Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 23. Biztos elkerülte a figyelmemet, hogy adják, pedig minket is érdekelne. Szeretjük. Ma volt a premier előtti vetítése. Csütörtöktől (28-tól) fogják rendesen adni. Amúgy még holnap lesz fél 11-kor a mozikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A keresztes lovagos film elő előzetese, szóval ez még nem teaser, csak a 2. hét után felvett anyag összevágása. Se effektek se semmi, de így is marha jó. Purefoy egy állat! http://filmbuzi.hu/archives/2010/01/24/az-...o-elo-elozetes/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ma volt a premier előtti vetítése. Csütörtöktől (28-tól) fogják rendesen adni. Amúgy még holnap lesz fél 11-kor a mozikban. Köszi a választ, de ma biztos nem tudjuk megnézni. Viszont sort fogok keríteni rá valamelyik hétvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Végre megvan normális DTS-el a 2012 Ilyenbe hivatalosan tutti nem fog kijönni a film. Más. Megnéztem a Végső állomás 4-et. Csak az nézze meg aki nem látta az első hármat. Az még talán élvezni is fogja. De amúgy ugyanaz mint a harmadik rész. Jobban lekopintja mint az első kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Végre megvan normális DTS-el a 2012 Ilyenbe hivatalosan tutti nem fog kijönni a film.Pedig kijön, Br -en. 2012 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Pedig kijön, Br -en. 2012 DVD-re értettem És ezen Magyar DTS van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. DVD-re értettem Azt nem írtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ezt most olvastam. Valszeg nem megerősített, tehát egyenlőre csak "pánikkeltés"! SOS, SOS, Elsúlyedt a titanik! Worldwide: $1,836,143,000 (ha hamis a hír, elnézést, és hajlamos vagyok ilyesminek előre örülni! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. SOS, SOS, Elsúlyedt a titanik! A Titanic még hat milkával előtte jár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ennek baromira örülök.A második kedvenc filmem világelső.Már csak Amerikában kéne megszivatni.Az biztos, hogy ezek után Cameront Hollywoodban istenként fogják tisztelni és bármirte kap pénzt és támogatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. A Titanic még hat milkával előtte jár. Csak 6 milka? Akkor kicsit, icipicit hamar örültem. Jöhet a 2 milliárd! De most látom, hogy hogy írtam a Titanicot! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ennek baromira örülök.A második kedvenc filmem világelső.Már csak Amerikában kéne megszivatni.Az biztos, hogy ezek után Cameront Hollywoodban istenként fogják tisztelni és bármirte kap pénzt és támogatást. Én is nagyon örülök. Az előzetesek alapján nagyon bíztam, szorítottam neki, miután megnéztem, utána még jobban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Majd akkor írok véleményt ha már ténylegesen első lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Szép volt Cameron! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Az biztos, hogy ezek után Cameront Hollywoodban istenként fogják tisztelni és bármirte kap pénzt és támogatást. Aha, de azért ne feledjük, hogy innét szép hasra esni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Majd akkor írok véleményt ha már ténylegesen első lett. Ortis megnyugtatott, hogy az Avatarnak elkeresztelt jéghegy "halálos" sebet ütött a Titanicon, egy-két nap és süllyed! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Aha, de azért ne feledjük, hogy innét szép hasra esni. Hát, gondolom nem lesz még egy Pirannya2! ÉS bízzunk benne, hogy olyan, mint a jó bor: Minnél idősebb, annál jobb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Eddig fel se tűnt hogy Jake milyen régóta nem írt Avataros hírt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Majd akkor írok véleményt ha már ténylegesen első lett. Ezek után ez már nem kérdéses, inkább a mikor Aha, de azért ne feledjük, hogy innét szép hasra esni. Igaz Jake már egy ideje nem nagyon írt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Ezek után ez már nem kérdéses, inkább a mikor Figyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Aha, de azért ne feledjük, hogy innét szép hasra esni. Ne légy már ennyire negatív. Innen szerintem lehetetlen lebukni, főleg, hogy ismerjük a munkásságát.Ahhoz Boll-szintü munkákat kéne csinálnia.Azért az sem semmi, hogy egy korábbi kamionsoför csinálta ezt meg maga mögé utasítva mondjuk Spielberg-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. .Azért az sem semmi, hogy egy korábbi kamionsoför csinálta ezt meg maga mögé utasítva mondjuk Spielberg-et. Spielberg meg egy kamionos filmmel robbant be a köztudatba. Ha legendás rendező szeretnél lenni, a kamionokhoz közöd legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Spielberg meg egy kamionos filmmel robbant be a köztudatba. Ha legendás rendező szeretnél lenni, a kamionokhoz közöd legyen És ott van ugye Gumikacsa is. Kris Kristofferson Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 24. És ott van ugye Gumikacsa is. Kris Kristofferson Vazzeg ez kész. Gumikacsa a gyermekkorom kedvenc filmje volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Vazzeg ez kész. Gumikacsa a gyermekkorom kedvenc filmje volt. Jaja, de szeretem én is! Medve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Nekem ilyen nem is rémlik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Gumikacsa: http://hu.wikipedia.org/wiki/Konvoj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Már épp akartam is írni, hogy Gumikacsa nem a film címe, hanem a főszereplő. Konvoj volt a film, ahogy Phobos meg is adta a koordinátákat már. Nekem a történet már nem rémlik, csak hogy nagyon vicces volt, és a főcímzene, amit szerintem mindenki ismer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Rég láttam már én is a filmet. De ha eccer már szóba kerültek ugye a kamionok.. Amúgy ajánlom a kamionok kedvelőinek a Coolon futó Jéglovagok című doksisorozatot. "A sorozat segítségével bepillantást nyerhetünk a világ egyik legveszélyesebb foglalkozását űző emberek mindennapjaiba. A messzi északon, Kanadában, óriás kamionok és vakmerő sofőrjeik róják a kilométereket, dacolva a végtelen hómezőkkel, a jeges utakkal. Ezek a bátor, mindenre elszánt emberek hihetetlen kalandokba keverednek, hogy akár életük kockáztatásával is, de eljuttassák szállítmányukat a megadott helyre." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 25. Már épp akartam is írni, hogy Gumikacsa nem a film címe, hanem a főszereplő. Konvoj volt a film, ahogy Phobos meg is adta a koordinátákat már. Nem láttam a filmet, a címét ismerem, de a mondatom eleje megmagyarázza, miért nem tudtam, hogy mi fán terem a szó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.