Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Schwarzi a kedvencem az összes színész közül, elképzelhetitek mennyire várom, főleg miután az egyik utolsó filmszerepében egy meleg szultánt játszott...

LOL :D :D :D

Melyik film am.?

Szerkesztve: - Jinx Lumos Joke

Hozzászólás ideje:
80 nap alatt a föld körül..Tudod, a Jackie Chan-es változat. Te is láttad, mert suliban néztük meg. :D

Milyen apropóból volt ez suli-program? :D

Hozzászólás ideje:
Milyen apropóból volt ez suli-program? :D

Sportnap lett volna, de a rossz idő miatt elmaradt, ezért bementünk a díszterembe, és megnéztük ezt :D

Hozzászólás ideje:
Gondolom idehaza esély sincs az IMAX verzióra.
Szerintem sincs sok.

Jó kis filmnek tűnik ez is :D
A nővé operált Íten Hánt személyesen. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Sportnap lett volna, de a rossz idő miatt elmaradt, ezért bementünk a díszterembe, és megnéztük ezt :D

Végül is eső helyett ez is nézhető :D

Hozzászólás ideje:
Ja, főleg ha az ember nem olvasta a regényt.:)

Akkor pláne :D Meg aztán készült pár egész nézhető film is a sztoriból ;) Mondjuk ezt pont nem láttam, de bemutató alapján egyáltalán nem voltam kíváncsi rá :P

Hozzászólás ideje:
Akkor pláne :) Meg aztán készült pár egész nézhető film is a sztoriból ;) Mondjuk ezt pont nem láttam, de bemutató alapján egyáltalán nem voltam kíváncsi rá :D

A legjobb, amit láttam, a '89-ben készült feldolgozás, amiben Pierce Brosnan volt Fogg, Eric Idle Passepartout és Peter Ustinov Fix felügyelő. nemrég adták, asszem a duna tv-n.

Hozzászólás ideje:
A legjobb, amit láttam, a '89-ben készült feldolgozás, amiben Pierce Brosnan volt Fogg, Eric Idle Passepartout és Peter Ustinov Fix felügyelő.
Rambo ex-nője pedig a hencegnő. ;)
Hozzászólás ideje:
A legjobb, amit láttam, a '89-ben készült feldolgozás, amiben Pierce Brosnan volt Fogg, Eric Idle Passepartout és Peter Ustinov Fix felügyelő. nemrég adták, asszem a duna tv-n.

Az a kedvencem :) Többször is láttam tévében ezt a minisorozatot, időnként előveszik, valamikor fel is került az nmagos oldalra, leszedtem, most megvan lemezen ;)

Rambo ex-nője pedig a hencegnő. :D

Bizony :P

Hozzászólás ideje:
Én csak ezt a verziót ismerem, ez valóban jó. :para:
Hozzászólás ideje:
Én meg csak a rajzfilmet ismerem belőle :)
A jó öreg Willy Fogg-ot? :) Tényleg, őt is ismerem, csak nem jutott eszembe, mert filmben gondolkodtam. Jó az is, csak más műfaj. :para:
Hozzászólás ideje:

A rajzfilmre már alig emlékszem, olyan kicsi koromban láttam anno :para: De annyi rémlik, hogy annak egész nézhető volt :)

Egyébiránt van egy 1956-os film is a sztoriból, ami anno a Legjobb film Oscarját is elnyerte. Csak azt sajna nem láttam még. Hiába, nem mai film :)

Hozzászólás ideje:

Czukor show

Ma meg lehetett nézni ingyen a indavideon, amúgy meg a mozikban játszák. :para:

Érdekes egy film, bár az alapmúsorokat, ezeket a talk-showkat nem igazán ismerem, régebben láttam 1-2 Balázs showt, de csak ennyi. Viszont érdekes volt a Behind the Scenes jelenetek, hogy hogyan épül fel egy ilyen show. Most így péntek estére jó volt, egyszer nézhetős, van 1-2 poén benne de ennyi.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.