Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Berendelve az Apollo13 BD-n. Csak két ezerrel drágább mint volt a DVD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. (szerkesztve) Nekem is bejön a Tron 2 trailer! De a Vasember is isteni lesz úgy nézem 100x jobb mint az első. Elég csak az eyecandyt nézni. Amúgy meg Odynak és aki kíváncsi az Airbender filmre, itt van egy nagggyon jól összevágott kis bemutató a rajzfilmből. Semmi spoiler nincs benne szóval...tessék nézni. CSak hogy mégis lássátok mire lehet számítani a filmben... :) Szerkesztve: 2010. Március 9. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. A másik Avatar: Lehet, hogy volt már... Ui.:Az egész Channel állat: http://www.youtube.com/show/hishe (A LotR-s a legjobb szerintem ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Kaptár-Bioterror Noh, ez egy kellemes kis meglepetés animemozi volt Bevallom rosszabbra számítottam, de még ha itt-ott ki is lógott a lólább az animáció alól, jó kis itgalmas sztorit kanyarítottak a mozifilmek eme mellékterméke köré Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Április fenemód mozis hónap lesz. Vasember, Titánok harca... Inkább a májusra gyúrok, áprilisból max. a Vasember, de azt is meg lehet nézni később. Jöhet vissza a régi jó szokás, egy nap alatt 2-3 film együtt, mert úgy gazdaságosabb Berendelve az Apollo13 BD-n. Csak két ezerrel drágább mint volt a DVD. Az nem is vészes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Inkább a májusra gyúrok, áprilisból max. a Vasember, de azt is meg lehet nézni később. Jöhet vissza a régi jó szokás, egy nap alatt 2-3 film együtt, mert úgy gazdaságosabb Az nem is vészes. Főleg, hogy el tudom adni a régi dupla lemezt 3000 ezerért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Főleg, hogy el tudom adni a régi dupla lemezt 3000 ezerért. Na igen, így aztán pláne jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. De egy agyament baromság ez a Zombieland. Mondjuk a két csaj idegesített én simán agyonlöttem volna őket az első tettük után.A dumák viszont hatalmasak voltak.."Még nem ütöttem meg gyereket." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Gondoltam belenézek a Becstelen Brygantikba, de nem tudtam abbahagyni. Ezt a filmet már csak a színészi alakítások miatt is érdemes megnézni! Szívem szerint minden szereplőnek oscart adtam volna. Zseniális film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. De egy agyament baromság ez a Zombieland. Mondjuk a két csaj idegesített én simán agyonlöttem volna őket az első tettük után.A dumák viszont hatalmasak voltak.."Még nem ütöttem meg gyereket." Mekkora lett volna ha Tennesee mégiscsak ott és akkor meghúzza a ravaszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Mekkora lett volna ha Tennesee mégiscsak ott és akkor meghúzza a ravaszt. Hát igen, nem volt egy észkombájn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Hát igen, nem volt egy észkombájn. Nagyon súlyos volt végig. Mondjuk elmeállapotban annyira nem ütött el a 2012-ben adott szerepétől De az a Bill Murrays dolog... Kéééssssz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Nagyon súlyos volt végig. Mondjuk elmeállapotban annyira nem ütött el a 2012-ben adott szerepétől De az a Bill Murrays dolog... Kéééssssz Az volt a legnagyobb poén az egész filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. (szerkesztve) Főleg, hogy el tudom adni a régi dupla lemezt 3000 ezerért. Én vagyok a szerencsés, aki ilyen jó áron hozzájut egy remek filmhez. Szerkesztve: 2010. Március 9. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Én vagyok a szerencsés, aki ilyen jó áron hozzájut egy remek filmhez. Akkor most ne említsem meg a Media Marktos 959-Ft-os árat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Akkor most ne említsem meg a Media Marktos 959-Ft-os árat? 2DVD -s extra lemez? Már xpress -en sincs. Ne kamuzz mert leütlek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Akkor most ne említsem meg a Media Marktos 959-Ft-os árat? Az biztos nem olyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. 2DVD -s extra lemez? Már xpress -en sincs. Ne kamuzz mert leütlek.Olyan de olyan erőszakos vagy Nyugi Pildi, szó sincs 959-ft-ról. Ajándékba adják a pékárúknál :D Vicc vóóót, nyugi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Az biztos nem olyan. Hát nem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Nyugi Pildi, szó sincs 959-ft-ról.Ajándékba adják a pékárúknál :D A helyzet az, hogy valami érthetetlen okból remek kedvem van, pedig ma hülyére dolgoztam magam, és ez vár a hét további részében is. Úgyhogy írhatsz még bátran efféle vicceket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. A helyzet az, hogy valami érthetetlen okból remek kedvem van, pedig ma hülyére dolgoztam magam, és ez vár a hét további részében is. Úgyhogy írhatsz még bátran efféle vicceket. Érdekes, ezt már máshol is olvastam. Meg kell egész egyszerűen barátkoznom ama gondolattal, hogy a vicceimnek "gyógyító" hatásai vannak. Csak ilyenkor ne repedne meg az a r*hadt plafon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Inkább ide tettem mint a kedves dolgokhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Meg kell egész egyszerűen barátkoznom ama gondolattal, hogy a vicceimnek "gyógyító" hatásai vannak. Engem momentán a sírba tesznek, de ne is törődj vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 9. Nagyon súlyos volt végig. Mondjuk elmeállapotban annyira nem ütött el a 2012-ben adott szerepétől De az a Bill Murrays dolog... Kéééssssz Hát azon hasaltam.Megnéztem azt a jelenetet vagy 3-szor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Engem momentán a sírba tesznek, de ne is törődj vele. Sajnos engem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Inkább ide tettem mint a kedves dolgokhoz. "And i thought my jokes were bad" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Engem momentán a sírba tesznek, de ne is törődj vele. Deeee. Örülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Repo Man red band tréler Na ez is elmebeteg lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Repo Man red band trélerNa ez is elmebeteg lesz. Jó lesz ez, bár a korábbi előzetesek jobban bejöttek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Nálam az előzőek kimaradtak de már ebből meg tudtam állapítani hogy nem izgat különösebben eme film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.