Jump to content

Star Wars filmzenék

Lenci

Recommended Posts

Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét...

Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét...

Melyik kell, elküldöm.

Megvan az EpI dupla CD, EpiII, EpIII, Trilogia.

Melyik kell, elküldöm.

Jujj Obi1, ez nagyon jól jönne nekem. Igazándiból minden kéne, kiv. az ep3-at mert az nekem is meg van, de a többi nagyon jól jönne....előre kösz

Melyik kell, elküldöm.

Jujj Obi1, ez nagyon jól jönne nekem. Igazándiból minden kéne, kiv. az ep3-at mert az nekem is meg van, de a többi nagyon jól jönne....előre kösz

Ok.De csak holnap/holnaputánra tudom feltenni.Megkell keresni a CDket, és felis kell menteni, meg FTPre feltenni..

Az EpI dupla CDt most is le tudod az egyik FTPmről tölteni, küldj egy PMet.

No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene?

Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki?

Az amikor C-3po és R2-D2 megérkezik Jabba palotájába és eléálnak.És aszt mondja O.... Sudá..!

C-3PO= Fogadd hódolatunkat.

No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene?

Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki?

A Lapti Nek?Te is küldj egy PMet.

Nem. Valoszinüleg az eredeti Max Rebo Band-es számról van szó :lol:

Annak rajta kell lennie a Rotj 2cd-s (2 kazettás)Feluitott változatú kiadásában az 1 kazi vagy cd legvégén.

Az a Jedi Rocks, az meg is van. Amit én kerestem, az a Lapti Nek, ami hála Obi1-nak már meg is van. Nem is emlékeztem már erre a zenére. Most hallgatom és tök szokatlan. Nem is tudom a filmbe illeszteni. Még csak ismerős dallamot sem vélek felfedezni. Totál elfelejtettem.

Ide raktam a topicot, mert szerintem itt jobb helye van. A külvilág, az SW-től független témák fóruma.

Amikor megnyitottam a toipkot én is filóztam, hogy hol is lenne a helye, de tényleg ez a legmegfelelőbb. Bár filmzenét még nem sokat találtam... :lol:

Videóhoz kellene....

Amikor megnyitottam a toipkot én is filóztam, hogy hol is lenne a helye, de tényleg ez a legmegfelelőbb. Bár filmzenét még nem sokat találtam... :lol:  

Videóhoz kellene....

Talán a John Williams topic ami ide kapcsolódik. A külvilág viszont az SW-től független dologokat tartalmazza. Ez a topic pont ide illik.

• 1 month later...

Bár nem kapcsolódik a témához, de mégis.

Volt ugye az EpIII Spectacular c. videó.Annak a zenéje asszem az Underworld soundtrack-en van rajta.A kérdés hogy melyik az a szám?Régebben megvolt de már elfelejtettem a címét.

Help me. :D

SW csengőhangokat honnan lehet letölteni? Wapon kerestem, de alig tudok pár címet...

Nekem az "Imperial March"-ra csörög a mobilom.A Wapról szedtem le.A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok.

A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok.

Lehet onnan leszedni, ha képes rá az ember lányának telefonja. Azért nem szeressem a Pannon Wap letöltéseket, mert többségiben csak Nokiára jók :) Nekem meg Sony Ericssonom van.

• 3 weeks later...
A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok.

Lehet onnan leszedni, ha képes rá az ember lányának telefonja. Azért nem szeressem a Pannon Wap letöltéseket, mert többségiben csak Nokiára jók :D Nekem meg Sony Ericssonom van.

Nekem Siemensem van.