kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Kíváncsi leszek a kritikákra. Elvileg az Avatar mellett ez a másik legjobb IMAX movie Van már egy pár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. jaramura jókat írt, azt eddig is tudtam, hogy nem egy Carroll szint a látványra voltam legjobban kíváncsi és azt írta, hogy olyan, mint az Avataré, tehát ennek lehet örülni A történet itt meg olyan amilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Gyerekkorom egyik legnagyobb játéka most filmen is. Mondjuk a marketingesei nem rosszak. A film a játékok alapján készült, de a film alapján lesz majd egy játék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Most ahogy utána néztem rájöttem, hogy ez nem a Carroll-történet, hanem annak a folytatása Én is csodálkoztam a trailer láttan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Lehet külföldről rendelni Kellene rá magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Kellene rá magyar felirat. A TCW-n sincs, amit külföldről rendeltél. Vagy ott nem fontos annyira? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Kellene rá magyar felirat. Néha egy szinkron sem árt. Meg kellene rá pénz is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Remélem a WoW is ilyen ütős lesz, mint a Perzsia Hercege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. A TCW-n sincs, amit külföldről rendeltél. Vagy ott nem fontos annyira?Azt tudom kívülről. De ezekhez nem ártana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Kellene rá magyar felirat. Azt mondják, idén megjelenik a Blade Runner... Remélem, igaz a hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Azt mondják, idén megjelenik a Blade Runner... Remélem, igaz a hír.Én is nagyon-nagyon remélem! Személyes kedvencünk ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Én is nagyon-nagyon remélem! Személyes kedvencünk ugye? Hehe, igen. Remélem, az ötlemezes jelenik meg. Év végére talán már lesz Blu-ray-lejátszóm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Hehe, igen. Remélem, az ötlemezes jelenik meg. Év végére talán már lesz Blu-ray-lejátszóm...Én is arra vágynék. A régi DVD bántóan fapados. A VHS szintű képminőségről meg ne is beszéljünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. jaramura jókat írt, azt eddig is tudtam, hogy nem egy Carroll szint a látványra voltam legjobban kíváncsi és azt írta, hogy olyan, mint az Avataré, tehát ennek lehet örülni A történet itt meg olyan amilyen Hol írt róla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Április végén jön az Apollo 13 is BR -en. Alap film, nagyon örülök neki! Nagyon jó film volt, bár én BR-en nem fogom megvenni. Most ahogy utána néztem rájöttem, hogy ez nem a Carroll-történet, hanem annak a folytatása Láttam már háromszor az előzetest moziban, és ez nekem is leesett, mert bár nem vagyok oda ezért a meséért, de ismerem. Érdekes, hogy ezt a világot a gyerekeim sem bírják, így egy olvasás mindegyiküknél elég is volt belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Nagyon jó film volt, bár én BR-en nem fogom megvenni. Minek vennéd meg BR -en? Eladom neked az én két lemezes DVD kiadásomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Minek vennéd meg BR -en? Eladom neked az én két lemezes DVD kiadásomat. Micsoda üzletember lettél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 3. Hol írt róla?A hozzászólásokban ott van: "nem igazán jobb. de nem is rosszabb, viszont a szemüveg kényelmetlenebb." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. A fiús lány hogy noszogatózik már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Ez még nagyon a film eleje lesz. Sokka jó arc lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Meg kellene rá pénz is... Legfőképp az Érdekes, hogy ezt a világot a gyerekeim sem bírják, így egy olvasás mindegyiküknél elég is volt belőle. Ezen valahogy nem is csodálkozom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Animációs sorozat készülhet az év végén mozikba kerülő Tron: Legacy alapján, amely hidat jelentene az új film és második része között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Neeson papa nagyon begerjedt Riccire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Neeson papa nagyon begerjedt Riccire Nem egy mélyen szántó film lehet, de Ricci miatt nézős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Nekem inkább Neeson miatt érdekesebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mi az a Tron? Már hallottam erről a filmről, miről szól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Rozsomák 2 "A Wolverine mozifilm után bejelentették a folytatást, az is kiderült, hogy az adamantiummal bevont csontozatú mutáns Japánban fog kalandozni, szamurájokkal, nindzsákkal fog meggyűlni a baja és még szerelmes is lesz.már eredetileg is ezt a sztorit akarták az első részbe, de a stúdió fejese mindenáron egy eredettörténetet akart . A THR ma arról számolt be, hogy Christopher McQuarrie (Valkűr) leadta a forgatókönyvet, a tervek szerint jövő év januárjában indul a forgatás és 2012 nyarán kerül bemutatásra a film. Lauren Shuler Donnner korábban ezt mondta a filmről: A történet Wolverine és egy japán bandavezér lányának a kapcsolatára fog fókuszálni, illetve azt is láthatjuk, hogy mik történnek a főhőssel ebben az országban." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Állítólag jövő héten jönne a Predators első trailere. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Állítólag jövő héten jönne a Predators első trailere.Jöhetne már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Mi az a Tron? Már hallottam erről a filmről, miről szól? DVD tartalom: ?Flynn fiatal számítógép-zseni, aki játékprogramok fejlesztésével foglalkozik. Balszerencséjére egy komputer-kalóz célpontjává válik, aki egy új lézeres letapogató berendezés segítségével adathalmazzá változtatja Flynn-t, és digitális ?lényként? újrateremti a számítógép 3-dimenziós, grafikus világában. A villámgyors, és halálos játékok szemkápráztatóan színes világában Flynn segítségére siet Tron, egy digitális ?katona?, aki hátborzongatóan izgalmas kalandokon és veszélyeken keresztül igyekszik eljuttatni Flynn-t a központi processzorhoz, ahol a programozó talán kiiktathatja az életére törő gépeket és lényeket irányító szoftvert! A '80-as évek Mátrixaként emlegetett sci-fi korának legfejlettebb technikájával készült, és nagyszerű történetének köszönhetően az évtizedek alatt sem vesztett semmit élvezeti értékéből. A TRON még most, 20 évvel bemutatója után is masszív rajongótáborral rendelkezik!? Érdemes megnézni, nekem bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.