Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Ezért a csajért engem is bedigitalizálhat az MCP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. De a Vrungel orosz:) Pedig mi még tanultuk is, csak már ki emlékszik rá rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Végrehajtók Az év meglepetésfilmje. Annyira abszurd, mint amennyire szórakoztató, és annyira szórakoztató, mint amennyire véres. És asszem az előzetesét nevezhetjük jó nagy szopacsnak is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. És hogy tetszett?Még nem láttam. Talán jövőhéten. Ez a Vrungel kapitány betétdal még mindig üt. Mi bandító, genszterettó...Vrungelettó lepuffantó. Engem is érdekelne magyarul, de sajna esélytelen rátalálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Tenel! Innen leszedheted a Vrungelt, csak találd ki hogyan kell regisztrálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Tenel! Innen leszedheted a Vrungelt, csak találd ki hogyan kell regisztrálni. neved gyémántba foglalva!Sok dolog fent van! THX!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Nem is tudom mi a francért várjuk epekedve az Expendablest. Főleg ennek a videónak a fényében: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. (szerkesztve) Hát bizony Sly-nak kár volt magát a "The Expendables"-szel strapálnia. Az akciófilmek jövője úgyis az indiaiak kezében van. Ezért a csajért engem is bedigitalizálhat az MCP Azt én azért nem vállalnám be miatta. Inkább oldják meg hogy kikerüljön a mi világunkba. Szerkesztve: 2010. Augusztus 26. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Nem tudják ezek, hogy mi a tuti. Ostoba terepjárós, sportkocsis üldözések...... Bezzeg az indiaiak! Traktorral zúzzák egymást :) Azon a videón ma is szakadok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Az az akció tényleg ott van a szeren. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Tenel! Innen leszedheted a Vrungelt, csak találd ki hogyan kell regisztrálni. Sikerült regelni is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Sajnos tényleg úgy tűnik, hogy nem lesz semmi se Sly filmjének hazai bemutatójából A sajtó megkeresésére se volt olyan forgalmazó mely listára vette volna a filmet. Szóval ebből vagy az lesz mint a Babylon A. D. -ből, egy szánalmas két éves csúszás, vagy immár egy sokkal reménykeltőbb DVD bemutató.....még az idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Sikerült regelni is! Nekem is! Most töltögetem. Sajnos tényleg úgy tűnik, hogy nem lesz semmi se Sly filmjének hazai bemutatójából A sajtó megkeresésére se volt olyan forgalmazó mely listára vette volna a filmet. Szóval ebből vagy az lesz mint a Babylon A. D. -ből, egy szánalmas két éves csúszás, vagy immár egy sokkal reménykeltőbb DVD bemutató.....még az idén.Annyira nem gáz a DVD. Nekem ott is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Annyira nem gáz a DVD. Nekem ott is jó. Én azért egy mozis nézést szívesen bevállaltam volna előtte. Amúgy egész jól tejel a film, sőt, már szóba kerültek a folytatáshoz az új szereplők is. Van még pár vénróka akire lehetne számítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Én azért egy mozis nézést szívesen bevállaltam volna előtte. Amúgy egész jól tejel a film, sőt, már szóba kerültek a folytatáshoz az új szereplők is. Van még pár vénróka akire lehetne számítani Itthon viszont tuti bukta lett volna. Akár csak a John Rambo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. (szerkesztve) Sajnos tényleg úgy tűnik, hogy nem lesz semmi se Sly filmjének hazai bemutatójából A sajtó megkeresésére se volt olyan forgalmazó mely listára vette volna a filmet. Szóval ebből vagy az lesz mint a Babylon A. D. -ből, egy szánalmas két éves csúszás, vagy immár egy sokkal reménykeltőbb DVD bemutató.....még az idén. Ez gáz, de nyugi, már találtam 3 töltényt a shotihoz. Jövő héten garantáltan bemutatják. Szerkesztve: 2010. Augusztus 26. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Itthon viszont tuti bukta lett volna. Akár csak a John Rambo.Ezt szerintem már nem fogjuk megtudni. John Rambo-ban ugye "csak" egy húzónév szerepelt. Itt meg rögtön vagy egy tucat. Másrészről azt se lehetne mondani, hogy erre a filmre csak a férfiak lettek volna igazán kíváncsiak, mert odakint a nézők harmada(!) nő volt. Most persze az más kérdés, hogy elrángatták őket a Twilight 3 miatt bosszúból, vagy önszántukból mentek el a filmre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Nem adják a hazai mozik az Expandablest? Ez komoly? Vagy félreértettem valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 26. Nem adják a hazai mozik az Expandablest? Ez komoly? Vagy félreértettem valamit?Nincs forgalmazója, mivel a LionsGate független, és a hazai forgalmazók a külföldi forgalmazókkal vannak szerződsében, nem a készítő céggel. Így nem tudni, hogy ki fogja itthon forgalmazni. Az eddigi LionsGate filmek nagy részét a BuFi forgalmazta, de nem hallani róla, hogy ezt is fogja-e. Péntek 13 (2009) Jó kis trancsírozós film, egy csütörtök estére jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Azt a Péntek 13-at én csakis Amanda (pl. a mentalistás Grace) miatt fogom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Azt a Péntek 13-at én csakis Amanda (pl. a mentalistás Grace) miatt fogom megnézni. Ne várj sokat, a film nagyjában nem is szerepel, akkor is tök sötétben (én a film végéig fel sem ismertem) és az egyetlen nő, aki nem vetkőzik le benne Ma délután kicsit nosztalgiáztam, megnéztem a Cobrát. Ezer éve nem láttam, a boltos lövöldözésen kívül nem is emlékeztem már semmire, és abból is csak képekre, érzésekre Jó kis film, ráadásul sikerült az eredeti szinkronnal megszereznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. és az egyetlen nő, aki nem vetkőzik le benne Azért ne túlozzunk Danielle Panabaker és a kutyás mamika se vetkőzik le a filmben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Azért ne túlozzunk Danielle Panabaker és a kutyás mamika se vetkőzik le a filmben Tényleg, igazad van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. (szerkesztve) Ne várj sokat, a film nagyjában nem is szerepel, akkor is tök sötétben (én a film végéig fel sem ismertem) és az egyetlen nő, aki nem vetkőzik le benne Nincsenek nagy elvárásaim. Nekem már az is elég ha benne van és csinál is valamit. Előtte még úgyis megnézem a kísértetházas második részét. Az valamivel jobban is érdekel. Szerkesztve: 2010. Augusztus 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Nincsenek nagy elvárásaim. Nekem már az is elég ha benne van és csinál is valamit. Akkor nem fogsz csalódni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Paranormális Aktivitás Lehet, hogy a véleményemtől függetlenül lesz egy hét álmatlan éjszakázás , de én azért többet vártam a filmtől. Oks, végigfutott a hátamon párszor a hideg, de olyan zsigeri magam alá csinálás nem volt. Ami piszkosul tesztet az a szereplők közti viszony alakulása. Jó fej volt a srác amikor csipkelődött a csajával meg amikor később vigasztalni próbálta. Életszerű volt, no. Viszont a végére maradt egy kérdésem. Sőt, a film eleje óta ott motoszkált bennem. Hol voltak a Winchester fivérek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Paranormális Aktivitás Lehet, hogy a véleményemtől függetlenül lesz egy hét álmatlan éjszakázás , de én azért többet vártam a filmtől. Oks, végigfutott a hátamon párszor a hideg, de olyan zsigeri magam alá csinálás nem volt. Ami piszkosul tesztet az a szereplők közti viszony alakulása. Jó fej volt a srác amikor csipkelődött a csajával meg amikor később vigasztalni próbálta. Életszerű volt, no. Viszont a végére maradt egy kérdésem. Sőt, a film eleje óta ott motoszkált bennem. Hol voltak a Winchester fivérek? Most néztem meg. Hát valami írtózatos nagy nulla. Ez félelmetes? Röhögtem végig, a csaj meg megnyerte az évtized hp-ja címet. Az én nőm lett volna azonnali hatállyal headshot. Ha kézikamerás film akkor Cloverfield. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Book of Eli, nagyon tetszett, pláne a csattanó a végén. Azt mondjuk nem értem, miért hozza fel mindenki gyengeségnek, hogy már az elején lehet tudni, melyik könyvről van szó. Kérem, nem is akarták titkolni. Az igazi csattanó a film végén volt, mikor végre kinyitották és Eli szemére is ráközelített a kamera. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Az már volt, hogy az Expendables-ben lesz egy (mini-spoiler, nem fordulat csupán egy poén elárulása) Spoiler: Budapestes poén? megnézhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 27. (szerkesztve) Book of Eli, nagyon tetszett, pláne a csattanó a végén. Azt mondjuk nem értem, miért hozza fel mindenki gyengeségnek, hogy már az elején lehet tudni, melyik könyvről van szó. Kérem, nem is akarták titkolni. Az igazi csattanó a film végén volt, mikor végre kinyitották és Eli szemére is ráközelített a kamera. Miért lenne gyengeség? Már az elején egyértelmü miről van szó. Egy cikk a vámpirosságról. Jaj de tudnám belelőni Dunába bizonyos tiniket akik az írtózatos Alkonyatot egyáltalán megnézik. Vámpír Szerkesztve: 2010. Augusztus 27. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.