hozzászólás ideje:
Most őszintén...Gondolta volna bárki is közületek, hogy ez fog történni az Avatarral, mikor megjelent az első teaser trailer róla augusztusban?
James Cameront csak egy valaki érheti utol: James Cameron :D

Azért nem semmi, hogy a világ két legsikeresebb filmje egy ember nevéhez fűződik. Számomra pedig külön öröm, hogy a második sci-fi (nagy öröm lenne, ha az első lenne, de azért erre én nem számítok).

Hozzászólás ideje:
Most őszintén...Gondolta volna bárki is közületek, hogy ez fog történni az Avatarral, mikor megjelent az első teaser trailer róla augusztusban?

http://origo.hu/filmklub/20100107-az-avata...ebb-filmje.html

Hogy ennyire sikeres lesz a kritikák alapján azt nem. Az érdeklődés és az azzal összefüggő bevételi adatok alapján valahová az első tízbe vártam, de akkor még csak azért mert a hype piszok nagy volt Cameron körül és az ő nevére jópáran ugorni fognak.
Hozzászólás ideje:

http://origo.hu/filmklub/20100107-az-avata...ebb-filmje.html

Én a milliárdot megadtam neki látatlanban, de ez már olyan...hab a tortán! :D Jó lenne az a cseresznye a tetejére! :D

Hozzászólás ideje:
Nagy benne a potenciál! Érzékeny téma, ha jól kezelik, akkor simán kasszasiker. Egy Iwo Jima fajta filmet, elég akcióval és drámával megnézném!

Egyetértek!

Szerkesztve: - Tenel Ka

Hozzászólás ideje:

A 2007-ben írt Avatar szkript

A dialógusok egy az egyben visszaköszönnek, amik a trailerben is mentek, szóval ez a mozis verzió :D

Wow a földi jelenetek jók nagyon az elején.éééés :D

Spoiler:

A végén írja Cameron, hogy Neytiri terhes!!! Na jöhetnek a kis lurkók a második részben!

Hozzászólás ideje:
A 2007-ben írt Avatar szkript

A dialógusok egy az egyben visszaköszönnek, amik a trailerben is mentek, szóval ez a mozis verzió :D

Wow a földi jelenetek jók nagyon az elején.éééés :D

A végén írja Cameron, hogy Neytiri terhes!!! Na jöhetnek a kis lurkók a második részben!

És a végén beszél Tsu'Tey-el. Akkor az a kép, amit kivágtak, mégis az volt, amire tippeltem.

Köszike! (a linket)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
James Cameront csak egy valaki érheti utol: James Cameron :D

No, azért nem bánnám, ha Lucas egyszercsak utolérné..... apropó, ha a SW teljes mozibevételét számoljuk (1977-től ) akkor az nem tudná behozni? Túl szép lenne, tudom....

amúgy szerintetek nagy az IMAX és a normál 3D közt az eltérés? Mert itt csak 3D van, de lehet, hogy elcsábulok rá.....

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
amúgy szerintetek nagy az IMAX és a normál 3D közt az eltérés? Mert itt csak 3D van, de lehet, hogy elcsábulok rá.....

Nyugodtan nézd meg a helyi 3D-s moziban, teljesen jó úgy is a filmélmény :D :D

Hozzászólás ideje:
Náluk már elvárható lenne, hogy kantoni szinkronnal és mandarin felirattal már javában a DVD-t stiröljék odahaza :D Nem is értem ezt a kilométeres sorbanállást. :P
Szerintem otthon nincs IMAX mozijuk a sufniban. :D

No, azért nem bánnám, ha Lucas egyszercsak utolérné..... apropó, ha a SW teljes mozibevételét számoljuk (1977-től ) akkor az nem tudná behozni? Túl szép lenne, tudom....
szerintem érdemesebb feltenni úgy a kérdést, hogy mit hozott az SW frenchise 1977 -től Lucasnak. Én olyan 5-6 milliárdra tippelnék. :P
Hozzászólás ideje:
A Titanic-nak dvd-eladásokkal volt 1,8 milliárd a bevétele, vagy csak a mozikban szerzett ennyit?

Csak moziban hozott annyit. DVD-n még rápakolt 1,2 milliárdot, illetve a TV-s jogok is hoztak a konyhára 55 misit.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.