kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Mindig az utolsó sor elöttibe ülök középre. Így lehet legjobban látni a vásznat anélkül hogy az ember forgatná a fejét. A térhangzás is simán átjön. A képletem akkor működik a legjobban, ha teljesen belesüppedek a székbe. Szerencsére nem vagyok olyan magas, hogy kilógjon a fejem. A MOM-ban eszeveszett kényelmesek az ülések amúgy. Imádom azt a mozit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Én mindig is közép-középen szerettem ülni. Általában a 11-13. sorban. Mondjuk itt teremtől függő, múltkor a Battle: Los Angeles alatt kicsit ráfaragtam, mert a kisebb teremben volt - ahol még nem voltam - és a 11. sorba rendeltem jegyet. Hát elgémberedett a nyakam a sok fölfelé nézéstől Érdekes, hogy engem nem zavarnak a kukorica zabálók/beszélgetők. A legtöbb film, amire beülök, baromira hangos, középen meg aztán minden irányból zúg a Volga, így elnyomja a környező zajokat. Plusz alaposan bele tudok merülni a filmbe. Mondjuk a mobilozók tudnak idegesíteni, de ilyenbe - szerencsére, lekopogom - ritkán futottam bele. Apropó, a Battle: Los Angeles volt az első film, amit egyedül néztem meg. Kicsit fura is volt, hogy nem tudtam kivel megosztani lendületből a meglátásaimat. Meg lehet kicsit furcsa volt a közelembe lévőknek a film alatti megnyilvánulásaim (hangot szoktam adni a meglepetésemnek, meg a többinek ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Én "leghátsó sor középen" párti vagyok főleg azért mert utálom ha van mögöttem valaki-előfordult már olyan is hogy rugdosták a háttámlámat- ha foglalt a leghátsó akkor max közép közép, de ha az is foglalt akkor inkább másnap vissza megyek. Egyszer ültem a szélén de soha többet, a bal fülem a végére szinte elzsibbadt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Én középen, a s*ggemen szoktam ülni, hol kicsit jobbra billenve, hol kicsit balra, ahogy a zsibbadás kihozza belőlem :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Én mindig is közép-középen szerettem ülni. Általában a 11-13. sorban. Mondjuk itt teremtől függő, múltkor a Battle: Los Angeles alatt kicsit ráfaragtam, mert a kisebb teremben volt - ahol még nem voltam - és a 11. sorba rendeltem jegyet. Hát elgémberedett a nyakam a sok fölfelé nézéstől Érdekes, hogy engem nem zavarnak a kukorica zabálók/beszélgetők. A legtöbb film, amire beülök, baromira hangos, középen meg aztán minden irányból zúg a Volga, így elnyomja a környező zajokat. Plusz alaposan bele tudok merülni a filmbe. Mondjuk a mobilozók tudnak idegesíteni, de ilyenbe - szerencsére, lekopogom - ritkán futottam bele. Apropó, a Battle: Los Angeles volt az első film, amit egyedül néztem meg. Kicsit fura is volt, hogy nem tudtam kivel megosztani lendületből a meglátásaimat. Meg lehet kicsit furcsa volt a közelembe lévőknek a film alatti megnyilvánulásaim (hangot szoktam adni a meglepetésemnek, meg a többinek ). Nem film közben zavaró, hanem az elején. Reklám után, ugye felemelkedik a két panel a vászon szélein. Na akkor csend van és csak a rágást hallani, meg krákogást. Olyan szinten betiltanám a kukoricát(és minden fajta ehetőt) a mozikban, hogy ha valaki megszegi 1 év felgüggesztett járna. Ami még zavar az a reklám és az előzetes. Nem azért fizettem hogy reklámokat bámuljak. A film alatt én is szoktam dumálni, nagyon bele tudom magam élni. A John Rambo-nál szerintem valami idiótának néztek mikor mondtam hangosan hogy írtd ki mindet ,nincs könyörület. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Ami még zavar az a reklám és az előzetes. Nem azért fizettem hogy reklámokat bámuljak. A film alatt én is szoktam dumálni, nagyon bele tudom magam élni. A John Rambo-nál szerintem valami idiótának néztek mikor mondtam hangosan hogy írtd ki mindet ,nincs könyörület. Nálam a Battle: Los Angelesnél lehetett ez. Bár nem néztem oldalra, de éreztem, hogy a jobbomon ülő srác (balon senki sem volt, mert lehetőség szerin szeretek a feljáró mellé ülni, hogy nyugodtan kinyújtóztathassam a lábam) több megnyilvánulásom után is érdekesen néz rám Röpködtek az ilyen megjegyzések, hogy "öcsém, megszívtad", "ezt de agyonnyomták", meg "aztakibebaszott". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. (szerkesztve) Ami még zavar az a reklám és az előzetes. Nem azért fizettem hogy reklámokat bámuljak. Számolj rá 15 percet, a Palace mozikban egységesen annyi reklám van. Tény, hogy leoltják a villanyt, és a töksötétben nehézkes megtalálni a helyed, de telefonnal lehet világítani. Amúgy nekem nincs bajom velük, hozzátartoznak a mozihangulathoz. Dzséjt, készíts már valamihez egy audiokommentárt. Élmény lehet melletted nézni pár filmet. Szerkesztve: 2011. Március 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 27. (Nem értem, az emberek miért szeretnek mindenáron minél hátrébb ülni a moziban. Van erre egy képletem, egy 22 soros moziteremben a vászontól számolt 9. sor közepén a legtökéletesebb az élmény. Sose csalódom benne...) Ifjú koromban én is a hátsó sorok egyikébe ültem, aztán öcsém rászoktatott a közép-középre, azóta oda ülök, ha csak tehetem. Sokkal jobb az élmény, bár én a hangokra abszolút nem figyelek. A MOM Parkot én is szeretem, többször voltam ott moziban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Dzséjt, készíts már valamihez egy audiokommentárt. Élmény lehet melletted nézni pár filmet. Hát, panasz lehet rám. Beletartozom a film alatt pofázók táborába, és ehhez még társaságra sincs szükségem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. http://www.youtube.com/watch?v=yxitnx97Yks Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Valaki aki látta az Álomháborút, mondja már meg legyen szíves, hogy a végén Babydollal mit csináltak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Valaki aki látta az Álomháborút, mondja már meg legyen szíves, hogy a végén Babydollal mit csináltak? Lobotómiát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Valaki aki látta az Álomháborút, mondja már meg legyen szíves, hogy a végén Babydollal mit csináltak? Elvileg lobotómiát végeztek rajta, de lehet, hogy azt is csak képzelte. Többféle teóriát olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Elvileg lobotómiát végeztek rajta, de lehet, hogy azt is csak képzelte. Többféle teóriát olvastam. Hát ja, ez is olyan, mint az Eredet. Nem lehet tudni, hogy akkor mi is van. Például, hogy Swee Tee is álmodja-e a buszt és a vezetőt vagy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Hát ja, ez is olyan, mint az Eredet. Nem lehet tudni, hogy akkor mi is van. Például, hogy Swee Tee is álmodja-e a buszt és a vezetőt vagy nem. Sweet Pea. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Sweet Pea. Jóóól van, nem kéne a kicsit kigúnyolni Látod, hogy hiába ülök a hangfal alatt, mégse hallom jól a neveket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. (szerkesztve) Jóóól van, nem kéne a kicsit kigúnyolni Látod, hogy hiába ülök a hangfal alatt, mégse hallom jól a neveket Nem értem, miért nem fordították le a neveiket... Baby Doll - Babuci/Baba, Rocket - Bomba, Amber - Mézcsepp, Blondie - Szöszke, Sweet Pea - Cukorborsó. Ím, öt perc alatt sikerült... (Kritizálni meg nem illik, a szó szerinti fordítás erőltetett és hülyén hangzik. ) Szerkesztve: 2011. Március 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Nem értem, miért nem fordították le a neveiket... Jó volt ez így Kicsit hülyén nézett/hangzott volna Vanessa Hudgens-nek (aki fekete) az a név, hogy Szöszke Így aki nem tanult angolul, nem fog furcsán nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Ja értem, köszi a válaszokat Nektek hogy tetszett a film? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. (szerkesztve) Jó volt ez így Kicsit hülyén nézett/hangzott volna Vanessa Hudgens-nek (aki fekete) az a név, hogy Szöszke Így aki nem tanult angolul, nem fog furcsán nézni. Minek megmásítani valaminek az értelmét, ha van rá egy tök jó és illő magyar kifejezés? A Blondie-t nyilván viccnek szánták, de ezt tanácsos megőrizni. Norbi, te meg olvass vissza. Szerkesztve: 2011. Március 28. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Nektek hogy tetszett a film? Már lentebb írtam, de legyen itt elég annyi, hogy méltán indulni fog 2011 legjobb filmjei közt nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. A k*rva életbe, miért nem tudják szinkronosan adni a Sast? Erre most elmentem volna mert elég jókat is írtak róla, nomeg ugye ókor, vérengzés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. A k*rva életbe, miért nem tudják szinkronosan adni a Sast? Menj és inkább nézd meg az Álomháborút, az is van olyan (ha éppen még nem jobb), mint a Sas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Menj és inkább nézd meg az Álomháborút, az is van olyan (ha éppen még nem jobb), mint a Sas Érdekel(ne) az is, de eccere nem megy Még megálmodom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Nálam a kényelem a legfontosabb. Nem szeretek emberek közt ülni a moziban. Így is álnéven lefoglalok magam előtt és mellett jó pár helyet, így csak a film előtt fél órával tudnak kiadni oda jegyet, ma meg már az emberek inkább rendelnek, nem szokásuk ott helyben venni jegyet, így 5-ből 1 alkalommal van csak az, hogy leülnek az általam lefoglalt helyekre. Az utolsó sorod meg sajnos igaz, de bizakodjunk, hogy megnézik. Teszek is be egy kritikát róla, hátha ez meghozza a kedvüket: http://cinestar.hu/cikk/alomhaboru-premier-kritika Hehe. Akkor barátnőmmel mi jól kics/sznénk veled. Mi mindig az utolsó percben érkezünk, és általában odaülünk, ahol még van üres hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 28. Hát, panasz lehet rám. Beletartozom a film alatt pofázók táborába, és ehhez még társaságra sincs szükségem Én meg imádom a popcornt. Ez van srácok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. SF portál is egész jó kis kritikát írt a Sucker Punchról, tehát szerintük is érdemes megnézni. http://www.sfportal.hu/film-alomhaboru-9043.scifi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. "A Sony természetesen teljesen biztos abban, hogy a Pókember rebootja sikeres lesz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy már fel is kérték a második rész megírására James Vanderbiltet. Még több mint egy év választ el minket Marc Webb Pókember-rebootjának, a Csodálatos Pókembernek (The Amazing Spider-Man) a premierjétől, de a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Sony már meg is találta a tervezett második rész forgatókönyvíróját. Ő pedig nem más lesz, mint James Vanderbilt, aki korábban olyan filmek szkriptjét írta, mint a Kiképzőtábor, a Sötétség leple, A zodiákus és A vesztesek bosszúja. Vanderbilt a megbízatást természetesen azért kapta meg, mert míg Sam Raimi volt kinézve a Pókember 4 rendezőjének, addig az ő forgatókönyv-terve alapján tervezték a filmet, bár a reboot fő íróinak ma már Alvin Sargent és Steve Kloves számít. Mindenesetre a Sony döntése is azt mutatja, hogy bíznak Vanderbilt képességeiben, s egy gyorsan megírt forgatókönyv esetén a reboot második része akár 2014-re is elkészülhet." "Lesz egyáltalán X-Men 4? Lauren Shuler Donner producer mindenkit megnyugtatott, hogy igen. A Foxnak már előadták, hogy miképp képzelik el a folytatást és a stúdiónak tetszett az ötlet. Donner hozzátette, hogy a negyedik rész nyitva hagyott befejezése után lesz ötödik is. Reméljük erre nem kell éveket várni. A Deadpool filmről ismét csak azt mondta, hogy sok köze nem lesz a Wolverine-ben feltűnt figurához, talán csak annyit, hogy ismét Ryan Reynolds kelti életre a szájmenésben szenvedő zsoldost. Leginkább a képregényhős humoros oldalára koncentráltak, ezért inkább egy vígjátékokban jártas rendezőt akarnak a film élére. A forgatókönyv elolvasása után pedig egyértelmű, hogy a produkció R kategóriás lesz. Látni fogjuk Reyndolst Deadpool jól ismert ruházatában és a színész arcát is elcsúfítják, hogy úgy nézzen ki, mint a képregényekben. " "Jeff Robinov, a Warner elnöke megerősítette, hogy a következő Batman film és a Superman reboot 2012-ben kerül a mozikba. Az Álomháborút ért rengeteg negatív kritika és vélemény ellenére továbbra is kitart Zack Snyder mellett, aki biztos, hogy meg fogja rendezni a Superman produkciót. A stúdió célja az, hogy 2013-ra összehozzák a DC néhány szuperhősét, azaz megalakulna az Igazság Ligája. Érdekes, mivel a Warner 2008-ban azért intett be George Millernek hetekkel az Igazság Ligája forgatása előtt, mert először egy-egy külön filmet akartak készíttetni a DC fő hőseiről. Adam Brody játszotta volna Villámot, Megan Gale lett volna Csodanő, Armie Hammer pedig a denevérkosztümöt húzhatta volna fel. Olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy Millernek ki kellett írnia Supermant és Batman a Ligából, előbbi távolmaradását azzal indokolták volna, hogy megölte Doomsday, utóbbi pedig kilépett a csapatból. Mindenesetre Robinov optimista, kizárt, hogy 2013-ra megvalósuljon a produkció. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Thor TV reklámok. http://www.youtube.com/watch?v=I9e0O1671Xo http://www.youtube.com/watch?v=7XVeM7W6EgI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 29. Száguldó bomba Nem rossz, nem rossz, pörög rendesen végig és azért elüt a FILM+-os verziókhoz képest, csupán a hatásvadász elemektől nem tudtak itt se megszabadulni. Viszont hangban, képben tesztlemez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.