Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. (szerkesztve) Schwarzi a kedvencem az összes színész közül, elképzelhetitek mennyire várom, főleg miután az egyik utolsó filmszerepében egy meleg szultánt játszott... LOL :D Melyik film am.? Szerkesztve: 2010. Április 1. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. LOL :D Melyik film am.? 80 nap alatt a föld körül..Tudod, a Jackie Chan-es változat. Te is láttad, mert suliban néztük meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Mekkora lesz má' ez is! Murdock ahogy "kiüti" a verdát, hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Murdock ahogy "kiüti" a verdát, hatalmas A nemnormális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Gondolom idehaza esély sincs az IMAX verzióra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. 80 nap alatt a föld körül..Tudod, a Jackie Chan-es változat. Te is láttad, mert suliban néztük meg. Milyen apropóból volt ez suli-program? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Jó kis filmnek tűnik ez is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Milyen apropóból volt ez suli-program? nyílván földrajz óra nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Milyen apropóból volt ez suli-program? Sportnap lett volna, de a rossz idő miatt elmaradt, ezért bementünk a díszterembe, és megnéztük ezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. (szerkesztve) Gondolom idehaza esély sincs az IMAX verzióra.Szerintem sincs sok. Jó kis filmnek tűnik ez is A nővé operált Íten Hánt személyesen. Szerkesztve: 2010. Április 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Sportnap lett volna, de a rossz idő miatt elmaradt, ezért bementünk a díszterembe, és megnéztük ezt Végül is eső helyett ez is nézhető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 1. Végül is eső helyett ez is nézhető Ja, főleg ha az ember nem olvasta a regényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Ja, főleg ha az ember nem olvasta a regényt. Akkor pláne Meg aztán készült pár egész nézhető film is a sztoriból Mondjuk ezt pont nem láttam, de bemutató alapján egyáltalán nem voltam kíváncsi rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Akkor pláne Meg aztán készült pár egész nézhető film is a sztoriból Mondjuk ezt pont nem láttam, de bemutató alapján egyáltalán nem voltam kíváncsi rá A legjobb, amit láttam, a '89-ben készült feldolgozás, amiben Pierce Brosnan volt Fogg, Eric Idle Passepartout és Peter Ustinov Fix felügyelő. nemrég adták, asszem a duna tv-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. A legjobb, amit láttam, a '89-ben készült feldolgozás, amiben Pierce Brosnan volt Fogg, Eric Idle Passepartout és Peter Ustinov Fix felügyelő.Rambo ex-nője pedig a hencegnő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. A legjobb, amit láttam, a '89-ben készült feldolgozás, amiben Pierce Brosnan volt Fogg, Eric Idle Passepartout és Peter Ustinov Fix felügyelő. nemrég adták, asszem a duna tv-n. Az a kedvencem Többször is láttam tévében ezt a minisorozatot, időnként előveszik, valamikor fel is került az nmagos oldalra, leszedtem, most megvan lemezen Rambo ex-nője pedig a hencegnő. Bizony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Génpara a köbön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Génpara a köbön. Kötelező filmnézés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Jó lesz ez! Izgalmas, jó témaválasztás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Tegnap váratlanul megjelent kis hazánkban a 2012 BD-n és DVD-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. A legjobb, amit láttam, a '89-ben készült feldolgozás, amiben Pierce Brosnan volt Fogg, Eric Idle Passepartout és Peter Ustinov Fix felügyelő. nemrég adták, asszem a duna tv-n. Én csak ezt a verziót ismerem, ez valóban jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Én csak ezt a verziót ismerem, ez valóban jó. A többit nrm is érdemes ismerni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Én meg csak a rajzfilmet ismerem belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Én meg csak a rajzfilmet ismerem belőle A jó öreg Willy Fogg-ot? Tényleg, őt is ismerem, csak nem jutott eszembe, mert filmben gondolkodtam. Jó az is, csak más műfaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. A rajzfilmre már alig emlékszem, olyan kicsi koromban láttam anno De annyi rémlik, hogy annak egész nézhető volt Egyébiránt van egy 1956-os film is a sztoriból, ami anno a Legjobb film Oscarját is elnyerte. Csak azt sajna nem láttam még. Hiába, nem mai film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 2. Czukor show Ma meg lehetett nézni ingyen a indavideon, amúgy meg a mozikban játszák. Érdekes egy film, bár az alapmúsorokat, ezeket a talk-showkat nem igazán ismerem, régebben láttam 1-2 Balázs showt, de csak ennyi. Viszont érdekes volt a Behind the Scenes jelenetek, hogy hogyan épül fel egy ilyen show. Most így péntek estére jó volt, egyszer nézhetős, van 1-2 poén benne de ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Stark Expo-s Vaspasas 2 részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Na kérem...Így kell egy hatásos belépőt összehozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.