Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Szerdán Rebels a 2. legnézettebb kábel csatornás műsor. Régóta nem figyelem a nézettséget de ez nagyon jó! Ennyire népszerű a Rebels? Nem is gondoltam volna. Ody már rég van ám kép a 16-oshoz. Tudom, most jutok oda. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Tudom, most jutok oda. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 6. Ezek tiszta nyomik...még mindig nem volt magyarul??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. (szerkesztve) Az egész sorozat legjobb képe. Rendhagyó dolog történt. Cserélték az epguide képet. Mit szólsz Fulcrum? Egy képkockával korábbi, mint ami tetszett nekünk, de majdnem az lett akkor végül! Ody, cseréljük akkor mi is! Szerkesztve: 2016. Március 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Asztalra csaptam egy éven belül harmadszor. Először a világpremier miatt. Másodszor magyar Blue-ray miatt. Most ezért. Mi kell még? Szóljtok és intézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Asztalra csaptam egy éven belül harmadszor. Először a világpremier miatt. Másodszor magyar Blue-ray miatt. Most ezért. Mi kell még? Szóljtok és intézem. Magyar ep7 steelbook-ot kérnék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Nekem a lottó 5-ös számai. Hogy lásd kivel állsz szemben, ha megosztod velem, testvériesen megosztozunk. 70% az enyém, 30% a tiéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Cseréltem csoli, köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Cseréltem csoli, köszi. szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Vasárnap a Disney-n még mindig nem lesz magyar rész,ahogy a neten nézem. Mire várnak ezek ??? :facepalm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Vasárnap a Disney-n még mindig nem lesz magyar rész,ahogy a neten nézem. Mire várnak ezek ??? :facepalm: Nem tudom.. Tavaly mikor indult magyarul? (mert hosszabb szünet volt nálunk akkor is..) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Nem tudom.. Tavaly mikor indult magyarul? (mert hosszabb szünet volt nálunk akkor is..) Március közepén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Március közepén. akkor most már lassan idén jönnie kell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Ez tiszta gáz.Mire jó ez?Mikor vége,leadhatnák elölről az egész évadot! Lenne továbbra is nézettsége szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. (szerkesztve) Áprilisban folytatódik magyarul a Lázadók sorozat. Szombat és Vasárnap délutánonként adják majd az új részeket: 2016-04-16 15:30 2x10 A Princess on Lothal 2016-04-17 15:30 2x11 The Protector of Concord Dawn 2016-04-23 15:30 2x12 Legends of the Lasat 2016-04-24 15:30 2x13 The Call 2016-04-30 15:30 2x14 Homecoming Szerkesztve: 2016. Március 9. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Nekem úgy tűnik, mintha szombat és vasárnap délutánonként lenne nem csak szombaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Nekem úgy tűnik, mintha szombat és vasárnap délutánonként lenne nem csak szombaton. Bocs lemaradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Áprilisban folytatódik magyarul a Lázadók sorozat. Szombat és Vasárnap délutánonként adják majd az új részeket: 2016-04-16 15:30 2x10 A Princess on Lothal 2016-04-17 15:30 2x11 The Protector of Concord Dawn 2016-04-23 15:30 2x12 Legends of the Lasat 2016-04-24 15:30 2x13 The Call 2016-04-30 15:30 2x14 Homecoming Köszi az infót. Ezt nem kapkodták el. Viszont így jól fog haladni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Szánalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 9. Szánalmas Én örülök, hogy lesz. Egy szinkron-kasza hírhez mit szóltál volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Jó persze,igaz. De nem értem ezt a tökölést... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Szerintem a Disney utasításai állhatnak a szinkron hátterében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Lehet..De láthatólag nem akarnak tökölni, ha 1 hétvégén lemegy egy dupla! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. (szerkesztve) ZoliZoltán! Még így is összetehetjük a kezünket, mert egyébként a Rebelshez rohadt hamar érkezik a szinkron még így is, ezzel a késéssel is. Említhetnék eseteket, amikor ÉVEK teltek el egy sorozat adott évadának premier éve és annak leszinkronizált változata között. Pl: 24, vagy a Chuck, Finge, Eureka, stb... Itt konkrétan hosszú hosszú éveket késett a szinkron. A Chuck 2012. január 27-én ért véget az 5. évaddal.... és most megy elő alkalommal az 5. évad magyar szinkronnal. Csak 4 évet csúsztak... mi az? És még ezt sem nevezném feltétlenül szánalmasnak, mert még ennél is hosszabb időt kell adott esetben egy egy sorozat magyar szinkronjára várni. Szerkesztve: 2016. Március 10. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Nekem a Kaméleon (The Pretender) ugrik be, az első két évadot még a TV3-on adták a '90-es években. A harmadik évadot az RTL Klub adta le 2009-ben. A negyediket szintén az RTL Klub adta 2013-ban. Már a sorozatnak is tizenhárom éve vége volt, mire hozzánk eljutott a befejező évad (a poén, hogy a Hallmark évekkel korábban leadta a sorozatot záró két tévéfilmet). És én szinkronnal néztem végig, úgyhogy nem keveset vártam. Szóval na, nézhetitek szinkronosan a Rebels 2. évadát akkor, amikor az még az Államokban sem fejeződött be, és már vagy három hónapot kellett rá várni? Azt a hét meg a nyolcát! Mire is mennénk türelmetlenkedők és örök elégedetlenkedők nélkül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Türelmetlenek mi? Van a srác aki a 7. Részt akarja akár moziban, akár bd-n, de a lényeg, hogy "MOST".. Gondolom az agyadra megy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 10. Ami azt illeti, igen, elég sűrűn veszekszem is vele emiatt. De még ő is képes volt kivárni azt a harminc évet az ep7-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. http://www.youtube.com/watch?v=6EgqnR0-S_I Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Hát nem is tudom. Tölteléknek tűnik a következő 2 rész.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Majd a finálé kárpótol minket remélhetőleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.