Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Ez mintha mind ugyanaz lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Badass Megatront akarok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 19. Ez mintha mind ugyanaz lenne...Szerkesztve, mert ugyanaz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Légió Mint nagy Supernatural kedvelő valamint vallásos emberke nagy várakozással ültem le elé. Hát nem kellett volna. Nagyon gagyi lett, csak a kiscsajt tudom felhozni belőle, hogy miatta érdemes megnézni, de talán őmiatta sem. Nem ajánlom senkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Szerkesztve, mert ugyanaz volt. Bocs, elszúrtam Ody, kösz, hogy javítottad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. A Warner bejelentette a Batman 3 dátumát: 2012. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 20. Rockhajó Kezdem azzal, hogy Bill Nighy nagy kedvencem, miatta néztem meg. Hát... nem igazán tetszett a film, volt egy-két jó poén benne, de nem az a Igazából Szerelem féle jó film, hanem egy átlagos film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. TF 3 vázlatok. Ezek a filmhez kiadandó számítógépes játék vázlatai elvileg, bár lehet, hogy a filmhez is felhasználják őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Egyébként a lentiekhez annyit, hogy jók az Alien-sztorik (kivéve, ami nem), csak ne kéne nézni a lényeket a filmekben Mi bajod van velük? Gyönyörű, íves fej, szabályos fogak, elegáns fekete kivitel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Mi bajod van velük? Gyönyörű, íves fej, szabályos fogak, elegáns fekete kivitel. Ez így remekül hangzik, csak ne érezném úgy a sötétben a lakásban, hogy rám ugrik egy az ajtó mögül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ez így remekül hangzik, csak ne érezném úgy a sötétben a lakásban, hogy rám ugrik egy az ajtó mögül Na ettől biztos nem kell tartanod. Ha ugrik, akkor a plafonról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ezek a filmhez kiadandó számítógépes játék vázlatai elvileg, bár lehet, hogy a filmhez is felhasználják őket Én úgy tudom egész biztosan felhasználják őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ninja Assassin Rég láttam már ilyen jó kis kaszabolós filmet. Minimum ezer liter művér, félszáz "statiszta" ötezer darabban. Még több ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Na ettől biztos nem kell tartanod. Ha ugrik, akkor a plafonról De ha én egyszer nem oda látom őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. De ha én egyszer nem oda látom őket Ezért fogsz nagyon megijedni, mikor a nyakadba ugrik egy. Sose onnan támadnak, ahová odalátod őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ezért fogsz nagyon megijedni, mikor a nyakadba ugrik egy. Sose onnan támadnak, ahová odalátod őket Okosak, és nagyon aranyosak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 21. Ezért fogsz nagyon megijedni, mikor a nyakadba ugrik egy. Sose onnan támadnak, ahová odalátod őket Jó' van na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Tegnap megnéztem az Alicet és nagyon jó volt, csak egy bajom volt vele, hogy néhol nagyon kapkodtak. Nem ártott volna egy 20 perccel megtoldani a filmet, és akkor nem éreztem volna ezt. De hát a látvány csodálatos volt, és a hangulata is a megszokott TB stíl. És bár nem lesz a kedvencem a TB filmek közül, ez egy 7,5/10et megér nekem simán. De majd még újra kell néznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 22. "D.J. Caruso lemondott a Jack the Giant Killer rendezéséről, helyére pedig Bryan Singer lépett, majd úgy volt, hogy az X-Men: First Classt is ő fogja levezényelni. A gond csupán az, hogy a két film munkálatai fednék egymást és a Fox stúdió nem szándékozik megvárni, míg Singer végez az óriásos filmjével, ezért a mutánsprodukció élére másik direktort keresnek. A HitFix úgy tudja, hogy a stúdió listáján mindössze három szóba jöhető rendező szerepel, azt ugyan nem tudni, hogy kikről van szó, csak annyi ismeretes, hogy mindhárom járatos a képregényfilmek világában és a rajongóknak is meg voltak elégedve korábbi alkotásukkal. A Jack the Giant Killer fantasyban az emberek és az óriások viszonylag békében élnek, ám egyszer elrabolják a királynőt és egy farmer indul az óriások földjére, hogy kiszabadítsa. Attól nem kell félni, hogy Singer nem megy többet az X-Men közelébe, hiszen szóba jött a neve a Wolverine 2 és az X-Men 4 kapcsán is. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Odakint áprilisban mutatják be a Centuriont. Előzetes már volt pár hete, most egy 1 perces jelenetet dobtak ki a netre a filmből. Meglátjuk, hogy mennyire nő fel a Rómához vagy a Spartacushoz. Nagyfilmben már rég láttunk hasonlót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Odakint áprilisban mutatják be a Centuriont. Előzetes már volt pár hete, most egy 1 perces jelenetet dobtak ki a netre a filmből. Meglátjuk, hogy mennyire nő fel a Rómához vagy a Spartacushoz. Nagyfilmben már rég láttunk hasonlót. Jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 23. "Michael Bay régen nem írt már a honlapjára, de nemrég feldobott rá néhány sort és megosztotta a Transformers rajongóival, hogy kik fognak szerepelni a franchise harmadik részében. ?Hali, sok idő eltelt azóta, mióta nem írtam, kicsit elfoglalt voltam. A Transformers 3 előkészületei elég jól zajlanak, Los Angelesben, Chicagoban, Washingtonban, Floridában, Texasban, Afrikában, Moszkvában és Kínában is forgatni fogunk. Tehetség fronton is jól állunk, nemrég nyertük meg Frances McDormandot, John Malkovichot a filmhez. Mindig is szerettem volna ezekkel a csodálatos színészekkel forgatni. Szintén megszereztük Ken Jeongot, ő az a szupervicces színész a Másnaposokból, aki a csomagtartóból kerül elő és a Felkoppintva vígjátékban a doktort játszotta.? - írta Bay, majd hozzátette, hogy egy hónapon belül megkezdődik a forgatás és az egyik új Autobot majd a Ferrari 458 Italia formát fogja felölteni. McDormand a hírszerzés fejesét fogja eljátszani, Malkovich pedig Shia LaBeouf karakterének a munkaadóját formálja meg." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Avatar - airbender képek: http://img25.imageshack.us/img25/3066/calendark.jpg http://img63.imageshack.us/img63/2038/airb...trialbyfire.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. "Az Álomgyárban tombol a 3D-s láz, de van valaki, akinek ez a módszer nem tetszik, ő pedig nem más, mint Michael Bay: "Nem is tudom...lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ez csak amolyan népámítás. De majd meglátjuk, hogy James Cameron filmje mit hoz ki belőle." Nos, megláttuk, a stúdiók vezéreinek a szeme helyét dollárjelek foglalták el, az Avatar mindent elsöprő sikere után és az Alice Csodaországban kitűnő teljesítménye után mindenki csak ebben tud gondolkodni és a Transformers harmadik részét is 3D-ben akarják, Bay-t is nagyon szeretnék rábeszélni erre, de a rendező továbbra is kitart amellett, hogy nem akarja megtoldani az Autobok és az Álcák harcát még egy dimenzióval. De azért adott egy esélyt ennek a lehetőségnek, fogta a 3D-s kamerát és forgatott vele néhány percet, még azzal is próbálkozott, hogy átkonvertáljon egy jelenetet, ám egyikkel sem volt megelégedve. A kamerát túl nehéznek és kényelmetlennek ítélte, a tőle megszokott gyors akciójelenetekhez pedig egy ilyen dolog csak hátráltatná a munkát. Az átkonvertált jelenetekről pedig az a véleménye, hogy úgy néz ki, mintha egy hamisított 3D-t lesne az ember. "Bemész a vágószobába, azt gondolod, hogy le leszel nyűgözve, aztán csak arra tudsz gondolni, hogy atya ég, ez egy borzalom." - mondta Bay, majd még azt is hozzátette, hogy nem tetszik neki, hogy miután egy A kategóriás csapattal leforgatott néhány dolgot le kell adnia egy másik csapatnak és aztán meg összeteszi a két kezét és reméli, hogy nem cseszik el a munkáját. "A stúdiók lehet, hogy feláldoznák egy film kinézetét, csak azért, hogy 3 dollárral több folyjon be a kasszákba jegyenként, de én nem. Az Avataron 4 évig dolgoztak. Nem lehet csak úgy kiizzadni egy 3D-s mozit. Ebből így egyszerűen semmi jó nem sülhet ki. Én nem akarom így megcsinálni a Transformers 3-at, ez a döntésem. "-jelentette ki Bay." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Némi álszentséget érzek ebből az egészből, de amúgy a véleményem egyezik Bayével. A Transformers nem az a film melyhez jól állna a 3D. Túl gyors mozgások vannak benne és elvégre mezei 2D-vel is jócskán termelt hasznot a film, sőt élvezhető is volt, ami nekünk ugye a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Avatar - airbender képek:http://img25.imageshack.us/img25/3066/calendark.jpg http://img63.imageshack.us/img63/2038/airb...trialbyfire.jpg Nagyon várom ezt a filmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 24. Némi álszentséget érzek ebből az egészből, de amúgy a véleményem egyezik Bayével. A Transformers nem az a film melyhez jól állna a 3D. Túl gyors mozgások vannak benne és elvégre mezei 2D-vel is jócskán termelt hasznot a film, sőt élvezhető is volt, ami nekünk ugye a lényeg.Egy film nem a 3D -től lesz jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Nagyon várom ezt a filmet! Na akkor itt van az új trailer, és jópár új jelenet van benne! Avatar The last airbender trailer 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 25. Nagyon pöpecül néz ki. A sorozattal ellentétben ezt biztos megnézem valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.