Llew Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Pécs meg pont nem jó. Pest, Szekszárd, Balaton környéke lenne a jó, de... Egyébként nagyon köszi! Szekszárd-pécs azért nem akkora távolság. Diákjeggyel meg még aránylag olcsón meg is úszható. Esetleg próbáld meg, hogy bemész egy olyan MM-be ami helyileg megfelelő és átviteted. Nem tudom csinálnak e ilyet (magyarországon ha-ha), de biztos van valami árumozgás két áruház között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Ha látjátok valahol ennyiért, szóljatok! Köszi! Én úgy vettem a Westend MM-ben, hogy megkérdeztem van-e, mivel nem volt kirakva a cd polcon, ahol nem sokkal előtte láttam. És lám, került egy példány a raktárból Szerintem kérdezd is meg az eladókat, ha valahol jársz, hátha csak éppen nincs kitéve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. (szerkesztve) Én úgy vettem a Westend MM-ben, hogy megkérdeztem van-e, mivel nem volt kirakva a cd polcon, ahol nem sokkal előtte láttam. És lám, került egy példány a raktárból Szerintem kérdezd is meg az eladókat, ha valahol jársz, hátha csak éppen nincs kitéve. Jövő héten megyek Pestre, beugrok oda is. Mennyiért és mikor vetted? Szerkesztve: 2008. Július 15. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. A CW zenés topikban már leírtam pár napja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. A CW zenés topikban már leírtam pár napja Az már át van helyezve ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Oks, azt nem vettem észre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. (szerkesztve) Szerintetek jó vétel 4800-ért a 456? SZERK:Megvettem. Szerkesztve: 2008. Augusztus 8. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerintetek jó vétel 4800-ért a 456? SZERK:Megvettem. Nagyon jól tetted! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Nekem most a Saturnban sikerült ugyanezt megszerezni 3990-ért! Erre vártam X éve, és végre megvan eredetiben is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 2. Nekem most a Saturnban sikerült ugyanezt megszerezni 3990-ért! Erre vártam X éve, és végre megvan eredetiben is! Nekem is megjött! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. A The Throne Room zenéje "moziorgonán". Monumentális, még youtube-on keresztül is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Ez jó volt! De élőben lenne az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. (szerkesztve) Szerintetek melyik kiadás éri meg jobban? A 30. évfordulós kiadás vagy a 2004-es kiadása a zenéknek? Szívem hölgyének veszem majd születésnapjára így az ár nem számít. Szerkesztve: 2008. Szeptember 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Én az utóbbira szavazok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Aha, ok. (amúgy én is azt néztem ki előbb, de nem tudom, hogy a másikhoz kapott +1 bonus Cd-n (amin nem a zenék vannak) mi lehet) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Aha, ok. (amúgy én is azt néztem ki előbb, de nem tudom, hogy a másikhoz kapott +1 bonus Cd-n (amin nem a zenék vannak) mi lehet) Borítóképek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Phobos, ezt én két hete vettem meg 3690 Ft-ért a Media Marktban. Nehogy kifizess érte 11.490 Ft-ot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. (szerkesztve) Borítóképek. Akkor tényleg jobban megéri a 2004-est venni. A Corellian Edition cd-t 4 ezerért megkapom a bookline-ban, ezt meg megnézem szombaton a Westendbe vagy majd az Árkádban, Mammutban, ha ti ilyen helyeken olcsóbban meg tudtátok venni Szerkesztve: 2008. Szeptember 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 18. Én is a 2004-esre szavaznék. Egyébként itt egy leírás a 30. évfordulósról a starwarsklub.hu-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Star Wars in Concert DVD kiadást, de nmagos szoc. ellátóhelyről beszerezhető Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Star Wars in Concert DVD kiadást, de nmagos szoc. ellátóhelyről beszerezhető Én még nem is hallottam róla. Jól hangzik egyébként. Majd írj róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Star Wars in Concert DVD kiadást, de nmagos szoc. ellátóhelyről beszerezhető Nekem megvan a Making of belőle, de nem keltette fel az érdeklődésemet annyira iránta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Én még nem is hallottam róla. Jól hangzik egyébként. Majd írj róla. A John Williams topicban a 20-as hozzászólásban megtalálható a HD Making of belőle, ha érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. A John Williams topicban a 20-as hozzászólásban megtalálható a HD Making of belőle, ha érdekel Köszi, majd megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Belenéztem. Csak az szerezze be innentől akit nem zavar a kézikamerázás. Mondhatni occó változat. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. CV -ös hír, hogy a SAGA soundtrackjét is kiadják, a BR -el egy időben. Remélem végre kijönnek dupla lemezes változatban a AOTC és a ROTS zenéi is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Úgy értve, hogy egy csomagban? Vagy ismét külön-külön az egyes epizódokét (már azoknál ismét, ahol eddig nem volt teljes kiadvány)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Úgy értve, hogy egy csomagban? Vagy ismét külön-külön az egyes epizódokét (már azoknál ismét, ahol eddig nem volt teljes kiadvány)?Erről nem jött hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Majd csak kiderül ez is idővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.