JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Csak azoknak, akik látták az Eredetet!!! Spoileres ugyebár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hát ez k*rva nagy! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. rohadt jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megnéztem a Harry Potter legutóbbi részét. Hát....nem tudom miként akar megküzdeni HP Voldemorttal, de se nem erős se nem okos, és mégis ő a kiválasztott. Csak az a baj, hogy ez szinte semmiben nem nyilvánul meg. Két résszel ezelőtt elért a karakter egy pontra, azóta ott van, sőt, még vissza is fejlődött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Sajna ez csak a filmből látszódhat így...amúgy a 6. az egyik legrosszabb rész. ( nem kell elkezdeni vitatkozni ez magánvélemény) De úgy hiszem hogy a 7. duplarésszel helyreteszik majd ezt a hibát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Amúgy tényleg változott az imdb, legalább is más gépen nézve már teljesen máshogy néz ki az egész. Nálam még maradt a klasszikus, és hülye leszek tenni ellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Amúgy tényleg változott az imdb, legalább is más gépen nézve már teljesen máshogy néz ki az egész. Nálam még maradt a klasszikus, és hülye leszek tenni ellene. Oh... Most nézem én is, pl google chrome böngészővel még a régi felületet mutatja az imdb-nek, mozilla firefoxal meg egy teljesen más imdbs filmes adatlap jelenik meg külsőre. És mivel én az utóbbival böngészek, ezért említettem hogy változás történt az oldal küllemében. Csodálkoztam is, hogy ti szerintetek semmi változás nem történt.. :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Csak azoknak, akik látták az Eredetet!!! Nagyon jópofa, főleg a vége Hát....nem tudom miként akar megküzdeni HP Voldemorttal, de se nem erős se nem okos, és mégis ő a kiválasztott. Nem kell ahhoz erősnek vagy éppen veszett okosnak lenni, hogy legyőzzünk egy erős ellenfelet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Nem kell ahhoz erősnek vagy éppen veszett okosnak lenni, hogy legyőzzünk egy erős ellenfelet Főleg, hogy a legyőzéséhez leginkább a 7. részben tapasztaltak kellenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Oldie, tudom, hogy ez kicsit bántani fog, mert te nagy Alkonyat rajongó vagy, de nézd meg ezt a trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Még hogy bánt?! Egyenesen dühít!! Azt a Szent Grálhoz fogható művet így ledegradálni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Főleg, hogy a legyőzéséhez leginkább a 7. részben tapasztaltak kellenek No igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Nem kell ahhoz erősnek vagy éppen veszett okosnak lenni, hogy legyőzzünk egy erős ellenfelet Főleg, hogy a legyőzéséhez leginkább a 7. részben tapasztaltak kellenek Értem én, de az a bajom, hogy nem fejlődik sehova a karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Nem kell ahhoz erősnek vagy éppen veszett okosnak lenni, hogy legyőzzünk egy erős ellenfelet Értem én, de az a bajom, hogy nem fejlődik sehova a karakter. Ugyan én már régen olvastam HP könyvet, sőt még a 6. filmet is régen láttam, de emlékeim szerint a történet kulcsa nem az, hogy Harry mennyire nagy hőssé fejlődik közben, ergo erőssé és okossá válik, hanem Spoiler: hogy egyszerűen nincs más választása: csak ő gyözheti le Voldemortot, mert a sorsuk összefonódott. És a történet vége emiatt némileg meghökkentő is. De abban egyetértek, hogy ebből a szempontból, azon kívül, hogy Harry gyerekből felnőtté válik, és a körülmények sok mindenre rákényszerítik, túl nagy karakterfejlődést nem mutat. Kicsit olyan antihős típus, de épp ez benne az érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Ma végre végre pótoltam a lemaradásomat a Rambo filmek terén és nem csalódtam. A 3 egy kicsit gyengébb volt a többinél de a John Rambo elfeledtette velem azt a kis visszaesést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Én meg rábukkantam az eredeti Koncz szinkronos Halálhágóra. Nem tudom, hogy sokan miért ezt favorizálják jobban mint az utódot, te tény, hogy a szövegen szakadok Kár, hogy a film utolsó fél órája már nélkülözi a beszólásokat. De ettől függetlenül örök darab. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Én meg a diszkontból lekaptam a Robin Hood rendezői változatát, ami két és fél óra . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Liam Neeson csatlakozott a Battleship idegen inváziós sci-fihez. deadline Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Uwe Boll egy állat. Hogy mert hozzányúlni ehhez a témához ez az amatőr? Felkavaró képsorok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Én meg rábukkantam az eredeti Koncz szinkronos Halálhágóra. Nem tudom, hogy sokan miért ezt favorizálják jobban mint az utódot, te tény, hogy a szövegen szakadok Kár, hogy a film utolsó fél órája már nélkülözi a beszólásokat. De ettől függetlenül örök darab. Nem is tudtam, hogy van egy másik változat is. Nekem is a Koroknay Géza verzió van meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Nem is tudtam, hogy van egy másik változat is. Nekem is a Koroknay Géza verzió van meg.Nemrég dobták fel asszem az nmagra. Keresd úgy, hogy "Eredeti". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Nemrég dobták fel asszem az nmagra. Keresd úgy, hogy "Eredeti". Kösz, megvan, meg egy tucat másik film eredeti szinkronnal, ami még kelleni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Új transzferrel jelenik meg az Aliens BD-n http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=874411...224558171516896 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Gyönyörűen fest, nagyon várom már. Az egyetlen félszem, hogy ha elveszik a zajt és a fakóságot, akkor láthatóvá válik, hogy sok helyen az elavult vetített háttér eljárást használták (a hajó lezuhanásakor, a királynőteremben lévő jelenetekben). Mert a zaj és a fakóság pont emiatt került rá a filmre (illetve még kellemes mennyiségű füstöt és port is fújt Cameron a kamera elé, hogy elleplezze ezt az ósdi trükköt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. A Kaptár 4 több mint ezer szavattal 8.6-os pontszámmal áll az imdbn-n Ki nézi meg majd 3D-ben Paul Anderson új filmjét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. A Kaptár 4 több mint ezer szavattal 8.6-os pontszámmal áll az imdbn-n Ki nézi meg majd 3D-ben Paul Anderson új filmjét? Én még az előzőt sem láttam, de az első 2 sem tetszett. Inkább az Adéle-t nézem majd meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Nem emlékszem, hogy volt-e már, de Október 14-étől lesz a mozikban A feláldozhatók (Expendables). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Nem emlékszem, hogy volt-e már, de Október 14-étől lesz a mozikban A feláldozhatók (Expendables).Már volt róla szó. Oldi írta ha minden igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. A pontos dátum az utóbbi napokban derült csak ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 8. Ki nézi meg majd 3D-ben Paul Anderson új filmjét? Engem inkább az Event Horizon érdekelne 3D-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.