Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. (szerkesztve) Üdv itthon Tenel! Esetleg a férjecskédet is látjuk még valamikor? Noel meg igazán regisztrálhatná már magát! Köszönöm szépen Kudar! Szerkesztve: 2010. Augusztus 5. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Welcome home, Lady Tenel! Good nameday, Lady Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Húha, valahogy Krande másik nevére asszociáltam, és nem esett le, hogy mi a helyzet Sok boldog névnapot Noel egyszer már ült a fórum előtt, ha jól emlékszem, de akkor még csak püfölni tudta a billentyűzetet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. (szerkesztve) Boldog Névnapot Krande! Jelentem, költözés lezajlott, és a netünk is bekötötték! Tehát "itthonról" netezem! Most jól visszaolvasok! Szerkesztve: 2010. Augusztus 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Boldog névnapot is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Boldog névnapot Krande. Üdv újra itt Tenel Ka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Boldog Születésnapot kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. A taknyos kölkét nekije.....fijam lehetne dik má' Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. 16... el se hiszem. Kösz a kore... koraiaknak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Boldog szülinapot Kolmilan.Legalább egy sört nyomjál le ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Boldog szülinapot Kolmilan.Legalább egy sört nyomjál le ember. Bocs, de antialkoholista idióta vagyok... idiótaságomat büszkén felvállalom. Kösz neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Boldog születésnapot A felvállalást meg jól teszed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Szép kor! Füled érjen Yodáig! Ja és szép elhatározás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Bódog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Boldog születésnapot minden feliratozók mesterének! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Sok Boldog Szülinapot kolmilan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Milán, remélem ezen az ázós napon más formában sem ázol Ide pont akkor ért el a zuhé, mikor kiléptem a melóhelyről, tud ám időzíteni De mi megúsztuk, volt némi dörgés meg villám, eső is, de módjával. Mások tuti rosszabbul jártak/járnak. Pl. nem tudom, öcsém mennyit fog a vonaton rostokolni a felsővezeték-szakadás miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Nálunk szakad, én hülye, mert otthon hagytam az esernyőt Van egy olyan érzésem, hogy túlórázni fogok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. (szerkesztve) Nálunk is pont munkaidő végén volt zuhé, de kiadós. Főnök kis híján elment ebédelni, de feltartottam. Aztán annyira már nem sietett Köszi a névnapozást. BOLDOG SZÜLINAPOT KOLMILAN! Szerkesztve: 2010. Augusztus 6. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Isten éltessen minden születés és névnapos fórumozót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Boldog szülinapot Kolmilan. Boldog névnapot Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Köszi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Van egy olyan érzésem, hogy túlórázni fogok Ez elég érdekes egy állandó nyitvatartással rendelkező üzlet esetében, de legalább a zárva tábla mögött lehet olvasni Én kb. így képzelem el a túlórát itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Ez elég érdekes egy állandó nyitvatartással rendelkező üzlet esetében, de legalább a zárva tábla mögött lehet olvasni Én kb. így képzelem el a túlórát itt Nem rossz ötlet Én nyitva maradtam még 20 percig, mert akkor állt el az eső. Bár kutya sem volt akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Öregem, nem hogy inkább átmentél volna a teaházba khm, teázgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Öregem, nem hogy inkább átmentél volna a teaházba khm, teázgatni. :DGondoltam rá, de nagy volt az eső Meg amúgy is, kb. napi 1 órát teázgatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Mérgezést azért ne kapjál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Bocs, de antialkoholista idióta vagyok... idiótaságomat büszkén felvállalom. Kösz neked is! Attól nem vagy idióta hogy nem iszol alkoholt. Sőt dicséretes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Attól nem vagy idióta hogy nem iszol alkoholt. Sőt dicséretes. Kösz, sajna kevesen gondolják így. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.