csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Érdekes infók a 3. évadról: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1216 Köszi a cikket! Jó lesz ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Holnap reggel 5-6 óra körül már várható, hogy a kisscartoon-on fent lesz HD-ban és FHD-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Filoni átadja a Rebels supervising director-i címét Justin Ridgenek. A harmadik évadtól már csak az executive produceri rangban lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Filoni átadja a Rebels supervising director-i címét Justin Ridgenek. A harmadik évadtól már csak az executive produceri rangban lesz. Nocsak! Más után néz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Meglepetés! Vagy mégsem? Remélem ez azt jelenti, hogy egy új sorozaton kezd el dolgozni. Justin Ridge nem tudom mire lesz képes. Olyan TCW epizódokat rendezett mint: Rookies, The Gungan General, Innocents of Ryloth, Holocron Heist Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Ez bizony a cikk szerint is az új rebesgetett animációs sorozat miatt van. Nem lenne meglepő, ha kineveznék rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Meglepetés! Vagy mégsem? Remélem ez azt jelenti, hogy egy új sorozaton kezd el dolgozni. Justin Ridge nem tudom mire lesz képes. Olyan TCW epizódokat rendezett mint: Rookies, The Gungan General, Innocents of Ryloth, Holocron Heist Legalább, most megtudtam ki az. Nem rossz ajánlólevél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. (szerkesztve) Ha gyártási folyamatok nézzük akkor esélyes hogy az új sorozat miatt lehet. Mert a 4.évad már biztos hogy papíron már kész jelenleg a gyártási fázis elején lehet. Valószínűleg ő már nap szinten végzett a Rebelsel már csak felügyeli. És a 3.évados főrendezést azért dobhatta hogy minél hamarabb végezzen a 4.évaddal és hogy minél hamarabb elkezdjen dolgozni az új sorozaton mert Rebels példáján láthatjuk 1.5-2 év kell egy új sorozat összerakásához és az első évad legyártásához. A Disney valószínűleg szokásához híven itt se akar tökölni vagyis nem akar egy évet kihagyni így egy ésszerű lépesnek tűnik hogy már a 3. évados főrendezést is dobta azért hogy meglegyen a 1.5-2 év szükséges idő 2018-ig. Szerkesztve: 2016. Szeptember 24. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Meglepetés! Vagy mégsem? Remélem ez azt jelenti, hogy egy új sorozaton kezd el dolgozni. Kíváncsi vagyok, hogy ha valóban lesz új sorozat, az idővonalon hol lesz elhelyezve. Én személy szerint legszívesebben a Baljós árnyak előtti időkről szóló sorozatot néznék meg, de azt sem bánnám, ha a VI. és VII. epizód közötti eseményeket látnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Az új trilógia idején, illetve annak filmjei között játszódó sorozat a legesélyesebb szerintem. Abban az esetben nem véletlenül járhatott a VIII forgatásán, és a Disney-éra is tovább épülne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Én is remélem hogy marad az animációs szakmában és további Star Wars témájú néznivalókat fog a spanjaival gyártani nekünk. http://oi68.tinypic.com/2s1qdg3.jpg Gondolom egy ilyen műtét ma már a Star Wars világában is megvan egy hétvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Az új trilógia idején, illetve annak filmjei között játszódó sorozat a legesélyesebb szerintem. Abban az esetben nem véletlenül járhatott a VIII forgatásán, és a Disney-éra is tovább épülne. Az ST jelenleg ismert két filmje közt nem telik el idő. De ha úgy érted, hogy a VI-VII közt, akkor egyetértek. Oda kell az új sori! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Ha most kezdik el tervezni, akkor játszódhat a VIII után is, hisz addigra lenne kész, és ezért kukkolt be Rianékhez. A másik meg persze a VI utáni bő harminc év, én is úgy gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Az ST jelenleg ismert két filmje közt nem telik el idő. De ha úgy érted, hogy a VI-VII közt, akkor egyetértek. Oda kell az új sori! A VI. és VII. rész közé tényleg kellene egy sorozat, ugyanis elég hosszú időeltérés van a két rész között, ráadásul szinte semmit nem tudunk azokról az időkről. Jobban megismerhetnénk Rey és Kylo Ren múltját. Én viszont nagyon örülnék egy Old Republic sorozatnak is, de egy olyannak is, ami nem sokkal a Baljós árnyak előtt játszódik. Egy VI. és VII. rész között játszódó sorozatban szívesen viszontlátnék pár szereplőt a Lázadókból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. A VI. és VII. rész közé tényleg kellene egy sorozat, ugyanis elég hosszú időeltérés van a két rész között, ráadásul szinte semmit nem tudunk azokról az időkről. Jobban megismerhetnénk Rey és Kylo Ren múltját. Én viszont nagyon örülnék egy Old Republic sorozatnak is, de egy olyannak is, ami nem sokkal a Baljós árnyak előtt játszódik. Egy VI. és VII. rész között játszódó sorozatban szívesen viszontlátnék pár szereplőt a Lázadókból. Ha Filoni ott lesz, akkor bizton számíthatunk visszatérőkre. Én Old Rep sztorit sztori-filmben szeretnék látni!! Anim. sori meg legyen 6-7 közt! Az nagyon kellene. Snoke, Kylo, Luke, új jedi rend, renek..hű de jó lehetne ez. Érzésem szerint a 8-9 közt sem lesz akkora rés, hogy oda kelljen valami, de ez csak tipp. Sok anyag az 1-2 közé sem született, pedig ott van 10 év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. de egy olyannak is, ami nem sokkal a Baljós árnyak előtt játszódik. Az miért lenne jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Itt már nézhető az első rész és már fent van a torrent oldalakon is. http://vidto.me/hmqgnlr0mws1.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. (szerkesztve) Na tessék. az Ncore -on még nincs fent. Szerkesztve: 2016. Szeptember 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Na tessék. az Ncore -on még nincs fent. Ott soha nem is lesz fent egyből. A friss dolgokat mindig külföldi helyeken kell nézni. pl: https://rarbg.to/torrent/3z7hpro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Tudom én azt, de ilyen helyekre meg nem járok. Mindegy, kivárjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Hoppá! Lehet, hogy rámegyek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. És mégis melyik torrent oldalon van fenn? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. A Fulcrum által linkelt rarbg-s változat teljesen korrekt, meg is néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. (szerkesztve) Nagyszerű! Most fejeztem be a 2. évadot, jó hogy nem kell reggelig várnom. Eközben a Kisscartoonra is megérkezett HD-ban. Sajna FHD nincsen, de reggelre esélyes. Így még a letöltést sem kell meg várnom. Szerkesztve: 2016. Szeptember 24. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Köszi, nézem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 24. Ott soha nem is lesz fent egyből. A friss dolgokat mindig külföldi helyeken kell nézni. pl: https://rarbg.to/torrent/3z7hpro Köszi a linket, tényleg jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. Na végre munkába állhattam: epguide300: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. (szerkesztve) Köszi csoli! Bár a kép bal szélén lévő fehér csík nélkül jobb lenne. Szerkesztve: 2016. Szeptember 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. (szerkesztve) Köszi csoli! Bár a kép bal szélén lévő fehér csík nélkül jobb lenne. Úristen! Azonnal orvoslom! szerk: ezentúl fekete háttérrel kell dolgoznom mikor vágom.. itt a javított: Szerkesztve: 2016. Szeptember 25. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 25. Köszi így már tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.