Lenci Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Melyik kell, elküldöm. Megvan az EpI dupla CD, EpiII, EpIII, Trilogia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenci Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Melyik kell, elküldöm. Megvan az EpI dupla CD, EpiII, EpIII, Trilogia. Jujj Obi1, ez nagyon jól jönne nekem. Igazándiból minden kéne, kiv. az ep3-at mert az nekem is meg van, de a többi nagyon jól jönne....előre kösz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Olyan oldalt/oldalakoat/fájlcserélőket keresnék, ahonnan jó minőségű star wars zenéket lehet letölteni. Gondolom nem csak engem érdekelne minél több galaktikus muzsika. Ezen topikban osszuk meg egymással a sw-zenék lelőhelyeinek hollétét... Melyik kell, elküldöm. Megvan az EpI dupla CD, EpiII, EpIII, Trilogia. Jujj Obi1, ez nagyon jól jönne nekem. Igazándiból minden kéne, kiv. az ep3-at mert az nekem is meg van, de a többi nagyon jól jönne....előre kösz Ok.De csak holnap/holnaputánra tudom feltenni.Megkell keresni a CDket, és felis kell menteni, meg FTPre feltenni.. Az EpI dupla CDt most is le tudod az egyik FTPmről tölteni, küldj egy PMet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenci Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 ment PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene? Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene? Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki? Az amikor C-3po és R2-D2 megérkezik Jabba palotájába és eléálnak.És aszt mondja O.... Sudá..! C-3PO= Fogadd hódolatunkat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Nem. Valoszinüleg az eredeti Max Rebo Band-es számról van szó Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Nem. Valoszinüleg az eredeti Max Rebo Band-es számról van szó Annak rajta kell lennie a Rotj 2cd-s (2 kazettás)Feluitott változatú kiadásában az 1 kazi vagy cd legvégén. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Holnapra feltöltöm a Jabba palotás zenét is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 No, ha már van egy ilyen topic, had tegyem fel itt a kérdést. Nincs meg valakinek az eredeti Jabba palotában hallható zene? Vagy ha az nincs, esetleg a címét nem-e tudja valaki? A Lapti Nek?Te is küldj egy PMet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Lenci:Nem érkezett meg a PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Nem. Valoszinüleg az eredeti Max Rebo Band-es számról van szó Annak rajta kell lennie a Rotj 2cd-s (2 kazettás)Feluitott változatú kiadásában az 1 kazi vagy cd legvégén. Az a Jedi Rocks, az meg is van. Amit én kerestem, az a Lapti Nek, ami hála Obi1-nak már meg is van. Nem is emlékeztem már erre a zenére. Most hallgatom és tök szokatlan. Nem is tudom a filmbe illeszteni. Még csak ismerős dallamot sem vélek felfedezni. Totál elfelejtettem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenci Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Lenci:Nem érkezett meg a PM. Obi1: A Pm-ben megadott linkeddel nem tudtam mit kezdeni sajnos Majd legkésőbb holnap leírom Pm-ben, hogy mi volt a gáz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Ide raktam a topicot, mert szerintem itt jobb helye van. A külvilág, az SW-től független témák fóruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenci Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 Ide raktam a topicot, mert szerintem itt jobb helye van. A külvilág, az SW-től független témák fóruma. Amikor megnyitottam a toipkot én is filóztam, hogy hol is lenne a helye, de tényleg ez a legmegfelelőbb. Bár filmzenét még nem sokat találtam... Videóhoz kellene.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Amikor megnyitottam a toipkot én is filóztam, hogy hol is lenne a helye, de tényleg ez a legmegfelelőbb. Bár filmzenét még nem sokat találtam... Videóhoz kellene.... Talán a John Williams topic ami ide kapcsolódik. A külvilág viszont az SW-től független dologokat tartalmazza. Ez a topic pont ide illik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Obi1, nekem is kellene az EpIV-V-VI zenéje, úgyhogy küldök Pm-et. Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 SW csengőhangokat honnan lehet letölteni? Wapon kerestem, de alig tudok pár címet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Bár nem kapcsolódik a témához, de mégis. Volt ugye az EpIII Spectacular c. videó.Annak a zenéje asszem az Underworld soundtrack-en van rajta.A kérdés hogy melyik az a szám?Régebben megvolt de már elfelejtettem a címét. Help me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Nem az Underworld, hanem a Van Helsing zenéjiből vágták össze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Köszi!Mindig összekeverem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 SW csengőhangokat honnan lehet letölteni? Wapon kerestem, de alig tudok pár címet... Nekem az "Imperial March"-ra csörög a mobilom.A Wapról szedtem le.A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Nekem is. Én szerkesztettem. Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok. Lehet onnan leszedni, ha képes rá az ember lányának telefonja. Azért nem szeressem a Pannon Wap letöltéseket, mert többségiben csak Nokiára jók Nekem meg Sony Ericssonom van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Mit gondoltok ki fogják adni az 1-2-3 zenéjét úgy ahogy a 4-5-6 zenéjét? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Az első rész zenéjét már kiadták dupla CD-s formában. Remélem a 2-3 epizóddal is így lesz majd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Remélem a 2-3 epizóddal is így lesz majd. Bár én is nagyon remélem, de mivel rengeteg a copy-paste max 90 perc zene jönne össze részenként Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Úgy jöhetne mint az első rész. A copy-pasték nem érdekelnek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 A Pannon Wap oldaláról indultam és ott volt azt hiszem egy olyan hogy letöltések, és ott voltak a csengőhangok. Lehet onnan leszedni, ha képes rá az ember lányának telefonja. Azért nem szeressem a Pannon Wap letöltéseket, mert többségiben csak Nokiára jók Nekem meg Sony Ericssonom van. Nekem Siemensem van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts