Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Vasember2

Spoiler:

Hümm! Nem rossz :D Tony Starknak agyára ment a Vasember (meg a benne levő palládium), a végeredmény dekadens zseni nagyon jól lett bemutatva, majdnem olyan jól, mint az első rész elején az elkényeztetett úrifiú. Az ellenfelekre nálam nincs panasz, bár a nyitójelenetben Iván sokkal idősebbnek tűnik, mint a monakói jelenetben. A félresikerült Wotan-utánzat, aki az első rész végén volt ráadás-meglepetés, viszont idegesített. A poénok jók, találóak, ahogyan az Ex-nej végzi, az meg egyenesen.... hát, most mondjam azt, hogy halálos? :D

Két dolog nem esett még le: 1, ki adta át a végén a kitüntetéseket? 2, Mit találtak a sivatagban? (<-- jellemző, hogy nem merték ezt a jelenetet a feliratok utánra tenni, pedig ott lett volna a helye :D )

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Prince of Persia: Nekem nagyon tetszett. Aki látta a filmet, az megmagyarázhatná, hogy

Spoiler:

Végül miért nem pusztult el a Föld, ha egyszer beleszúrták a kardot a homokórába, és megnyomták a gombot? Úgy volt, hogy akkor széttörik a homokóra, és elszabadul a benne lévő homok, mely elpusztítja az egész Földet. Ez miért nem következett be?

8/10

Hozzászólás ideje:
Két dolog nem esett még le: 1, ki adta át a végén a kitüntetéseket? 2, Mit találtak a sivatagban? (<-- jellemző, hogy nem merték ezt a jelenetet a feliratok utánra tenni, pedig ott lett volna a helye :D )

Spoiler:

1: Az a fickó, aki az elején követelte, hogy Stark adja át a páncélt a kormánynak, 2: Thor pörölye.

Hozzászólás ideje:
2, Mit találtak a sivatagban? (<-- jellemző, hogy nem merték ezt a jelenetet a feliratok utánra tenni, pedig ott lett volna a helye :D )

Spoiler:

Tenel Ka már írta, de még annyit tennék hozzá, hogy Thor Nick Fury csapatának (a filmben Jackson), a Bosszú Angyalainak egyik tagja, jövőre jön a mozikba :D Ha h*lyeséget írtam, valaki javítson ki :D

Hozzászólás ideje:
Prince of Persia: Nekem nagyon tetszett. Aki látta a filmet, az megmagyarázhatná, hogy

Végül miért nem pusztult el a Föld, ha egyszer beleszúrták a kardot a homokórába, és megnyomták a gombot? Úgy volt, hogy akkor széttörik a homokóra, és elszabadul a benne lévő homok, mely elpusztítja az egész Földet. Ez miért nem következett be?

8/10

Csak akkor pusztult volna el a Föld, ha a gomb megnyomása nélkül vágták volna bele. Amúgy nekem se teljesen tiszta amit a hercegnő mondott, de mintha a végkicsengése az lett volna az egésznek, hogy a gombot feltétlen meg kell nyomni. No majd ha kijön DVD-n ennek alaposabban utánajárok én is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem unják még ezeket a vámpír-filmeket? Már hetente készül egy.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
Nem unják még ezeket a vámpír-filmeket? Már hetente készül egy.

Most ez a sláger, mint anno a Harry Potter klónok. Sajnos. Jobbra is elszórhatnák a pénzt. Mondjuk, jövőben játszódós, űrhajós, idegenes sci-fikre. Azok mikor lesznek újra slágerek? :D

Hozzászólás ideje:
Most ez a sláger, mint anno a Harry Potter klónok. Sajnos. Jobbra is elszórhatnák a pénzt. Mondjuk, jövőben játszódós, űrhajós, idegenes sci-fikre. Azok mikor lesznek újra slágerek? :D

Hát jó is lenne.

Hozzászólás ideje:
Erről jut eszembe, nem tudsz valami a Halhatatlanság Halála filmről? Úgy tudom jó pár éve már tervezték/tervezik.
Hozzászólás ideje:
Most kicsit el is vannak hallgatva ezzel a Los Angeles-i, inváziós, idegenes filmmel. Idén kéne jönnie annak is.
Abból már csak jövő március lesz. Nemrég áthelyezték a bemutató időpontját mert akkor kedvezőbb esélyekkel indulhat.
Hozzászólás ideje:

Nincs mit. :D

Én is szívesen látnék már belőle valamit. Na meg a Green Lanternből. Egyáltalán nem foglalkoztam még azzal a képregénnyel de valahogy mégis érdekel hogy milyen lehet majd a filmadaptációja. Jangót jól elmaszkerolták hozzá.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Jangót jól elmaszkerolták hozzá.

Már van róla kép(ha igen linket pls :) )? Amúgy idén legjobban az Inception mellett a Jonah Hex filmet várom. Remélem mostantól egyre több DC comics-os képregényt adaptálnak majd filmre, mert sokkal jobban szeretem őket, mint a Marvel hőseit.

Hozzászólás ideje:
Az RTL-en nem szívbajosak. A Colin Firth-ös rómás filmet lazán beharangozták a Karib Tenger Kalózai zenéjével :)

Ezt én is észrevettem, de nem ez volt az első eset. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem a kedvencem mostanában az amelyikben a TDK zenéjét vágják be talán valami borotvareklámba. De a Napló/Aktív/miegymás műsorokban és a Filmmúzeumon is nagy divat mostanában Zimmer zenéje.

Hozzászólás ideje:

Eli könyve nekem is bejött. Érdekes olvasmány volt. :)

Már van róla kép(ha igen linket pls :) )?
A korábban közzétett látványterven kívül nincs a manuszról semmi más.

abin_sur.jpg

Gondolom nemsoká előrukkolnak vele mert Temu nemrég befejezte a forgatást szóval már CG-zhetnek rajta ha akarnak. Kell valami amivel kielégíthetik a Lantern-fanok kíváncsiságát. :)

Remélem mostantól egyre több DC comics-os képregényt adaptálnak majd filmre, mert sokkal jobban szeretem őket, mint a Marvel hőseit.
Warnerék betervezték őket. Jó néhány DC képregényre kivetették a hálójukat.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.