Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Az Airbus van 'hansás vagy BA... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Ennyit röviden, na most lehet felrakni a differenciáldiagnózist! Avagy várom a borizű pilótahangok szakértő visszapofázását minden igrányszögről! :D :D Ok. Szerintem az nem Alitalia Jumbo, mert azoknak nem ilyen a festése. Legalábbis ilyet még nem láttam. De ha mutatsz Ortis akkor meg leszek győzve. A ruszlánt nem tudtam kitalálni, de igazad lehet. Az A-320 -as biztos nem Lufthansa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Az Airbus van 'hansás vagy BA...amúgy a B-767 Extended Range nagy kedvencem. A két turbinás gépek közül először az repülhetett az óceán felett. Az első járat asszem New York és Frankfurt között járt, a TWA jóvoltából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Jobbulást továbbra is Noelnek Repülőkérdésbe meg nem pofázok bele. Kivéve ha lőni is tudnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. (szerkesztve) Mit találtam Ortis!!!! Real Time repülési radar! Csak rányomsz a gépekre és kiír róla mindent. Kinézek az ablakon és láthatom is. Imádom az internetet. http://www.flightradar24.com/ Szerkesztve: 2010. Május 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Mit találtam Ortis!!!! Real Time repülési radar! Csak rányomsz a gépekre és kiír róla mindent. Kinézek az ablakon és láthatom is. Imádom az internetet. http://www.flightradar24.com/ Ez hihetetlen! Ahogy az is, hogy alulnézetből felismeritek a típusokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Holnap fülészet kontroll, nagyon szeretném azt hallani, hogy a füle rendbejött! :D Remélem, meghallod majd. Szegények, nagyon rátok jár a rúd mostanában. Hiába, azért az első év a közösségben nem egyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Jut eszembe Ha tesódékat szépen megkéred, akkor esetleg adnának egy szálat a rozmaringról, ami előttük van? Hazahoznám és elültetném, hogy legyen ilyen télálló fajtám otthon Szerintem a fél bokrot is elvihetnéd, mert úgy nő, mint a sás. De egy szálról lehet ezt gyökereztetni? Mi kis palántának vettük. Nekem is volt a terasz mellett, de teljesen elnyomta a többi növényt, így átültettem a kerítés mellé. Ott viszont nem volt jó helye és kipusztult. Kéne is pár ilyen nap, legalább annyi, hogy ki lehessen menni gazolni pl. Na azt nekem is kellene már erősen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Mit találtam Ortis!!!! Real Time repülési radar! Csak rányomsz a gépekre és kiír róla mindent. Kinézek az ablakon és láthatom is. Imádom az internetet. http://www.flightradar24.com/ Valahol a minap láttam valami hasonlót de ez jobb Abu Dhabiba most nagyon egymás után van három gép kis hazánk fölött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Kisfiamnak érdekes az ízlése. Ma felkínáltam neki egy darab csokit, és egy darab uborkát. Neki az ubi kellett. Holnap fülészet kontroll, nagyon szeretném azt hallani, hogy a füle rendbejött! :D Jól választott, bár a csoki is nagyon finom Remélem, hogy rendbe jön. Szerintem a fél bokrot is elvihetnéd, mert úgy nő, mint a sás. De egy szálról lehet ezt gyökereztetni? Mi kis palántának vettük. A rozmaringot lehet dugványozni egy szálról is cserépben, aztán kiültetni (meg palántázni és akár magról is, de az utóbbiról sokat nem tudok, így palánta híján egyszerűbb a zölddugványozás) Majd megnő utána, ha sikerül a gyökereztetés. Már néztem a neten, hogyan kell, mert az egyetlen bokor levendulámat is szeretném hasonlóan szaporítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Gyógyulást a kiskrapeknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Köszönjük mindenkinek. Kettőre viszem a lurkót. Most olyan szokatlan a feje, tegnap apja megnyírta. Olyan kis katonásra. Kisfiam belenézett a tükörbe, és közölte: KatonabácsiNoel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Ha hazaértetek, akkor írj, hogy mi volt a dokinál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megjöttünk! Fülecske meggyógyult!!! A kopasz foltocskát meg kell bőrgyógyásszal nézetni, de ma már nem mentünk oda, mert 25-en voltak elöttünk. Az marad hétfőre. Plusz hétfőn tali a saját dokibácsijával, aki szeretne egy vérvételt, mert felmerült benne, hogy Nolcsi lisztérzékeny - sápadtka még mindig, és a pocija pufi, legalábbis a vékony alkatához mérten. - És ha már megcsapolják, akkor egy füst alatt az allergaitesztet is megcsinálják. Úgyhogy bár még nem vagyunk a végén, de már látszik a fény! A lényeg, hogy a fülgyulladás meg lett szüntetve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. (szerkesztve) Hálistennek jól van a kissrác. Tavaly vettem a bringát július 15.-én. Majd október közepéig azzal jártam dolgozni. Soha nem kapott el eső. Ezen a héten 3-szor is eláztam. Mert mikor esik? Mikor mennék haza. Mikor hazaérek meg eláll. Sárvédő nincs a hátam tiszta sár. Nem baj a májusi eső aranyat ér. Szerkesztve: 2010. Május 14. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Tavaly vettem a bringát július 15.-én. Majd október közepéig azzal jártam dolgozni. Soha nem kapott el eső. Ezen a héten 3-szor is eláztam. Mert mikor esik? Mikor mennék haza. Mikor hazaérek meg eláll. Sárvédő nincs a hátam tiszta sár. Nem baj a májusi eső aranyat ér. Hehe, haverral tavaly nyáron áztunk rendszeresen sz*rrá. Egyszer olyan komoly zápor kapott el minket, hogy szabályosan nem láttunk A sapkám simléderéről függönyként ömlött a víz... az arcomba. Nagyon tuti volt. Szerencsére idén is sikerült már egyszer megáznunk. Megegyeztünk abban, hogy ezúttal ez hagyomány lesz Jó, hogy rendben van a kiskrapek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Anno nekem is volt sokszor ilyenben részem, hogy melóból hazafelé kaptak el ( főleg) a nyári zuhik Persze nekem se volt -most sincs- sárvádőm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Fülecske meggyógyult!!! Remek Remélhetőleg a hétfői tesztek sem mutatnak ki semmi rosszat Az én bicajomon van sárvédő, nekem meg van esernyőm, és esőben amúgy is gyalog járok :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Anno nekem is volt sokszor ilyenben részem, hogy melóból hazafelé kaptak el ( főleg) a nyári zuhik Persze nekem se volt -most sincs- sárvádőm. Hál' isten, az enyémen van Az én bicajomon van sárvédő, nekem meg van esernyőm, és esőben amúgy is gyalog járok :D Mikor elindulunk, általában még nem esik, sőt, általában még nyoma sincs az esőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Na az jó, hogy nincs semmi gond a fülével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Mikor elindulunk, általában még nem esik, sőt, általában még nyoma sincs az esőnek. Nyugi, csak viccelek veletek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Remek Remélhetőleg a hétfői tesztek sem mutatnak ki semmi rosszat Az én bicajomon van sárvédő, nekem meg van esernyőm, és esőben amúgy is gyalog járok Én elhatároztam, hogy májustól októberig bringával járok melózni.Ha esik, ha nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Valahol a minap láttam valami hasonlót de ez jobb Abu Dhabiba most nagyon egymás után van három gép kis hazánk fölött. Az hagyján! De épp most húzott el itt egy British Airways B-777 ER, egyenesen Male -ba. Meg is néztem, tényleg itt villogott. De eddig még mindegyik jött ami a térképen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Az hagyján! De épp most húzott el itt egy British Airways B-777 ER, egyenesen Male -ba. Meg is néztem, tényleg itt villogott. De eddig még mindegyik jött ami a térképen volt. Még azért elég kevés gépet jelenít meg. De majd csak nő a kapacitás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Még azért elég kevés gépet jelenít meg. De majd csak nő a kapacitás.Az összes rajta van ami itt megy. Ha más földrészt akarsz nézni akkor radart kell váltani asszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Én vagyok a legnagyobb marha a világon. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Stipi-stopi, a második helyet fenntartom magamnak! Mitől ez a nagy marhaság, Donát? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Mi más, mint nő... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 15. Konkrétabban? Sajnálom, hogy valami gond van, de legalább vigasztalni tudunk Mondjuk én most két napra lelépek, de azért mégis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.