Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

jaramura jókat írt, azt eddig is tudtam, hogy nem egy Carroll szint :)

a látványra voltam legjobban kíváncsi és azt írta, hogy olyan, mint az Avataré, tehát ennek lehet örülni :) A történet itt meg olyan amilyen :)

Hozzászólás ideje:

Gyerekkorom egyik legnagyobb játéka most filmen is. :)

Mondjuk a marketingesei nem rosszak. A film a játékok alapján készült, de a film alapján lesz majd egy játék :)

Hozzászólás ideje:
:)

Most ahogy utána néztem rájöttem, hogy ez nem a Carroll-történet, hanem annak a folytatása :)

Én is csodálkoztam a trailer láttan. :)

Hozzászólás ideje:
Én is nagyon-nagyon remélem! Személyes kedvencünk ugye? :)

Hehe, igen. Remélem, az ötlemezes jelenik meg. Év végére talán már lesz Blu-ray-lejátszóm...

Hozzászólás ideje:
Április végén jön az Apollo 13 is BR -en. Alap film, nagyon örülök neki! :):):)
Nagyon jó film volt, bár én BR-en nem fogom megvenni. :)

:)

Most ahogy utána néztem rájöttem, hogy ez nem a Carroll-történet, hanem annak a folytatása :)

Láttam már háromszor az előzetest moziban, és ez nekem is leesett, mert bár nem vagyok oda ezért a meséért, de ismerem.

Érdekes, hogy ezt a világot a gyerekeim sem bírják, így egy olvasás mindegyiküknél elég is volt belőle. :D

Hozzászólás ideje:
Minek vennéd meg BR -en? :) Eladom neked az én két lemezes DVD kiadásomat. :)
Micsoda üzletember lettél. :)
Hozzászólás ideje:
Meg kellene rá pénz is... :)

Legfőképp az :)

Érdekes, hogy ezt a világot a gyerekeim sem bírják, így egy olvasás mindegyiküknél elég is volt belőle. :)

Ezen valahogy nem is csodálkozom :)

Hozzászólás ideje:

Animációs sorozat készülhet az év végén mozikba kerülő Tron: Legacy alapján, amely hidat jelentene az új film és második része között.

Hozzászólás ideje:

Rozsomák 2

"A Wolverine mozifilm után bejelentették a folytatást, az is kiderült, hogy az adamantiummal bevont csontozatú mutáns Japánban fog kalandozni, szamurájokkal, nindzsákkal fog meggyűlni a baja és még szerelmes is lesz.már eredetileg is ezt a sztorit akarták az első részbe, de a stúdió fejese mindenáron egy eredettörténetet akart . A THR ma arról számolt be, hogy Christopher McQuarrie (Valkűr) leadta a forgatókönyvet, a tervek szerint jövő év januárjában indul a forgatás és 2012 nyarán kerül bemutatásra a film.

Lauren Shuler Donnner korábban ezt mondta a filmről: A történet Wolverine és egy japán bandavezér lányának a kapcsolatára fog fókuszálni, illetve azt is láthatjuk, hogy mik történnek a főhőssel ebben az országban."

Hozzászólás ideje:
Mi az a Tron? Már hallottam erről a filmről, miről szól?

DVD tartalom: ?Flynn fiatal számítógép-zseni, aki játékprogramok fejlesztésével foglalkozik. Balszerencséjére egy komputer-kalóz célpontjává válik, aki egy új lézeres letapogató berendezés segítségével adathalmazzá változtatja Flynn-t, és digitális ?lényként? újrateremti a számítógép 3-dimenziós, grafikus világában.

A villámgyors, és halálos játékok szemkápráztatóan színes világában Flynn segítségére siet Tron, egy digitális ?katona?, aki hátborzongatóan izgalmas kalandokon és veszélyeken keresztül igyekszik eljuttatni Flynn-t a központi processzorhoz, ahol a programozó talán kiiktathatja az életére törő gépeket és lényeket irányító szoftvert!

A '80-as évek Mátrixaként emlegetett sci-fi korának legfejlettebb technikájával készült, és nagyszerű történetének köszönhetően az évtizedek alatt sem vesztett semmit élvezeti értékéből. A TRON még most, 20 évvel bemutatója után is masszív rajongótáborral rendelkezik!?

Érdemes megnézni, nekem bejött. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.