Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Légió

Mint nagy Supernatural kedvelő valamint vallásos emberke nagy várakozással ültem le elé. Hát nem kellett volna. Nagyon gagyi lett, csak a kiscsajt tudom felhozni belőle, hogy miatta érdemes megnézni, de talán őmiatta sem. Nem ajánlom senkinek.

Hozzászólás ideje:

Rockhajó

Kezdem azzal, hogy Bill Nighy nagy kedvencem, miatta néztem meg. Hát... nem igazán tetszett a film, volt egy-két jó poén benne, de nem az a Igazából Szerelem féle jó film, hanem egy átlagos film.

Hozzászólás ideje:
Egyébként a lentiekhez annyit, hogy jók az Alien-sztorik (kivéve, ami nem), csak ne kéne nézni a lényeket a filmekben :lol:

Mi bajod van velük? Gyönyörű, íves fej, szabályos fogak, elegáns fekete kivitel.

Hozzászólás ideje:
Mi bajod van velük? Gyönyörű, íves fej, szabályos fogak, elegáns fekete kivitel.

Ez így remekül hangzik, csak ne érezném úgy a sötétben a lakásban, hogy rám ugrik egy az ajtó mögül :lol:

Hozzászólás ideje:
Ezek a filmhez kiadandó számítógépes játék vázlatai elvileg, bár lehet, hogy a filmhez is felhasználják őket :lol:

Én úgy tudom egész biztosan felhasználják őket.

Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem az Alicet és nagyon jó volt, csak egy bajom volt vele, hogy néhol nagyon kapkodtak. Nem ártott volna egy 20 perccel megtoldani a filmet, és akkor nem éreztem volna ezt. De hát a látvány csodálatos volt, és a hangulata is a megszokott TB stíl.

És bár nem lesz a kedvencem a TB filmek közül, ez egy 7,5/10et megér nekem simán. De majd még újra kell néznem. :cool:

Hozzászólás ideje:

"D.J. Caruso lemondott a Jack the Giant Killer rendezéséről, helyére pedig Bryan Singer lépett, majd úgy volt, hogy az X-Men: First Classt is ő fogja levezényelni. A gond csupán az, hogy a két film munkálatai fednék egymást és a Fox stúdió nem szándékozik megvárni, míg Singer végez az óriásos filmjével, ezért a mutánsprodukció élére másik direktort keresnek. A HitFix úgy tudja, hogy a stúdió listáján mindössze három szóba jöhető rendező szerepel, azt ugyan nem tudni, hogy kikről van szó, csak annyi ismeretes, hogy mindhárom járatos a képregényfilmek világában és a rajongóknak is meg voltak elégedve korábbi alkotásukkal.

A Jack the Giant Killer fantasyban az emberek és az óriások viszonylag békében élnek, ám egyszer elrabolják a királynőt és egy farmer indul az óriások földjére, hogy kiszabadítsa. Attól nem kell félni, hogy Singer nem megy többet az X-Men közelébe, hiszen szóba jött a neve a Wolverine 2 és az X-Men 4 kapcsán is. "

Hozzászólás ideje:

Odakint áprilisban mutatják be a Centuriont. Előzetes már volt pár hete, most egy 1 perces jelenetet dobtak ki a netre a filmből. Meglátjuk, hogy mennyire nő fel a Rómához vagy a Spartacushoz. :) Nagyfilmben már rég láttunk hasonlót.

Hozzászólás ideje:
Odakint áprilisban mutatják be a Centuriont. Előzetes már volt pár hete, most egy 1 perces jelenetet dobtak ki a netre a filmből. Meglátjuk, hogy mennyire nő fel a Rómához vagy a Spartacushoz. :D Nagyfilmben már rég láttunk hasonlót.

Jól néz ki. :)

Hozzászólás ideje:

"Michael Bay régen nem írt már a honlapjára, de nemrég feldobott rá néhány sort és megosztotta a Transformers rajongóival, hogy kik fognak szerepelni a franchise harmadik részében.

?Hali, sok idő eltelt azóta, mióta nem írtam, kicsit elfoglalt voltam. A Transformers 3 előkészületei elég jól zajlanak, Los Angelesben, Chicagoban, Washingtonban, Floridában, Texasban, Afrikában, Moszkvában és Kínában is forgatni fogunk. Tehetség fronton is jól állunk, nemrég nyertük meg Frances McDormandot, John Malkovichot a filmhez. Mindig is szerettem volna ezekkel a csodálatos színészekkel forgatni. Szintén megszereztük Ken Jeongot, ő az a szupervicces színész a Másnaposokból, aki a csomagtartóból kerül elő és a Felkoppintva vígjátékban a doktort játszotta.? - írta Bay, majd hozzátette, hogy egy hónapon belül megkezdődik a forgatás és az egyik új Autobot majd a Ferrari 458 Italia formát fogja felölteni.

McDormand a hírszerzés fejesét fogja eljátszani, Malkovich pedig Shia LaBeouf karakterének a munkaadóját formálja meg."

Hozzászólás ideje:

"Az Álomgyárban tombol a 3D-s láz, de van valaki, akinek ez a módszer nem tetszik, ő pedig nem más, mint Michael Bay: "Nem is tudom...lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ez csak amolyan népámítás. De majd meglátjuk, hogy James Cameron filmje mit hoz ki belőle."

Nos, megláttuk, a stúdiók vezéreinek a szeme helyét dollárjelek foglalták el, az Avatar mindent elsöprő sikere után és az Alice Csodaországban kitűnő teljesítménye után mindenki csak ebben tud gondolkodni és a Transformers harmadik részét is 3D-ben akarják, Bay-t is nagyon szeretnék rábeszélni erre, de a rendező továbbra is kitart amellett, hogy nem akarja megtoldani az Autobok és az Álcák harcát még egy dimenzióval. De azért adott egy esélyt ennek a lehetőségnek, fogta a 3D-s kamerát és forgatott vele néhány percet, még azzal is próbálkozott, hogy átkonvertáljon egy jelenetet, ám egyikkel sem volt megelégedve. A kamerát túl nehéznek és kényelmetlennek ítélte, a tőle megszokott gyors akciójelenetekhez pedig egy ilyen dolog csak hátráltatná a munkát.

Az átkonvertált jelenetekről pedig az a véleménye, hogy úgy néz ki, mintha egy hamisított 3D-t lesne az ember. "Bemész a vágószobába, azt gondolod, hogy le leszel nyűgözve, aztán csak arra tudsz gondolni, hogy atya ég, ez egy borzalom." - mondta Bay, majd még azt is hozzátette, hogy nem tetszik neki, hogy miután egy A kategóriás csapattal leforgatott néhány dolgot le kell adnia egy másik csapatnak és aztán meg összeteszi a két kezét és reméli, hogy nem cseszik el a munkáját.

"A stúdiók lehet, hogy feláldoznák egy film kinézetét, csak azért, hogy 3 dollárral több folyjon be a kasszákba jegyenként, de én nem. Az Avataron 4 évig dolgoztak. Nem lehet csak úgy kiizzadni egy 3D-s mozit. Ebből így egyszerűen semmi jó nem sülhet ki. Én nem akarom így megcsinálni a Transformers 3-at, ez a döntésem. "-jelentette ki Bay."

Hozzászólás ideje:

Némi álszentséget érzek ebből az egészből, de amúgy a véleményem egyezik Bayével. A Transformers nem az a film melyhez jól állna a 3D. Túl gyors mozgások vannak benne és elvégre mezei 2D-vel is jócskán termelt hasznot a film, sőt élvezhető is volt, ami nekünk ugye a lényeg.

Hozzászólás ideje:
Némi álszentséget érzek ebből az egészből, de amúgy a véleményem egyezik Bayével. A Transformers nem az a film melyhez jól állna a 3D. Túl gyors mozgások vannak benne és elvégre mezei 2D-vel is jócskán termelt hasznot a film, sőt élvezhető is volt, ami nekünk ugye a lényeg.
Egy film nem a 3D -től lesz jó.
Hozzászólás ideje:
Nagyon várom ezt a filmet!

Na akkor itt van az új trailer, és jópár új jelenet van benne! :D

Avatar The last airbender trailer 2

Hozzászólás ideje:

Nagyon pöpecül néz ki. A sorozattal ellentétben ezt biztos megnézem valamikor.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.