Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. (szerkesztve) Szerintem TCW mozifilm feeling csak kicsiben. Nálunk október 5-re ígérik a Spark of Rebelliont, a Disney Channelre. Ki ígéri? Az október 5. nem rossz időpont egyébként de én titkon reménykedtem egy harmadikai premierben. Addigra már látni fogjuk remélhetőleg. Szerkesztve: 2014. Szeptember 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Most olvasom, hogy a németeknél mozikban is leadják a Spark of Rebellion -t. 27.09.2014 - 10.00 Uhr: Dettelbach, Cineworld 27.09.2014 - 10.00 Uhr: Mannheim, Cineplex 28.09.2014 - 10.00 Uhr: Nürnberg, Cinecitta 28.09.2014 - 10.00 Uhr: Stuttgart, UFA Palast 04.10.2014 - 10.00 Uhr: Dresden, UFA Palast 04.10.2014 - 10.00 Uhr: Bremen, Cinespace 05.10.2014 - 10.00 Uhr: Koblenz, Odeon 05.10.2014 - 14.00 Uhr: Wien, Gasometer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Ki ígéri? Az október 5. nem rossz időpont egyébként de én titkon reménykedtem egy harmadikai premierben. Addigra már látni fogjuk remélhetőleg. A wiki ígéri, ezért nem is vettem készpénznek. Minden esetre, amit én tudtam, azt megosztottam a magyar premierről. De elvileg világpremier lesz, nem? Ha a németeknél 5-én jön ki, szerintem reális, hogy nálunk is. USA-ban lesz október 3, de mivel tippem szerint este adják, az nálunk már 4-e hajnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. A németeknél október harmadikán lesz 19:30 -kor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Miért emlékeztem ötödikére? Ez esetben valószínűbb, hogy nálunk is a harmadika lesz a befutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Port.hu -n néztem de az csak egy hetet mutat előre. Várni kell, esetleg írni a Disney -nek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Most olvasom, hogy a németeknél mozikban is leadják a Spark of Rebellion -t. Mekkora stréberek ezek a németek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. (szerkesztve) Európában az SW legnagyobb piaca. Az mindenesetre látható, hogy amióta a Disney a főnök, azóta a németek akkora protekcióban vannak, hogy nem is igaz. Szerkesztve: 2014. Szeptember 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Akkor inkább mázlisták nem pedig stréberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. a németek... Szóval nálunk is 3.-a vagy 5.-e. Szuper. akkor egyszerre küzd majd Al és Lok is? (szinkron vs. felirat?) Felkötni a gatyát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Érdekes cucc lesz ez, nem egy hagyományos birodalmi kéziszerszám. De módfelett praktikus a Ghost legénysége ellen. Ez meg egy nagyon dögös kép: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. (szerkesztve) Semmi újdonság... http://www.youtube.com/watch?v=Jh_U2wnA98I (De arra azért kíváncsi vagyok, hogy vajon miért hagyták ki a TCW-t.) ...Továbbá úgy tűnik van rá esély, hogy lesznek Ep. VII-es utalások a Rebels-ben. Szerkesztve: 2014. Szeptember 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. (szerkesztve) "You rebel scum." Szerkesztve: 2014. Szeptember 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 12. Ezek már voltak, de még mindig jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. (De arra azért kíváncsi vagyok, hogy vajon miért hagyták ki a TCW-t.) Mert az abban szereplőket letudták a filmek szereplői között. Onnan maximum Ahsokát lehetett volna kiemelni, de ő momentán nem kapcsolódik a Rebels-ep4-5-6 érához. De mekkora lett volna, ha az ep6 után is folytatja a sorolást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Ezek már voltak, de még mindig jók. Én nem vagyok olyan biztos abban hogy voltak. Tegnap kerültek fel a Star Warsos YouTube csatornára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Voltak már, de nem csoda, hogy nem találtad. Korábban Sabine & Hera és Empire címen futottak, és a Jedi Bibliothek Youtube-csatira töltötték fel őket. Gondolom ez meg most a hivatalosabb változat, vagy mifene. Én ezeket mentem, a Rebels-csatorna szerintem tovább fennmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. (szerkesztve) A címekről beugrott hogy annak idején láttam már őket. Meg is találtam mindkettőt. Szerkesztve: 2014. Szeptember 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Kallus ügynök irodája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Ez nagyon jó! Alig várom, hogy lássam a képernyőn is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Ebben az új sorozatban lesznek régi ismerősök? vagy tök új lesz mindenki a főszereplő kiscsávóval együtt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Obi benne lesz, szóval lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Obi benne lesz, szóval lesznek. Akkor kezdek megnyugodni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Szerintem ezek a képek még nem voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Az első kettő tuti benne volt a trailerben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. (szerkesztve) Mondjuk érdekesek ezek a Rohamosztagosok az tuti. Meg ez a bagolyfejű is.... A CSillagromboló tetszik! Szerkesztve: 2014. Szeptember 14. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Ebben az új sorozatban lesznek régi ismerősök? Artu és 3PO is feltűnik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Csillagrombolós videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. (szerkesztve) Csillagrombolós videó. Állat! Artu és 3PO is feltűnik majd. R2-t bírom!Neki örülök! Szerkesztve: 2014. Szeptember 14. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.