Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Pécs meg pont nem jó. :roll::D Pest, Szekszárd, Balaton környéke lenne a jó, de... :D

Egyébként nagyon köszi!

Szekszárd-pécs azért nem akkora távolság. Diákjeggyel meg még aránylag olcsón meg is úszható. Esetleg próbáld meg, hogy bemész egy olyan MM-be ami helyileg megfelelő és átviteted. Nem tudom csinálnak e ilyet (magyarországon ha-ha), de biztos van valami árumozgás két áruház között.

Hozzászólás ideje:
Ha látjátok valahol ennyiért, szóljatok! Köszi!

Én úgy vettem a Westend MM-ben, hogy megkérdeztem van-e, mivel nem volt kirakva a cd polcon, ahol nem sokkal előtte láttam. És lám, került egy példány a raktárból :roll: Szerintem kérdezd is meg az eladókat, ha valahol jársz, hátha csak éppen nincs kitéve.

Hozzászólás ideje:
Én úgy vettem a Westend MM-ben, hogy megkérdeztem van-e, mivel nem volt kirakva a cd polcon, ahol nem sokkal előtte láttam. És lám, került egy példány a raktárból :roll: Szerintem kérdezd is meg az eladókat, ha valahol jársz, hátha csak éppen nincs kitéve.

Jövő héten megyek Pestre, beugrok oda is. :D

Mennyiért és mikor vetted?

Szerkesztve: - kolmilan

• 4 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nekem most a Saturnban sikerült ugyanezt megszerezni 3990-ért! Erre vártam X éve, és végre megvan eredetiben is! :)

Hozzászólás ideje:
Nekem most a Saturnban sikerült ugyanezt megszerezni 3990-ért! Erre vártam X éve, és végre megvan eredetiben is! :D

Nekem is megjött! :D

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Aha, ok. (amúgy én is azt néztem ki előbb, de nem tudom, hogy a másikhoz kapott +1 bonus Cd-n (amin nem a zenék vannak) mi lehet)

Borítóképek.

Hozzászólás ideje:

Phobos, ezt én két hete vettem meg 3690 Ft-ért a Media Marktban. Nehogy kifizess érte 11.490 Ft-ot!

Hozzászólás ideje:
Borítóképek.

:) Akkor tényleg jobban megéri a 2004-est venni. A Corellian Edition cd-t 4 ezerért megkapom a bookline-ban, ezt meg megnézem szombaton a Westendbe vagy majd az Árkádban, Mammutban, ha ti ilyen helyeken olcsóbban meg tudtátok venni :roll:

Szerkesztve: - Darth_Phobos

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:
Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a Star Wars in Concert DVD kiadást, de nmagos szoc. ellátóhelyről beszerezhető :rock:
Nekem megvan a Making of belőle, de nem keltette fel az érdeklődésemet annyira iránta :rock:
Hozzászólás ideje:
Én még nem is hallottam róla. Jól hangzik egyébként. Majd írj róla. :rock:
A John Williams topicban a 20-as hozzászólásban megtalálható a HD Making of belőle, ha érdekel :rock:
  • 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Úgy értve, hogy egy csomagban? Vagy ismét külön-külön az egyes epizódokét (már azoknál ismét, ahol eddig nem volt teljes kiadvány)?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.