Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. (szerkesztve) Vasember2 Spoiler: Hümm! Nem rossz Tony Starknak agyára ment a Vasember (meg a benne levő palládium), a végeredmény dekadens zseni nagyon jól lett bemutatva, majdnem olyan jól, mint az első rész elején az elkényeztetett úrifiú. Az ellenfelekre nálam nincs panasz, bár a nyitójelenetben Iván sokkal idősebbnek tűnik, mint a monakói jelenetben. A félresikerült Wotan-utánzat, aki az első rész végén volt ráadás-meglepetés, viszont idegesített. A poénok jók, találóak, ahogyan az Ex-nej végzi, az meg egyenesen.... hát, most mondjam azt, hogy halálos? Két dolog nem esett még le: 1, ki adta át a végén a kitüntetéseket? 2, Mit találtak a sivatagban? (<-- jellemző, hogy nem merték ezt a jelenetet a feliratok utánra tenni, pedig ott lett volna a helye ) Szerkesztve: 2010. Május 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Prince of Persia: Nekem nagyon tetszett. Aki látta a filmet, az megmagyarázhatná, hogy Spoiler: Végül miért nem pusztult el a Föld, ha egyszer beleszúrták a kardot a homokórába, és megnyomták a gombot? Úgy volt, hogy akkor széttörik a homokóra, és elszabadul a benne lévő homok, mely elpusztítja az egész Földet. Ez miért nem következett be? 8/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Két dolog nem esett még le: 1, ki adta át a végén a kitüntetéseket? 2, Mit találtak a sivatagban? (<-- jellemző, hogy nem merték ezt a jelenetet a feliratok utánra tenni, pedig ott lett volna a helye ) Spoiler: 1: Az a fickó, aki az elején követelte, hogy Stark adja át a páncélt a kormánynak, 2: Thor pörölye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. 2, Mit találtak a sivatagban? (<-- jellemző, hogy nem merték ezt a jelenetet a feliratok utánra tenni, pedig ott lett volna a helye ) Spoiler: Tenel Ka már írta, de még annyit tennék hozzá, hogy Thor Nick Fury csapatának (a filmben Jackson), a Bosszú Angyalainak egyik tagja, jövőre jön a mozikba Ha h*lyeséget írtam, valaki javítson ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. (szerkesztve) Prince of Persia: Nekem nagyon tetszett. Aki látta a filmet, az megmagyarázhatná, hogy Végül miért nem pusztult el a Föld, ha egyszer beleszúrták a kardot a homokórába, és megnyomták a gombot? Úgy volt, hogy akkor széttörik a homokóra, és elszabadul a benne lévő homok, mely elpusztítja az egész Földet. Ez miért nem következett be? 8/10 Csak akkor pusztult volna el a Föld, ha a gomb megnyomása nélkül vágták volna bele. Amúgy nekem se teljesen tiszta amit a hercegnő mondott, de mintha a végkicsengése az lett volna az egésznek, hogy a gombot feltétlen meg kell nyomni. No majd ha kijön DVD-n ennek alaposabban utánajárok én is. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Rambo már a vámpapírokat se kíméli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. (szerkesztve) Nem unják még ezeket a vámpír-filmeket? Már hetente készül egy. Szerkesztve: 2010. Május 28. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Nem unják még ezeket a vámpír-filmeket? Már hetente készül egy. Most ez a sláger, mint anno a Harry Potter klónok. Sajnos. Jobbra is elszórhatnák a pénzt. Mondjuk, jövőben játszódós, űrhajós, idegenes sci-fikre. Azok mikor lesznek újra slágerek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Most kicsit el is vannak hallgatva ezzel a Los Angeles-i, inváziós, idegenes filmmel. Idén kéne jönnie annak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Most ez a sláger, mint anno a Harry Potter klónok. Sajnos. Jobbra is elszórhatnák a pénzt. Mondjuk, jövőben játszódós, űrhajós, idegenes sci-fikre. Azok mikor lesznek újra slágerek? Hát jó is lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Most ez a sláger, mint anno a Harry Potter klónok. Sajnos. Jobbra is elszórhatnák a pénzt. Mondjuk, jövőben játszódós, űrhajós, idegenes sci-fikre. Azok mikor lesznek újra slágerek? Erről jut eszembe, nem tudsz valami a Halhatatlanság Halála filmről? Úgy tudom jó pár éve már tervezték/tervezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Most kicsit el is vannak hallgatva ezzel a Los Angeles-i, inváziós, idegenes filmmel. Idén kéne jönnie annak is.Abból már csak jövő március lesz. Nemrég áthelyezték a bemutató időpontját mert akkor kedvezőbb esélyekkel indulhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Abból már csak jövő március lesz. Nemrég áthelyezték a bemutató időpontját mert akkor kedvezőbb esélyekkel indulhat.Aham. Kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. (szerkesztve) Nincs mit. Én is szívesen látnék már belőle valamit. Na meg a Green Lanternből. Egyáltalán nem foglalkoztam még azzal a képregénnyel de valahogy mégis érdekel hogy milyen lehet majd a filmadaptációja. Jangót jól elmaszkerolták hozzá. Szerkesztve: 2010. Május 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Oldie: Köszi. Csajjal voltam, lehet, hogy kimaradt pár részlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Erről jut eszembe, nem tudsz valami a Halhatatlanság Halála filmről? Úgy tudom jó pár éve már tervezték/tervezik. Én sajna nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 28. Én sajna nem.Kár, de azért köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Jangót jól elmaszkerolták hozzá. Már van róla kép(ha igen linket pls )? Amúgy idén legjobban az Inception mellett a Jonah Hex filmet várom. Remélem mostantól egyre több DC comics-os képregényt adaptálnak majd filmre, mert sokkal jobban szeretem őket, mint a Marvel hőseit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az RTL-en nem szívbajosak. A Colin Firth-ös rómás filmet lazán beharangozták a Karib Tenger Kalózai zenéjével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Az RTL-en nem szívbajosak. A Colin Firth-ös rómás filmet lazán beharangozták a Karib Tenger Kalózai zenéjével Ezt én is észrevettem, de nem ez volt az első eset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nekem a kedvencem mostanában az amelyikben a TDK zenéjét vágják be talán valami borotvareklámba. De a Napló/Aktív/miegymás műsorokban és a Filmmúzeumon is nagy divat mostanában Zimmer zenéje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Eli könyve Jó kis film, ötletes befejezéssel. A látványvilágát pedig dicséret illeti. Jó kis Mad Max feelinget árasztott itt-ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Eli könyve nekem is bejött. Érdekes olvasmány volt. Már van róla kép(ha igen linket pls )?A korábban közzétett látványterven kívül nincs a manuszról semmi más. Gondolom nemsoká előrukkolnak vele mert Temu nemrég befejezte a forgatást szóval már CG-zhetnek rajta ha akarnak. Kell valami amivel kielégíthetik a Lantern-fanok kíváncsiságát. Remélem mostantól egyre több DC comics-os képregényt adaptálnak majd filmre, mert sokkal jobban szeretem őket, mint a Marvel hőseit.Warnerék betervezték őket. Jó néhány DC képregényre kivetették a hálójukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Ki ez? A kopasz Tarkin kormányzó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Nem talált. Ez Abin Sur. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. A két promó videón szakadtam http://filmdroid.blog.hu/2010/05/29/mtv_movie_awards_promo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Elment a nagy öreg. Dennis Hopper 74 évet élt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Elment a nagy öreg. Dennis Hopper 74 évet élt. Szegény, sokat szenvedett a végén. RIP! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 29. Rest In Peace! Jó fej volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.