Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. Hozzászólás ideje: 2006. Február 19. OFF Írtam privit Obi! ON Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. (Ez az egyik legjobb a firefox-ban, hogy vannak benne gyorsítóikonok, így 1 kattintás bármelyik honlap). Ezeknek a gyorsítóikonoknak még utána kell néznem. Nekem egyelőre 256 RAM-om van, de majd később még veszek bele. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Ezeknek a gyorsítóikonoknak még utána kell néznem. Nekem egyelőre 256 RAM-om van, de majd később még veszek bele. Nem gyorsítóikonoknak hívják ezt csak úgy mondtam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. No, majd rájövök, hogy mik azok Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Na látom ez a topic erősen elment informatikai guru irányba... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Ó, majd akad más téma is. Pl. reggel olyan tavaszi hangulat csapott meg, hogy még!! Nagyon jó volt egy kicsit a szabadban lenni Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Jaja, most már nem fagy oda a pofám mindenhova Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Időjárás. Ez az a téma amiről a legtöbbet beszélnek az emberek, meg arról ki, mikor, mit, csinált, meg az egészség-betegség.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Időjárás. Igen. Tegnap annyira jó idő volt, hogy kabát nélkül mentem ki a szabadba, majd sétálni. Éljen a tavasz. Lehet menni majd a Népligetbe ugye szisz? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Jössz te is? Ma arrafele mentem-jöttem befele, már a zöld bőrkabátomra váltottam és ha nem lennék elhavazva melóval, már a héten mennék... Ja és anyut megkértem és megnyírt, elég asszimetrikus lett a frizum, már csak néhány rózsaszín tincs hiányzik a fejemről... (ez lett a kedvencem most) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Időjárás. Ez az a téma amiről a legtöbbet beszélnek az emberek, meg arról ki, mikor, mit, csinált, meg az egészség-betegség.... Hát a madárinfluenzából már nekem is elegem van Múltkor láttam a Nyugati Pályaudvar elött madárinfluenza mintás pólót.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Ja, végre itt a tavasz (csak aztán jövő héten meg nehogy hóvihar legyen). Végre nem kell 10 kiló ruhát magunkra ráncigálni, nem nézünk ki úgy, mint az eszkimókák. Elég egy bőrkabát meg egy vékony pulóver és lehet flangálni. A tavasznál már csak a nyarat komálom jobban (csak a fullánkos, zümmögő, sárgacsíkos dögök kerüljenek el). És nem utolsó sorban a csajokon is újra kevesebb lett a ruha Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Ja és anyut megkértem és megnyírt, elég asszimetrikus lett a frizum, már csak néhány rózsaszín tincs hiányzik a fejemről... (ez lett a kedvencem most) Erre kíváncsi vagyok. Obi. Madárinfluenzás póló. Mennyiért vesztegették? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Obi. Madárinfluenzás póló. Mennyiért vesztegették? Az árát nem tudom biztosra, asszem 3000HUF. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Az árát nem tudom biztosra, asszem 3000HUF. Mennyi? Adja el...gondolom egy 500 Ft-os polóra van rátéve valami... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. HellóBellóóó! Photoshop. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Mennyi? Adja el...gondolom egy 500 Ft-os polóra van rátéve valami... Jaja Ody, egy sima fehér polo volt valami szöveggel és egy csirke képpel Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Hozzászólás ideje: 2006. Február 20. Nekem sajnos a rossz jön.Én ki nem állhatom a nyarat.Nagyon izzadós vagyok és amikor 465000 fok van árnyékban egyszerüen kész vagyok.Ráadásul panelban lakom, amit egész nap süt a nap etére meg olyan mint a kazán.Borzalom.Ha lenne légkondi, vagy visszajönnének a nyolcvanas évekbeli kellemes nyarak, nem ez a trópusi pokol, akkor nem zavarna.Nekem a fagy meg a hideg a jó az ellen tudok védekezni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Na végre valaki, aki szintén nem bírja a meleget Nagyon megértem a helyzeted, frenkie, mert hasonló cipőben járok én is Nekem annyival jobb, hogy kertes házban lakunk vidéken, semmi panel. A munkahelyen két éve van légkondi, mert anélkül 30 fok van idebent nyáron, és végre kaphattunk légkondit. Nyáron szar ügy padlótól mennyezetig tartó két üvegfal között dolgozni. Ezért szoktam rá arra, hogy nyáron papucsban/szandálban járjak, és pántos topban, még akkor is, ha nem vagyok ideális súlyban hozzá. Na de a hosszú nadrágot még 50 fokban is hordanám, mert csak abban érzem jól magam A mostani nagy mínuszokat nagyon jól viseltem, még csak be sem kellett hozzá nagyon öltöznöm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Én inkább megfőlök, csak ne legyen hideg! Imádom a nyarat. Sajnos a tavalyi évben ez elmaradt. Végig hűvös, esős nyár volt. Remélem idén lesz vagy 50 fok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Csatlakozom az előttem szólóhoz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Sajnos a tavalyi évben ez elmaradt. Végig hűvös, esős nyár volt. Remélem idén lesz vagy 50 fok. Azért voltak meleg időszakok is. Pl. a Mom Parkos mozikor (a születésnapomkor meg majdnem hidegrekord született). Váltakoztak ezek a hideg-meleg időszakok. Mint kisebbségben lévő (sőt, különcködő ) nem kívánok ennyi fokot, kiegyeznék a felében Az egész kellemes még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Nekem mindegy, csak legyen meleg és ne essen az eső. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. No, ezzel én is egyetértek, ha a meleg nem túl meleg Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Én a túl meleget nem szeretem.Sőt.Utálom.De a túl hideget végképp! 20-22 fok nekem bőven elég. A nagy esőket szeretem melegben Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Tök jó ez a topic itt csak az az off amire nincs topic Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. (szerkesztve) Na jó az sw-n belül minden az...SZERK: KI, off Szerkesztve: 2006. Február 21. - Szisz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Na jó az sw-n belül minden az...SZERK: KI, off Ezért jött létre ez a topic, hogy össze-vissza mindenről dumálhassunk. Ez az egyetlen ilyen hely a fórumon, szerintem elfér. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Hozzászólás ideje: 2006. Február 21. Bizony, szerintem jó hogy van. Itt csak a Star wars az off topic Vagy tán még az sem Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.