Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nah ennyire jó volt? :( akkor most már nekem is esedékes lenne megnézni.

A BLitz pedig ha bejön valakinek, akkor ajánlom a Luther című sorozatot. CSak 6 részes ha jól emlékszem, de iszonyú ütős, sorozatgyilkosos angol sori.

Hozzászólás ideje:

Jonah Hex

Felejthetős de egyszer bőven ki lehet bírni. Mondjuk amin meglepődtem, hogy Megan Fox mennyire nem volt figyelemfelkeltő. Azért a Transformersben..khm, jobban domborított. :D

Nyughatatlan lélek

Nagyon szépen fényképezett távol-keleti film ( kevés van amelyik nem :( ), gravitációt meghazudtoló karakterekkel. :D A sztori egy nagy mese, romantikával fűszerezve, de a magamfajtát úgyis csak a remek harci koreográfiával lehet megfogni. Az meg bőven jó volt :D

Hozzászólás ideje:
Jonah Hex

Felejthetős de egyszer bőven ki lehet bírni. Mondjuk amin meglepődtem, hogy Megan Fox mennyire nem volt figyelemfelkeltő. Azért a Transformersben..khm, jobban domborított. :P

Nyughatatlan lélek

Nagyon szépen fényképezett távol-keleti film ( kevés van amelyik nem :( ), gravitációt meghazudtoló karakterekkel. :D A sztori egy nagy mese, romantikával fűszerezve, de a magamfajtát úgyis csak a remek harci koreográfiával lehet megfogni. Az meg bőven jó volt :D

Hát igen Jonah Hex egy nulla mint film. Viszont mikor a kamera ráközelít Megan combjára mikor húzza fel a harisnyáját hát melegem lett ám. :D

Hozzászólás ideje:
Hát igen Jonah Hex egy nulla mint film. Viszont mikor a kamera ráközelít Megan combjára mikor húzza fel a harisnyáját hát melegem lett ám. :(
Nálam máig etalon a motorháztetős és a motorra fekvős jelenete a TF-ben :D
Hozzászólás ideje:
Megvárom. :(

Én is csinálom, és egész jól haladok vele. Persze nehéz a dolgom, mert nem egyszerű feliratot készítek...

spf2.jpg

Azért ehhez ajánlott a 720p.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Na az szép, akkor már 3 féle felirat lesz :D

De mindegy, ezek után úgyis a kolmilánéval fogom nézni :(

*fejet hajt* Megtisztelsz. Deinóéról tudok, kié a harmadik?

Hozzászólás ideje:

Lassan már a csapból is ez az űrgodzilla folyik. Hát rajta is kiütköznek az Asylumos vonások. ;)

Hozzászólás ideje:

Ezt a harmadik Üvegnagymacsekot szerintem ugyanúgy kihagyom mint az előző kettőt.

Jáj, ez egyre gázabb. :S

Mint egy tv film eskű.

Még néhány ilyen jelenet és nem lesz kedv moziban megnézni.

CiGizzenek jobban és dobjanak fel egy nem űrgodzilla földönkívülis csészealjas jelenetet. ;)

Hozzászólás ideje:
Ezt a harmadik Üvegnagymacsekot szerintem ugyanúgy kihagyom mint az előző kettőt.

Még néhány ilyen jelenet és nem lesz kedv moziban megnézni.

CiGizzenek jobban és dobjanak fel egy nem űrgodzilla földönkívülis csészealjas jelenetet. :D

Hatalmas hiba volt kihagyni őket! :D A Valami Amerika után a legjobb magyar vígjáték. :lol:

Skylinetól meg tényleg kezd elmenni a kedvem. Még pár ilyen béna szereplőbeállítás és magam fogom a Deko csatornára száműztetni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.