Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. (szerkesztve) Novemberben jön hozzánk is az Alien tojás a kis Aliennel BD-n http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=874454...267558202587536 Reméljük jövőre a Star Wars is így jön Szerkesztve: 2010. Szeptember 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. No majd az Halálcsillagként inkább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Gyönyörű! Az SW pedig eszméletlen lesz. Még soha sem adták ki egyben a hat filmet. Remélem kitesznek magukért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Pandorum Nem egy nagy eresztés, egynek elmegy. Jobbra számítottam. Hasonló kategóriában az Event Horizon köröket ver rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Pandorum Nem egy nagy eresztés, egynek elmegy. Jobbra számítottam. Hasonló kategóriában az Event Horizon köröket ver rá. Max akkor, ha az egyiket még nem láttad, amúgy mindkettő film ugyanazon a kellemes, de nem kiemelkedő szinten van Bár vérben és elfuserált sztoriban az Event Horizon valóban köröket ver a Pandorumra. Amúgy Oldi, hogyhogy nem Halálhajó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Max akkor, ha az egyiket még nem láttad, amúgy mindkettő film ugyanazon a kellemes, de nem kiemelkedő szinten van Bár vérben és elfuserált sztoriban az Event Horizon valóban köröket ver a Pandorumra. Amúgy Oldi, hogyhogy nem Halálhajó? Miért lenne elfuserált sztorija a....Halálhajónak? Szerintem sokkal jobb mint a Pandorumé, ahol szerintem már az első perctől fogva sejthető, hogy kik is garázdálkodnak azon a hajón Tény, hogy nem kiemelkedő viszont egyik se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. (szerkesztve) Airplane! A csupasz pisztoly filmek alkotóinak filmje, a poénok is ehhez illően hatalmasak. Na meg Leslie Nielsen is hozza a szokott formát. a filmet csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jó kis vígjátékot akar látni. Szerkesztve: 2010. Szeptember 9. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Airplane!A csupasz pisztoly filmek alkotóinak filmje, a poénok is ehhez illően hatalmasak. Na meg Leslie Nielsen is hozza a szokott formát. a filmet csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jó kis vígjátékot akar látni. Eddig még nem láttad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Eddig még nem láttad? Nem, ez eddig kimaradt . A 2. része milyen,érdemes megnézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Nem, ez eddig kimaradt . A 2. része milyen,érdemes megnézni? Fele olyan jó sincs mint az 1 de kár lenne kihagynod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Airplane!A csupasz pisztoly filmek alkotóinak filmje, a poénok is ehhez illően hatalmasak. Na meg Leslie Nielsen is hozza a szokott formát. a filmet csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jó kis vígjátékot akar látni. Jó, hogy említed. Megnézem majd a napokban. Kb. 15 éve láttam először. "Hát nem ma fogok leszokni a szipózásról" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 9. Novemberben jön hozzánk is az Alien tojás a kis Aliennel BD-n http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=874454...267558202587536 Reméljük jövőre a Star Wars is így jön Hát ezt meg kell venni. Imádom az Alient. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Jó, hogy említed. Megnézem majd a napokban. Kb. 15 éve láttam először. "Hát nem ma fogok leszokni a szipózásról" Egyik legjobb vígjáték számomra a világon. De sajna a 2. rész már tényleg meg sem közelíti, ennek ellenére érdemes megnézni. Egyedül a Csupasz pisztoly tudta hozni ugyanazt a szintet az összes részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Az Airplane-ek közül nekem egyik se jön be különösebben de az elsőt jobban csípem mint a másodikat. A Csupasz pisztolyok közül az elsőt és a harmadikat sokáig nagyon bírtam aztán rájuk untam, a másodikat meg sose komáltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Az Airplane-ek közül nekem egyik se jön be különösebben de az elsőt jobban csípem mint a másodikat. A Csupasz pisztolyok közül az elsőt és a harmadikat sokáig nagyon bírtam aztán rájuk untam, a másodikat meg sose komáltam. Na jó most érezd a lenézésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. (szerkesztve) új Priest tréler Kéne már egy vámpapíros film ami bejön. Hátha ez az lesz. Na jó most érezd a lenézésem. Nem szép dolog más bajával viccelni. Szerkesztve: 2010. Szeptember 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Karatekölyök Hihetetlen pozitív csalódás a film. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz, sőt a vége piszkosul megható. Mondjuk az eredetit nem übereli, de pöpec kis mozi így délutánra. Jackie Chen ugyan kissé furcsán festett ezzel a trottyos megjelenéssel, ezt a részét simán kihagyhatták volna, mert az öreg Miagi mester nyolcvan éven túl is fittebbül festett Jade Smith előtt viszont le a kalappal. Nem elég, hogy kinézetre kiköpött apja, de még színészetben is ver a faterra Szóval bravó, jó kis két óra szórakozás a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Na megmondtam én hogy jó lesz és tetszeni fog. Nekem kicsit még jobban is tetszik mint az eredeti. Több benne a filózófia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Tegnap megnéztem a Karate Kölyök filmet. Nekem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Én az Eli gyerek könyvét néztem másodjára ezúttal szinkronosan. Úgy nálam kicsit nagyobbat ütött mint angolul. Az Oldmanus "A f*sz ki van." beszólásán nagyot szakadtam. Nem emlékszem hogy ezt a káromkodást hallottam-e ezelőtt filmben de ebben nagyot szólt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Na ezért a filmért beválallnék egy IMAX-ot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Én meg ezért egy újabbat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Na ezért a filmért beválallnék egy IMAX-ot A számból vetted kia a szót. Nem tartozik a legjob horror-szériákba de már érdekel hogy mi lessz a vége. (És miért nem lehet Saw VII-nek hívni? Hülye 3D ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Én meg ezért egy újabbat. Jó lesz, jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. A számból vetted kia a szót. Nem tartozik a legjob horror-szériákba de már érdekel hogy mi lessz a vége.Igen-igen Remélem lesz valami különleges díszdoboz az összes résszel, mert már évek óta arra várok, ezért van csak meg az első 2 DVD-n. Nagyon jó lenne valami Alien-tojás vagy Predator-fej szintű különleges kiadás, mondjuk a kis biciklis bohócfejjel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Vagy egy disznómaszkos. Amúgy én biztos nem nézem meg 3D-ben. Nekem ne szenvedjen bele senki se a képembe. Elég lesz az nekem 2D-ben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Hát én jobban örülnék egy bohócfejnek, mint egy disznófejnek Vagy egy biciklizős kis szoborral is, mint BumBum-nak van: http://www.bumbum2000.de/Sammlung/Pixar4.jpg Mindenesetre ha nem jelenik meg ilyen "extrával" majd veszek én egyet a Holdfényben és a DVD-k/BD-k mellé rakom http://holdfenyteam.hu/viewimage.php?img=11661 http://holdfenyteam.hu/viewimage.php?img=12608 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. (szerkesztve) Én nem ragaszkodok egyikhez se de a bohócfigura amúgy se kéne mert azt nem komálom. Abból csak a röhögés jön be. Szerkesztve: 2010. Szeptember 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Eastwood MESTER nem pihen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Az inception-ből még mindig csak cam-os verziók vannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.