Hozzászólás ideje: 2010. Május 8.15 éve A Mementót én asszem úgy 2005 körül láthattam mert érdekelt hogy KriszNol miket alkotott a BB előtt. Csak annyi maradt meg belőle hogy benne van Trinity meg a kopasz áruló a Mátrixból meg hogy a főszereplő hapi Trinity-vel dumcsizik valahol meg az hogy a fotó visszafelé hívódik elő az elején.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 9.15 éve Kick-Ass Ekkora egy beteg filmet is már rég láttam De hatalmas volt, főleg mikor poénosra vették a figurát. Tiszta Zombieland és Hancock egyveleg a film. Aki bírja az abszurditást annak nem lesz gondja vele. Nem szabad komolyan venni a filmet ez a lényeg, még ha néha túlspilázzák néha-néha egy-egy jelenetben. Nicholas Cage marha durva volt, de a kiscsaj még inkább. Tuti, hogy meg fogja osztani a közönséget. De egyszer ki lehet bírni. Én végigvigyorogtam az egészet
Hozzászólás ideje: 2010. Május 9.15 éve Kick-Ass Ekkora egy beteg filmet is már rég láttam De hatalmas volt, főleg mikor poénosra vették a figurát. Tiszta Zombieland és Hancock egyveleg a film. Aki bírja az abszurditást annak nem lesz gondja vele. Nem szabad komolyan venni a filmet ez a lényeg, még ha néha túlspilázzák néha-néha egy-egy jelenetben. Nicholas Cage marha durva volt, de a kiscsaj még inkább. Tuti, hogy meg fogja osztani a közönséget. De egyszer ki lehet bírni. Én végigvigyorogtam az egészet Hát nem hiszem hogy megosztja nagyon. IMDBn is 8,5. Ami azért nem sok filmnek sikerül. De tényleg elég abszurd az egész. Én imádtam, tuti többször nézős.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 9.15 éve Az előbb fejeztem be Rúgj-S*ggetéket. Jobb mint amire számítottam. A kiscsaj tényleg nem semmi. Még egy filmben se láttam még egy ilyen gyilkológép gyereket. Cage figurája is ott van azért. Igazi fegyverfanatikus a fazon. A leszbi csajszis szál is bejövős volt. A Még pár dollárral több zenéjének és a kiscsaj szállodás belépőjének a párosítása viszont nagyon nem jött be.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 9.15 éve A Még pár dollárral több zenéjének és a kiscsaj szállodás belépőjének a párosítása viszont nagyon nem jött be.Nálam ott volt a film egyik csúcspontja.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 9.15 éve Nálam ott volt a film egyik csúcspontja. Nekem így csak egy frankó jelenet volt. Egy olyan zenével amit odaillőnek éreznék talán nálam is lehetett volna csúcspont. Szerkesztve: 2010. Május 9.15 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Az FPS jelenet is mekkora volt már Na meg amikor apuci faggatja a kicsi lányát, hogy mit szeretne a szülinapjára. Az a megdöbbent arc, aztán megkönnyebbülés
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Az FPS jelenet is mekkora volt már Az nagyon nagy volt. Meg amikor a kiscsaj a játékszerével elkápráztatta a késes fazont a gengsztereknél.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve 4-en, szombaton én is megnéztem. És a 100%-os arány is maradt. Nekem ami igazán tetszett benne az a sztori kiszámíthatatlansága, meg az abszurditás és a realisztikusság kettőse, már ami a brutalitást illeti. És Lost utalás is volt benne. Én speciel nem találkoztam még negatív véleménnyel a filmről. A filmzene is f*sza volt, főleg John Murphy betétzenék.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Abszurditásban versenyre kellhet a Zombieland Bill Murrayes jelenetével. Na az ütött még így rendesen
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Inception 720p tréler A filmzene is f*sza volt, főleg John Murphy betétzenék. Spoiler: Nekem az jött be a legjobban ami a csajszi raktáros mentőakciójakor szól. Valahol már hallottam hasonlót de nem ugrik be hogy melyik film vagy tréler alatt.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Airbender pószterek http://www.filmofilia.com/wp-content/uploa...r_poster_09.jpg http://www.heyuguys.co.uk/images/2010/05/l...022-375x600.jpg http://www.heyuguys.co.uk/images/2010/05/l...024-375x600.jpg
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Spoiler: Nekem az jött be a legjobban ami a csajszi raktáros mentőakciójakor szól. Valahol már hallottam hasonlót de nem ugrik be hogy melyik film vagy tréler alatt. A Napfény zenéjére gondolsz? Tényleg hatalmas az is.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve A Napfény zenéjére gondolsz?Nagyon úgy néz ki hogy arra gondoltam.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 10.15 éve Gyerekek, most hallottam, hogy nemsokára lesz a Gyilkos cápa vs. Óriáspolip...! Ezt a filmet már csak a címei miatt érdemes megnézni, úgyhogy ki ne hagyjátok!!!
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Gyerekek, most hallottam, hogy nemsokára lesz a Gyilkos cápa vs. Óriáspolip...! Ezt a filmet már csak a címei miatt érdemes megnézni, úgyhogy ki ne hagyjátok!!! TVben? Már jóóó rég be volt ide linkelve a trailere, és az tényleg annyira rossz hogy látni kell. A cápa kiugrik a vízből és lekap egy repülőt...Jajjj. Első Conan kép:
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Első Conan kép: Most mondjátok, hogy ez nem Ronon Dex, mielőtt találkozott Sheppardékkal Nehéz lesz ezt a filmet nem pre-Stargate Atlantisként néznem
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Most mondjátok, hogy ez nem Ronon Dex, mielőtt találkozott Sheppardékkal Nehéz lesz ezt a filmet nem pre-Stargate Atlantisként néznem Szóval ne lepődjünk meg ha a többi barbár törzs egy csillagkapun át jön majd? XD
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Gyerekek, most hallottam, hogy nemsokára lesz a Gyilkos cápa vs. Óriáspolip...! Ezt a filmet már csak a címei miatt érdemes megnézni, úgyhogy ki ne hagyjátok!!! Szerdán a retekklubon Én asszem maradok Housnál a versenycsatornán
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve új The Expendables fotó Ez is az "annyira rossz hogy látni kell" kategóriába tartozik.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve NEm is tudom melyik lesz jobb a Mega Piranha vagy a Piranha 3d. De egyik se übereli a megasharkot.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Vasember2 -ről írtatok ezt-azt.... a zenéje milyen? (NEM letöltőlinket kérek, hanem véleményt) Szerkesztve: 2010. Május 11.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Jó a zenéje, én arról is írtam Amúgy az AC/DC számai vannak a Soundtracken, bár abból csak két szám ment le a filmben sajnos.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Úristen ez a Mega Piranha valami paródia igaz? CSak remélhetjük.
Hozzászólás ideje: 2010. Május 11.15 éve Amúgy az AC/DC számai vannak a Soundtracken, bár abból csak két szám ment le a filmben sajnos. Lehet, hogy lesz "normál" soundtrackje is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.