Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Amúgy mi van bekötötték a UPC-t a csillagbörtönbe? De a pali nem csak az amcsi szuperhősfilmeket szidja, ami még illene is a személyiségéhez, hanem Nolant magában. Pedig a Following se épp egy amerikai patrióta film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. (szerkesztve) Ez ***** Szóval bunkó aki a Batmant szereti. Mint a Bugsy! Szerkesztve: 2011. Február 27. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. - Nem csak akkor vagy bunkó Bugsy, ha a Batmant szereted, hanem az összes "hasonszőrű" film esetében is. Érted? - Nem főnök. - Bunkó vagy Bugsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Elvileg nézem, csak pont tegnap kötöttük ki az HBO-t így hehh mást kell találni. Öööö... jó, hogy említed, utána kell néznem, hogy egyáltalán nálunk van-e még HBO Pedig elvileg én felelek a kábéltévéért, és nem tudom, milyen adóink vannak. Hmm... mit jelent ez a más? Ha nagyon kényes, írd meg priviben, hátha nekem is jól jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Szóval bunkó aki a Batmant szereti. Mint a Bugsy! Nekem is ez jutott erről a mondatról eszembe. Egyik kedvenc Bud Spencer filmem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Öööö... jó, hogy említed, utána kell néznem, hogy egyáltalán nálunk van-e még HBO Pedig elvileg én felelek a kábéltévéért, és nem tudom, milyen adóink vannak. Hmm... mit jelent ez a más? Ha nagyon kényes, írd meg priviben, hátha nekem is jól jön ORF1-en és PRO7-en adják elvileg, és szinkronizálatlanul. Ha pedig nincsen német csatornátok, a neten 1001 helyen lehet streamen nézni, este meg már biztos lesznek linkek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Szánalmas. Megmondóember, nem több és még a saját csapdájába is esik. Pedig van pár igazság abban amit mond. Elbatyta, ennyi. Tényleg szánalmas. Ezek szerint én is bunkó vagyok, de sebaj, nem érdekel, gondoljanak ezek amit akarnak én csak azért is szeretni fogom azokat, amiket eddig szerettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. ORF1-en és PRO7-en adják elvileg, és szinkronizálatlanul. Ha pedig nincsen német csatornátok, a neten 1001 helyen lehet streamen nézni, este meg már biztos lesznek linkek. Köszi Ezek a csatornák nem foghatóak nálunk, de közben családot meginterjúvoltam, van HBO-nk, sikerült is behangolnom a tévén (de jó, hogy megőrzőm a technikai kütyük használati utasításait). A másik elgondolásom hasonló volt, kerestem volna a neten egy oldalt, ahol lehet követni, bár a nyelv erősen befolyásolt volna az inkább nem is nézem irányba. Most már csak fel kell kelni, szerintem fél 4 felé elég lesz, addigra lemennek az elején a tiszteletkörök meg más hasonlók. Azokat kihagyom, inkább alszom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Nekem nincs HBO-m, így egy külföldi adót nézek és az HBO netes hangját hallgatom majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Az oldalukon megtaláltam a lehetőséget a meghallgatásra. Mondjuk Dudás Viktor dumájára kíváncsi lennék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Elolvastam ennek a szemétládának a cikkét. Sajnos aszélsőjobboldalon ilyenek. Mindenkit lenéznek. Csak egy probléma van. Hazudnak. Az első lebukás az hogy amerikai számítógépet használnak amcsi oprendszerrel. Hátha utálom az amcsi kultúrát miért is használok ilyet? Mit eszik? Füvet? vagy esteleg bemegy a tescoba és ott véásárol? Autót használ? Ha úgy él mint a többi akkor miért is néz le? Amin nagyion felháborodtram a tizórás műszak lenézése. Ennek a patkányka azok az embertek termelik meg a zabálnivalót meg az áramát. Mergérdemelné hogy egy se dolgozzon. Ő miből is él? Egyszóval most jelenleg az van a fejembe, hogy baseball-ütővel addig verném ameddig szinte össze csontja eltörik. Utána ír egy bocsánatkérő levelet majd eltakarodik ebből az országból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. ... jelenleg az van a fejembe, hogy baseball-ütővel addig verném ameddig szinte össze csontja eltörik. Én jobboldali vagyok, de a szélsőjobbról hasonló véleményen vagyok, mint te. Csupán ez a mondatod, amit idéztem, kicsit erős.... semmivel sem vagy ugyanis jobb, ha ezt megtennéd, mint ő vagy ők. (még akkor sem, ha érzelmileg teljesen egyetértek egyébként veled) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Elolvastam ennek a szemétládának a cikkét. Sajnos aszélsőjobboldalon ilyenek. Mindenkit lenéznek. Csak egy probléma van. Hazudnak. Az első lebukás az hogy amerikai számítógépet használnak amcsi oprendszerrel. Hátha utálom az amcsi kultúrát miért is használok ilyet? Mit eszik? Füvet? vagy esteleg bemegy a tescoba és ott véásárol? Autót használ? Ha úgy él mint a többi akkor miért is néz le? Amin nagyion felháborodtram a tizórás műszak lenézése. Ennek a patkányka azok az embertek termelik meg a zabálnivalót meg az áramát. Mergérdemelné hogy egy se dolgozzon. Ő miből is él? Egyszóval most jelenleg az van a fejembe, hogy baseball-ütővel addig verném ameddig szinte össze csontja eltörik. Utána ír egy bocsánatkérő levelet majd eltakarodik ebből az országból. Szerintem ez a Tomcat nem az a Tomcat, de ettől eltekintve egyetértek. Egy ingyenélő ne szólja le a munkásokat. Ő sokkal rosszabb, kártékonyabb tagja a társadalomnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Szerintem ez a Tomcat nem az a Tomcat, de ettől eltekintve egyetértek. Egy ingyenélő ne szólja le a munkásokat. Ő sokkal rosszabb, kártékonyabb tagja a társadalomnak. Osztom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Tomicica ( már ha az a elhírhedt alakról van itt is szó) egy szánalmas spicli, de köze sincs semmiféle jobboldalhoz. Kiadta a blogjának fórumozóinak adatait az MSZP "holdudvarának". OFF vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. (szerkesztve) Szerintem ez a Tomcat nem az a Tomcat, de ettől eltekintve egyetértek. Egy ingyenélő ne szólja le a munkásokat. Ő sokkal rosszabb, kártékonyabb tagja a társadalomnak. De ez az a csávó. A stílusról is felismerni, meg a bombagyárat ő csinálja. A durva az hogy a nagy magyarérzelmünek a neve a neten Tomcat ami igen csak angolszász. Különben csak az átlagember lenézése miatt kaptam fel a vizet. Kiváncsi lennék hogy ezt a szemükbe merné-e mondani. Riddick: Nem erős az. Az erős az volt ami először eszembe jutott. Szerkesztve: 2011. Február 27. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 27. Tudtommal blockbusternek számít minden olyan film, ami Amerikában túllépi a 100 millió dolláros bevételt. Legalábbis pár éve még ez volt az iratlan szabály erre a jelzőre. Azóta a szám módosulhatott, de a logikája szerintem nem. Így indult, de manapság szerintem pejoratív értelemben használják, kb. olyan értelemben, hogy csak a látványvilág számít. zéró történet, csordultig akcióval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Hát, eddig papírforma tényleg az Oscar. Inception mellőzve(csak a hangkeverést-vágást jutalmazták), Kings speech és Social Network meg hozza a díjakat. Bale Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Hoppsz... a rendezés már bejövős, bár én picit meglepődtem, de nagyon kellemesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Szerintem Natalie Portman csak a show végére jött el (ami nem csoda, én sem ültem volna ott végig, már ha valóban így volt), mert egyszer sem láttam eddig, de a lényeg, hogy végül ott állt a színpadon teljesen megérdemelten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. No kérem, mégis csak van igazság, a majdnem legjobb vitte a fődíjat (szerintem ), de legalább olyan, ami nagyon tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Szóval A Király beszéde. Örülhetnek a Social Network haterek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Szóval A Király beszéde. Örülhetnek a Social Network haterek. Annak örülök, hogy a nekem jobban tetsző kapta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Szóval A Király beszéde. Örülhetnek a Social Network haterek. Örülök is... NAGYON! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. OFF: Sikeresen elaludtam reggel úgy az Oscar nézése közben, hogy 5 percem volt a busz indulásáig :S Na mindegy, az idei Oscar egész jó volt. A Király beszédét még nem láttam, de ezek után majd megnézem, ha már 4 Oscart kapott. Natalie Oscarjának is örülök, megérdemelte már. A Toy Story és az Alice 2-2 Oscarja pedig várakozásaimon felülmutatott. Gondoltam, hogy kapnak 1-1-t, de hogy 2-t mindkettő. Főleg, hogy a Toy Story eléggé megérdemelten megkapta a legjobb animációt is, ennek meg kimondottan örülök A legjobb kosztümben biztos voltam, a látványtervben már kevésbé, hogy az Alice fogja kapni, utóbbinál a HP-ra tettem volna, de jobb is így, az Alice-nak valóban jobb volt a látványa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Natalie Oscarjának is örülök, megérdemelte már. A Toy Story és az Alice 2-2 Oscarja pedig várakozásaimon felülmutatott. Gondoltam, hogy kapnak 1-1-t, de hogy 2-t mindkettő. Nem már, most érdemelte meg igazán, szerintem az első szerepe volt még igazán kiemelkedő Gondoltam, hogy örülni fogsz ezen két film díjainak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Nem már, most érdemelte meg igazán, szerintem az első szerepe volt még igazán kiemelkedő Minden szentnek maga felé hajlik a keze, a Star Wars részekért is kaphatott volna. Bár akkor inkább Ian McDiarmid-nek kellett volna a Sith-ekben nyújtott alakításért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Minden szentnek maga felé hajlik a keze, a Star Wars részekért is kaphatott volna. Bár akkor inkább Ian McDiarmid-nek kellett volna a Sith-ekben nyújtott alakításért. Portman hozta a maximumot, de én Oscart nem adtam volna neki. Hayden Christensennek annál inkább, bár tudom sokan meg is lincselnének emiatt. Szvsz Ewan McGregort is lekörözte sokkal, nem éreztem színpadiasnak az alakítását mint Ewanét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. (szerkesztve) Portman hozta a maximumot, de én Oscart nem adtam volna neki. Hayden Christensennek annál inkább, bár tudom sokan meg is lincselnének emiatt. Szvsz Ewan McGregort is lekörözte sokkal, nem éreztem színpadiasnak az alakítását mint Ewanét. Hát koma, én együtt nyújtottam volna át Veled a díjat Hayden-nek. A lincshangulathoz meg... hát több, mint valószínű, hogy lett volna (De szívem szerint én Ewan McGregornak is odaadtam volna) Szerkesztve: 2011. Február 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Hát koma, én együtt nyújtottam volna át Veled a díjat Hayden-nek. A lincshangulathoz meg... hát több, mint valószínű, hogy lett volna (De szívem szerint én Ewan McGregornak is odaadtam volna) Hamill az EPVI -ban is Oscar gyanús alakítást nyújtott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.